4 minuten die je leven kunnen veranderen

8 REACTIES

 1. Ach ja, het recht op inspraak is niemand ontzegd in de westerse democratien. Dus men krijgt waarvoor men heeft gekozen.

  Het werkelijke probleem is dat de uitweg is afgesneden; namelijk het recht op afscheiding (op het moment dat onze grondrechten van vrijheid en veiligheid worden geschonden).

  En wat betreft de vermindering van de wereldbevolking. Dat zal waarschijnlijk zo gaan als bij doorgaans iedere reorganisatie; de goede geesten vertrekken en de idioten blijven zitten.

 2. Hoe de mensheid te onderwerpen, nou door bijvoorbeeld gemeente ambtenaren met het intellect van een aardbei borden met tekst te laten maken. Zoals deze bij een in aanbouw zijnde speeltuin in Rotterdam waar wat vandalisme roet in het eten gooide, “Vanwege vandalisme zijn de werkzaamheden vertraagd. Hierdoor duurt het langer voordat de werkzaamheden zijn afgerond.” Ja als weldenkend mens krab je jezelf toch wel even achter de oren bij zoveel slimheid, werkzaamheden vertraagd dus duurt langer voor we klaar zijn, ja goh, zou het?

  En dan deze, hekken met verboden toegang voor verpleeghuizen waar mensen kapot van verdriet meer toenadering zochten tot hun familie, ja we zijn goed bezig met ons allen, hoe lang pikken we dit nog? Zouden ze dit bedoelen met het nieuwe normaal?
  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2449127/Hekken-om-verpleeghuizen-vanwege-fysiek-contact-en-boodschappen

  • Q: “… hoe lang pikken we dit nog?”.
   A: Tot het moment dat de meute beseft dat de enige waarden in hun leven bestaan uit ‘tijd’ en ‘vrijheid’.

   Indien dit inzicht aanwezig is en de angst wordt overwonnen, wellicht kan dan heel misschien het systeem worden veranderd. Maar dan zal men wel moeten samenwerken en rekening dienen te houden met vijandige infiltratie.

   Dit machtsspel wordt gespeeld en beslist langs strategische en tactische lijnen.

   Tja beste Willem, hoe gaan we om met onze machteloosheid?

 3. @ Willem: Daarom moeten gemeenten fuseren tot miniprovincies waar hordes van dit soort types tot nog meer van dit soort beleid komen. Ver weg van de ‘nutteloze kut burger’.

  Overigens vond ik (was misschien in een ander artikel hier) een aardige corona-reconstructie van RTL nieuws. Over ambtenaren die vooral willen geloven in dromen, procedures en papieren werkelijkheden. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5116111/coronacrisis-reconstructie-kabinet-rivm

  Als ‘onderworpen mensheid’ kun je je afvragen: “Waarom betalen wij dit soort nikskunners zoveel geld hiervoor?” Want als de corona-crisis wel iets heeft aangetoond is dat de Nederlandse staat geen enkele visie heeft die verder gaat dan het eigen belangetje. Wat is bijvoorbeeld de visie dat moordenaars en verkrachters worden vrijgelaten uit de gevangenissen vanwege “corona”? Zijn de ambtenaren bang dat de schatjes ziek worden?

  • Uitgaande van uw diagnose van ‘groter maken’, is het mijn recept om kleiner te maken; van globalisme (top-down) maar lokalisme (bottom-up).

   De functie van nationalisme is dan ook niets meer dan het vormen van een grote weerbare macht (ter bescherming tegen de vijandige buitenwereld) en het behouden van homogeniteit.

   Het volk is zeer goed in staat om zelf beslissingen te nemen aangaande hun eigen leven. Dat doen ze iedere dag al en overleven daarmee. Innovatie vindt plaats op de vloer waar gewerkt.

   Kortom, een overheidsrol van technocratie volstaat in een soevereine samenleving.

 4. En onrecht is overal, ook in Amerika, over de hele wereld maar het treft de politici niet, nee die zitten thuis met een groot salaris en vertellen jou dat je de pest kan krijgen en laten je beboeten of zoals hier in de video is de bak gooien https://youtu.be/ABv2U1j58fs?t=85

 5. De mens regeren om vrijheid te verkrijgen…het word steeds gekker..U gaat nu vrij zijn.

Comments are closed.