‘DeĀ  Slavernij symbolen moeten vernietigd worden!’

De adressen van Belastingkantoren vindt u hier

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

11 REACTIES

 1. Inderdaad, daar schijnt volgens Sylvana Martin Luther Obama Simons zelfs racisme vandaan te komen….LOL, alsof de belastingdienst ook maar kijkt naar de kleur van geld. Al Money Matters!

  Silvana loopt helemaal leeg met haar oorlogsverklaring en niet alleen van onderen, getuige haar middelvinger heeft ze ook schijt aan All Life Matters. Hoezo, zwarten zijn lief, sociaal en beschaafder dan blanken?

  Vanaf nu heb ik mij voorgenomen net zo lief, sociaal en beschaafd te zijn als zwarten, naar zwarten.

  https://youtu.be/t8xrucpnXkk

  • Voor wat ik heb kunnen volgen worden er door Sylvana naast kreten: Utrecht en solidair niet veel inhoudelijke dingen gezegd; behalve dat de belastingen ook discrimineren. En daar ben ik het wel mee eens.

  • Ken je de beweegreden van Sylvana? Ze heeft een blanke vriend gehad en die heeft haar bedrogen alweer een tijdje terug, toen heeft ze besloten in dat bekrompen hoofd van d’r dat alle blanke mannen slecht zijn. Snap sowieso niet dat dat mokkel loopt te klagen over racisme als er een iemand kansen heeft gepakt en gekregen is zij het wel bij TMF vroeger was ze ook geliefd, later nog boekenprogramma’s en weet ik wat nog meer en in de gemeenteraad, dus waar heeft ze het over die omhooggevallen doos.

   • @Willem

    Kende een paar weetjes van deze verwaaide geest en dwaallicht. Zij en velen met haar zijn acteurs provocateurs en gevaarlijke onrusstokers.

    Ze doet mij vooral herinneren aan eenzelfde geest dat als pleegkind van drugsgebruikende Surinaamse vader en hoer NL moeder bij mijn ouders in de jaren zeventig als een hond aan de deur is afgegeven (motivatie: de doodzieke broer was ook als hond bij ons eerder afgegeven) en tot mijn grote verdriet 15 jaar lang haar ellendige stempel op het gezin mocht drukken (alles pro-deo zonder uitkering of vergoeding voor pleegkinderen). Het meisje bleek, vooral later, ook zo’n dwalende geest, fantast en top leugenaar die, ondanks haar normale opvoeding, de weg koos die goed bij haar genen aansloot, incl. drugs en nightlife.

   • ….Mijn ouders hebben m.i. twee Surinaamse geesten groot gebracht met alle bijkomende problemen van dien, inclusief instanties die zich tegen mijn ouders hebben gekeerd en liever de kinderen in een tehuis hadden zien verdwijnen. Ze kregen stank voor dank. Ik neem het mijn ouders kwalijk dat ze geen afstand van het meisje als probleemgeval hebben gedaan. De jongen was nog te behapstukken, maar dat kwam door z’n geestelijke beperking en afhankelijkheid van mijn ouders.

    Maar ik ken de Pappenheimers maar half te goed.

 2. ….All Money Matters…

  Nu ik er zo over nadenk, grote kans dat ik altijd al een racist ben geweest, want ik heb nogal een uitgesproken eigen mening. En wat zwarten betreft ligt mij dat racistische wijzen op blanken niet zo.

  • ….Neemt niet weg dat we volgens de religieuzen, zoals de Jiddische of islamitische minder dan of gelijk zijn aan varkens.

   Maar gelukkig betalen blanken via de afpersfabrieken van de staat voldoende beschermgeld om er voor te zorgen dat de blanken veilig zijn en die hard werken en sabbelen voor (niet langer voor zichzelf) het voortbestaan van NL en Zuid-Europa harder werken dan wie dan ook voor het vullen van het programma “Opsporing Verzocht”, bank- en straathangers, met uitkeringen en vredelievende gevangenisklanten en nog veel meer van dat richting totale ondergang. Uiteindelijk, wat anders is het doel van de totale waanzin en oorlog?

 3. En eindig met de opmerking: velen, ook de zwarte en blanke bruikbare idioten, gefinancierd door George Soros c.s., o.a. Simons en haar club, realiseren zich niet (of juist wel) hoe ze worden gebruikt, om daarna ooit als leeggezogen en nutteloze verpakkingen te worden weggegooid?

  De dag komt dan zullen ook de door Soros c.s. gebruikte/misbruikte zwarten en blanken minder voorstellen dan de plantage slaven in het verleden ooit waren. Ook de nieuwe zwarte slaven zullen gechipt zijn, vol gespoten met vaccin=gif of overbodig worden en afgemaakt als “trash”, zoals men nu de bejaarden afmaakt als “trash”.

  Al deze zogenaamde heldere geesten heten natuurlijk niet voor niets “bruikbare idioten”.

  Hopelijk zijn er zwarten en blanken slimmer dan de Soros organisaties willen dat je bent. Geen drugs, geen bruikbare idioot, geen pion, geen aanhanger en niet je ziel verkopen voor een paar zilverlingen. Hoewel de links fascistische Soros organisaties en leden niet zullen wijken, de Volkert-van-de-Graaf types zijn nu eenmaal goed betaalde hardcore soldaten en deze brengt men echt niet op andere gedachten. Maar de simpele bruikbare idioten die willen het bilmaatje ervan zijn? Oprecht zijn ze dan nog minder dan idioten.

  Chaziel Sunz speaks out
  https://youtu.be/ULJtBdI7Aj0

Comments are closed.