3 REACTIES

  1. Het worden gouden tijden voor de BOA’s. Als reiziger moet je in de trein een gelijkende pasfoto hebben op je OV-chipkaart want anders ben je technisch gezien aan het zwartrijden. Met zo’n mondkapje op, lijk je niet op die foto. Ook al is het je eigen chipkaart en heb je braaf betaald. Ik voorzie daardoor een nieuwe boeteregen want zo rolt de Nederlandse bureaucratie.

    • Braaf betaald brrrrrr, braaf zo, aan de voet! Hierrrrrrrr! Zoek bal, pak stok!!! Braaf zo. Een boeteregen of een heleboel BOA’s in het ziekenhuis, want onze islamitische medelanders pikken niks van die gasten.

      • Ik heb niet-islamitische medelanders gehoord die het geBOA ook niet pikken. Als het zo door gaat met meer en hogere boetes voozie ik een pandemie onder BOA’s waarbij kaak- en neuschirurgen het druk gaan krijgen in de komende tijd.

Comments are closed.