‘NON CORNeA’ is een anagram van N (stikstof), CO2, RNA (virussen zoals corona) en Ne (Neon).   En zonder cornea (hoornvlies) zie je niet veel. 

Wat hebben stikstof,  kooldioxide, coRoNA en de radioactieve isotopen van Neon gemeen? Ze zijn onzichtbaar en daarmee perfect om mensen bang mee te maken en te laten smeken om overheidsingrijpen. En als je niet meedoet aan de hysterie wil je dat andere mensen doodgaan.  Verder zijn ze (behalve Neon) in overvloed aanwezig op aarde en essentieel voor leven. Dus als dat bestreden moet worden heb je voor altijd bestaansrecht gecreëerd.  Zo wilde Greenpeace ooit Chloor (Cl) in de ban doen.  Dat was het breaking point van een van de oprichters dr.  Patrick Moore:

“Science shows that adding chlorine to drinking water was the biggest advance in the history of public health, virtually eradicating water-borne diseases such as cholera. And the majority of our pharmaceuticals are based on chlorine chemistry. Simply put, chlorine is essential for our health.”

Na Chernobyl zijn meer doden gevallen door (zeer late) abortussen (‘gefaciliteerd’ door de overheid) dan door de explosie en de onzichtbare straling. Toentertijd geloofde men nog dat elke hoeveelheid straling, hoe klein ook, al schadelijk was. Inmiddels is dat achterhaald, maar veel regelgeving is daar nog op gebaseerd en de angst zit er in bij mensen.  Denk maar aan de idiote reactie van Duitsland om kerncentrales te sluiten naar aanleiding van Fukushima.  Ligt Duitsland op een breuklijn en hebben ze regelmatig last van tsunamis? Zo zal over een  jaar ook blijken dat corona veel minder dodelijk is dan werd voorspeld en dat de reactie van de overheid disproportioneel was.  Maar we zullen nog jaren last hebben van de economische ellende veroorzaakt door de lockdown en mensen zullen nog lang afstand moeten houden en mondkapjes dragen in het vliegtuig etc. 


Een andere interessante COO-RNA parallel is de exponentiële grafieken die gebruikt worden door de ‘Experts’.  Wie kent nog de hockeystick van Michael Mann en Al Gore? En nog een:  de CO2 en RNA experts passen zelf hun gedrag niet aan maar verwachten dat wel van anderen.  Niall Ferguson die er consistent faliekant naast zat met zijn voorspellingen (bird flu, swine flu en nu corona) bonkte zijn getrouwde minnares tijdens het ‘social distancing’.  Al Gore en Obama kopen voor miljoenen aan panden dichtbij de kust.  Greta ziet ook de parallel en stapt over op deze gravy train om in het nieuws te blijven. 

Je  vraagt je af hoe lang mensen mensen in de ‘Cry Wolf’ truc blijven trappen.  Jensen had een leuk fragment over Joop den Uyl die begin jaren 70 waarschuwde dat schaarste aan olie ‘het nieuwe normaal’  zou worden.  Vorige week was er zoveel olie dat de prijs negatief was!  De oude bangmakerij werkt niet meer.  Mensen zijn tegenwoordig connected via social media, hebben overal ter wereld vrienden, kennissen, familie (oud ) collega’s door globalisering.  Ze weten inmiddels wel dat mensen in land X over het algemeen net zo zijn als zij, alleen dat de heersers in land X niet deugen. 


Hoe pimp je dan je relevantie weer als redder des vaderlands en keizer zonder kleren?  Onzichtbare kleren, verhip! Onzichtbare vijanden! Na jaren staatsscholing en staatspropaganda zijn onderdanen ‘ziende blind’ en daarmee nog wel te foppen.  Het is zo simpel, religies gebruiken al sinds mensenheugenis onzichtbare concepten.  Plak wat bruikbare idioten – die een riant salaris uit de staatsruif genieten – het predikaat ‘ expert’ op, laat ze doem en verderfenis preken gebaseerd op foutieve aannames en de massa smeekt om drastisch ingrijpen.  Daarna claim je dat het met harde hand ingrijpen een succes was en voor de eigen bestwil van de onderdaan.  Rinse and repeat. 


Ik wil graag afsluiten met wat optimisme.  Doordat nu al blijkt is dat de exponentiële corona grafieken niet kloppen, gaan mensen misschien ook meer twijfelen aan de klimaatmodellen. 20/20 staat voor perfecte visie in Engelstalige landen.  Gaan we in 2020 eindelijk onze ogen weer een beetje openen? De makers van de film “Plandemic”  denken van wel:

“The slumbering masses are awake and aware that something is not right. Quarantine has provided the missing element: time. Suddenly, our overworked citizenry has ample time to research and investigate for themselves. Once you see, you can’t unsee.”

Neo, ook een anagram en de held uit de film The Matrix kon zelfs zonder Cornea de antagonist ‘Agent Smith’, de vertegenwoordiger van de alomvattende overheid, verslaan. 

Hijseenberg, Mei 2020 

PS tip voor de heersers: Murder hornets, niet klein genoeg. 

10 REACTIES

 1. Een prima analyse; bondig en goed verwoord. Dank ervoor!

  Kunt u hierop ook een vervolg geven in de vorm van: conclusie, strategie (defensief, status quo, offensief) en eventueel een actieplan?

  • Ja beste mensen, een echte vent wordt geen agent…

   Interessante video met ambtenaatjes in het wild. Overigens denk ik dat je de intelligentie van het Facebook publiek overschat. Maar misschien helpt het een beetje.

   • Tja…Niko…ik vind dat fakeboek niks maar als een ander er plezier aan heeft heb ik daar vrede mee. Erger vind ik de reacties..ik ben meer een reactie lezer…op Nu.nl ..die wensen andere meningen de dood toe een soort Joop.nl..maar dan nog erger..whaha..

 2. Even een tip, volgens mij is het goed ondertiteld, hoer wordt verteld hoe ze monsters hebben genomen van fruit en schapen en geiten en dat het dan getest werd en dan positief enz bevonden werd omdat ze net deden of de monsters van mensen kwamen en dat er dus (zoals we weten) een smerig spel gespeeld wordt. https://www.youtube.com/watch?v=wKRcPFk3v9k&t=1s

 3. Ja Peter de reacties op nu.nl echt erg, de reacties bij regio15 op facebook net zo 🙂

 4. De grote corona zwendel show must go on!

  Volgens de acteurs, ook wel politici genoemd, is het wachten op een Endlösung Vaccin Spritze.

  En, er komt geen referendum om te vragen of Nederlanders wel of niet een verplichte vaccinatie (met onderhuidse chip) willen, dat als eventuele bijwerking de dood heeft.

  Het referendum is niet zo heel lang geleden opgedoekt, zou het machtige “alziende oog” een glazen bol hebben?

  En hoeveel vaccins met verschillende bijwerkingen komen er voor verschillende mensjes uit de 7 fabrieken van Bill Gates?

  Voor productieve mensjes, maar ook voor mensjes op leeftijd, mensjes met gebreken, mensjes die chronisch ziek zijn, mensjes die om welke reden dan ook afgeschreven zijn en handen vol geld kosten. Zeg maar “het contraproductieve deel van de bevolking” deze worden gevaccineerd met welk nummer?

Comments are closed.