Omdat thans een stukje RNA – zoals elk jaar rond deze tijd – bijzonder succesvol is in het a) zichzelf repliceren mbv menselijke cellen b) het aantasten van hersencellen (zou het stiekem toch een prion zijn?)  en overheden dit aangrijpen om fundamentele mensenrechten bij het grofvuil te zetten, zou je bijna vergeten dat er nog ander nieuws is. Overigens een tikkeltje verdacht, een organisatie die je je vrijheid ontneemt onder het mom van ‘elke dode is er 1 teveel’ en wel mensen de dood tegemoet laat marcheren om zogenaamd die vrijheid te verdedigen.  Roken lijkt – hoe contra intuïtief ook-  te helpen tegen corona, dus iedereen verplicht roken want elke vermeden dode telt? Of geen auto meer rijden want elke dode is teveel? Ik zou de goede bedoelingen een beetje wantrouwen van een organisatie die in de 20e eeuw 260 miljoen van haar eigen onderdanen over de kling heeft gejaagd (exclusief oorlogen geëntameerd door diezelfde organisatie) wanneer die een andere interpretatie hadden van vrijheid (democide aka collectivisme), maar dit geheel terzijde. 


Terug naar het nieuws over andere bottom dwellers, in de US is inmiddels na een schier eindeloze reeks gaapverwekkende debatten een kandidaat gekozen die het moet opnemen tegen Trump in de verkiezingen eind 2020.  Joe Biden, ook wel liefkozend door Trump ‘Sleepy Joe’ genoemd en nu door steeds meer mensen ‘Creepy Joe’.  Niet alleen omdat hij bekend staat om het snuiven aan het haar van meisjes, het erg handtastelijk zijn en het naakt zwemmen met vrouwelijke beveiligingsagenten in de buurt, maar ook in toenemende mate omdat een voormalig medewerkster hem beschuldigt van aanranding. 

Nu is dat allemaal nog niet bewezen, maar het is erg interessant om te zien hoe de linksmensch hiermee omgaat. In 2018 heb ik geschreven over de  Kavanaugh klucht en de hypocrisie van de Democraten. Ik speel met de gedachte om de Tweede Wet van Hijseenberg te lanceren: 

“Niets is zo constant als de lichtsnelheid, behalve de hypocrisie van libtards”.  

De vrouw die de door Trump genomineerde rechter beschuldigde van aanranding wist niet meer waar en wanneer het precies was, wie erbij was, wie haar naar het feestje had gereden en heeft de vermeende aanranding toentertijd met niemand gedeeld.  Maar ze moest geloofd worden op haar woord.  De #MeToo beweging ingezet door de uitgerangeerde actrice Alyssa Milano propageerde ‘believe all women’  en de Dems gingen daar volledig in mee. Maar nu een Democratische presidentskandidaat wordt beschuldigd van soortgelijk gedrag is het plotseling weer ‘innocent until proven guilty”. Hier een satire. I do love the smell of lefty infighting in the morning:

Tara Reade, die Biden beschuldigt van ‘finger rape’, weet wel nog wanneer en waar het gebeurde en heeft het ex tunc ook gedeeld met haar moeder die vervolgens in een Larry King uitzending het voorval aankaartte(!) Ook kan ze zich nog een typisch Bideniaanse uitspraak herinneren, nadat ze zijn vingers uit haar private parts had getrokken:  “Come on man! I heard you liked me”.  Je hoort het hem bijna zeggen.  No Malarkey! 

Stefan Molyneux stipt aan dat de media los gingen op Trump vanwege zijn ‘grab them by the pussy’ opmerking.  Dat was een beetje smakeloos maar waarschijnlijk wel waar. Als je beroemd en rijk bent dan maken sommige vrouwen daar geen probleem van, ergo toestemming. Ik kan me nog herinneren dat Mike Tyson, die er niet bepaald uitziet als Brad Pitt (die als dit waar is enorme cojones blijkt te hebben),  de vrouwen van zich af moest slaan. Soms letterlijk. Ik heb het boek niet gelezen maar “50 shades of grey” schijnt te gaan over een miljardair met een helikopter die behoorlijk ver gaat met een vrouw op sexueel gebied en zij laat dat toe. Waarschijnlijk als hij een vuilnisman was geweest zich voortbewegend in een Fiat Multipla was het geen bestseller geworden.  Nu een Democraat beschuldigd wordt van een dergelijke ‘grab’,  zonder toestemming van de vrouw in kwestie, zijn de media plots een stuk terughoudender. Volgens Molyneux duurde het 24 dagen voordat CNN berichtte over de aanklacht tegen Biden. Over de aanklacht tegen Kavanaugh door de vrouw met het geheugen van een goudvis werd door CNN bijna 700 keer bericht in de eerste 19 dagen na het bekend worden. 


Ik volg de NL media nauwelijks. Doorgaans tenenkrommend links geneuzel en bijzonder fnuikend voor mijn bloeddruk.  Maar ik durf te wedden dat ze gaan berichten dat Biden op kop ligt in de peilingen en dat ze weer flink op hun Erik Clownhaanneus gaan kijken als Trump herkozen wordt.  Hopelijk leert NL een keer van de miskleunen van de media -kuch Brexit, corona-  but I am not holding my breath. Je hoeft alleen maar deze video met gaffes van Biden te bekijken om in te zien dat dat hem niet gaat worden.  Ben geen medicus maar hij is onmiskenbaar dementerend en als je mental capabilities al zo beperkt zijn dat je links bent dan is een klein beetje Alzheimer reeds voldoende om je als bat shit crazy te kwalificeren. Zelfs Democraten, hoe zeer ze Orange Man Bad ook haten zien toch liever niet iemand die totaal de weg kwijt is de beschikking krijgen over de nuclear launch codes.  Zoals in de jaren 80 Reagan – ook niet helemaal meer ‘compos mentis’ in zijn tweede termijn – op de hak werd genomen in de clip van Genesis, “Land of confusion”. Dat is de Spitting Image van het land waar Biden zich thans mentaal bevindt. 


Ik voorspel dat Biden om ‘personal reasons’  uit de race stapt en de DNC een andere kandidaat uit de hoed tovert.  Misschien Cuomo?  Of iemand die hogere ogen scoort in de Oppression Olympics.  Een zwarte vrouw, Kamala Harris? Come back Killary? Als Biden  ‘Weekend at Bernie’s’ style wint – when pigs fly- let dan op de vice-president,  dat gaat zeker een vrouw worden en die zal al snel zijn plaats innemen.  

Elisabeth Warren aka Pocahontas als eerste vrouwelijke president zonder gekozen te zijn?  Ik raad aan om Scott Adams (die van Dilbert) te volgen. In deze video beweert hij dat Sleepy Joe recent per ongeluk bekend heeft. In een interview zou Biden eerst gezegd hebben: “it didnt happen”  en daarna: ‘I don’t know why this all of a sudden gets raised after 27 years’.  Volgens Scott zeg je dat niet over iets dat niet gebeurd is.  Scott slaat vaak de plank mis mbt economie en climate change, maar hij doet soms rake voorspellingen waar het bokkesprongen van de libtards betreft.  Dit gaat nog een mooi ritje worden. Buckle up!

Hijseenberg, Mei 2020

3 REACTIES

  1. Extreem onheilspellend die linkse gedachtenwereld waarin creepy Joe in de winter van zijn politieke loopbaan alsnog de kans krijgt om president te worden. Wie wil dat nou, behalve hijzelf?
    Veeg de stront uit jullie ogen democraten (? dat zijn ze niet) en zie de signalen van dementie, de fragiele oude man, rare aandacht voor meisjes, beschuldigingen van aanranding. Gelogen over studie-prestaties. Niets relevant gepresteerd. Wordt wakker uit jullie links onvermogen om niet tegen kritiek te kunnen en ‘de boel bij elkaar houden’-mantra en beoordeel creepy Joe objectief.
    Anders wordt deze Joe een ongemakkelijk opzetje om killary of andere democratische (pun intended) kandidaat als run-over mate te positioneren voor een waarschijnlijke overname binnen 4 jaar.

  2. De waarheid is blijkbaar afhankelijk van je politieke achtergrond.
    Past mooi bij dat de politiek boven de wet staat.

  3. GeenStijl voorspelt al langer dan een maand dat Hilary zichzelf kandidaat gaat stellen op het moment dat zij haar voorkeur uit moet spreken. Het is voor de wereld niet te hopen, maar ligt idd wel in de lijn der fascistische verwachtingen.

Comments are closed.