Als je het nieuws bekijkt, zie je acteurs die hun scripts voorlezen van teleprompters en je  trakteren op een stevige portie chaos, branden, plunderingen en moedwillig vandalisme – allemaal in een poging je te overtuigen van de behoefte aan meer rechtshandhaving.

Bij de betoging op het Malieveld afgelopen zondag deed de staat zijn uiterste best om geweld uit te lokken. Dit om vervolgens in de gelijkgeschakelde media de betogers als ‘doorgesnoven hooligans’ neer te zetten en keihard op onschuldige mensen in te rammen:

@Lexyalexia1 (via Twitter):

De Nederlandse politie heeft dit o.a. afgekeken van de VS waar de politie zich ook met dit soort praktijken bezig houdt:

Een in het zwart geklede man met gasmasker slaat op klaarlichte dag ramen in en blijkt na enig speurwerk Jacob Pederson te zijn, een politieagent.

Het gooi- en sloopwerkverhaal wordt vervolgens doorgegeven aan de lafhartige dienaren van de macht in de media, die plichtsgetrouw hun propagandapraatjes oplepelen om demonstranten neer te zetten als vandalen en brandstichters.

De tactische infiltratie of false flagacties komen uit de lange geschiedenis van de politie versus protesten. Zo waren daar de gebeurtenissen van de anti-WTO-protesten van 1999 die door activisten werden georganiseerd tijdens de ministeriële conferentie van de organisatie in het centrum van Seattle.

De goed geplande en vreedzame protesten waren destijds de grootste in de geschiedenis die normale Amerikaanse burgers hadden gevoerd tegen de krachten van de geïnternationaliseerde zakelijke hegemonie – dat wil zeggen tegen internationale groepen zoals de WTO, het IMF en de Wereldbank die de mondiale elite dienen ten koste van de werkende armen. Het vreedzame protest liep uit op grootschalige rellen.

Tijdens de rellen van ’99 in Seattle werden echte demonstranten achterdochtig ten opzichte van een handvol gemaskerde ‘demonstranten’, hun veronderstelde bondgenoten, die van top tot teen gekleed waren in volledig zwarte paramilitaire uitrusting en die niets schenen te weten over de politieke oorzaak die ze zouden steunen.

Zoals te verwachten viel, waren deze gemaskerde hooligans vooral geïnteresseerd in het vernietigen van eigendommen. Dat voerden ze ongestraft uit en de hele protestbeweging werd in de door de staat beheerde media sterk veroordeeld. Protestdoel weg, imago gesloopt.

Onder publieke druk gaf de politie van Seattle drie jaar later toe dat het regelmatig vreedzame protesten infiltreert om geweld aan te wakkeren en “inlichtingen te vergaren”. Net als een leger heeft de politie in die stad, net als in andere Amerikaanse gemeenten, zelfs hun eigen Orwelliaanse spionagegroep in SS-stijl, de ‘SPD Intelligence Unit’ genaamd.

Dit type manoeuvreren is een klassiek probleem> reactie> oplossingsschema in de traditie van de hegeliaanse dialectiek waarin overheidsactoren, of acteurs die namens hen werken, evenementen organiseren of aan deelnemen om die een bepaalde kant op te werken. Dit is bedoeld om de publieke opinie te bewerken via de media. Vervolgens moeten er ‘maatregelen genomen worden’om het probleem aan te pakken dat ze zelf hebben gecreëerd, allemaal in een poging om hun politieke doelen te bereiken.

Wat de politie betreft is de belangrijkste les die we moeten trekken uit onze ervaring in een moderne dystopie deze: de politie liegt continue tegen het publiek namens hun meesters en ze doen het met een gebogen knie aan het machtsaltaar.

Bron: Daily Bell

14 REACTIES

 1. *** @Lexyalexia1 (via Twitter): ‘Er zijn opnames gemaakt van undercover agenten die uit ME busje stapten en net deden of ze demonstranten waren en stenen gingen gooien. *** Dit zijn verdachtmakingen die niet gestaafd worden door beelden. Niburu https://niburu.co/binnenland/15265-politie-knokploeg-betrapt-in-den-haag-breaking heeft wel beelden en beschrijft dit als zijnde een politie knokploeg aan het werk. Wellicht verwijst Lexyalexia1 hiernaar. De beelden tonen een mislukte arrestatie door een groep stillen. Die te klunzig te werk gaan. Ze tillen de tegenstribbelende arrestant met maar 2 man op, waardoor ze te traag bewegen richting politielinie. En worden ingehaald door demonstranten die de arrestant bevrijden. Voor zover ik het weet worden stillen wel vaker ingezet. Daarna zie je ze inderdaad het politiebusje verlaten. Je ziet ze nergens met stenen gooien. Het logische is dat ze alsnog iemand gaan proberen te arresteren.

  • Waarom zou je stillen nodig hebben bij toezicht op een demonstratie Ratio, die reden is er niet, het is een oud gebruik bij de politie om de katalysator van geweld te spelen, zo houden ze hun “noodzaak” in ere. Nu is het ook politiek, als je de geschiedenis van alle rellen eens nakijkt zul je zien dat het keer op keer gedaan wordt en werd.

   • En trouwens wat kan je anders verwachten van agenten die knielen voor BLM/Antifa/Kozp (dat is namelijk een en dezelfde) en knielen in een moskee, dat zegt al genoeg

   • @Willem. Dit is ook het filmpje dat in het niburu artikel is geplaatst waar ik naar verwees. Je ziet duidelijk een mislukte arrestatie. Je ziet niet wat niburu en Lexyalexia1 claimt. Dat de agenten daarna zijn gaan stenen gooien

   • Vertel me svp wanneer de agenten stenen gooien op de video. MSM mag leugens en bedrog zijn. Op vrijspreker gaan we uit van feiten.

    Voor de goede orde. Natuurlijk is het gedrag van die agenten abject. Undercover agenten hebben geen plaats in een rechtstaat. Als de staat mag misleiden, dan mogen burgers dat zeker ook doen. Met bijvoorbeeld hun belasting aangifte. Met andere woorden, als de staat burgers misleidt door niet herkenbare overheidsdienaren in te zetten. Die wel burgers mogen arresteren. In hoeverre kan de staat dan nog misleiding door burgers strafbaar stellen bij bijvoorbeeld de belasting aangifte?

    Echter, de overheid mag de firma leugens, bedrog en misleiding zijn. Ik ga voor de waarheid en de ratio. Ik wil niet de overheid verdedigen met deze opmerking, ik wil de waarheid verdedigen.

  • Van toegevoegde waarde uw commentaar, Ratio.
   We moeten de feiten juist blijven zien om een n staat te zijn een correcte analyse te maken en een adequate conclusie te trekken.

   Ook is uw uitleg van inzet van anonieme undercover agenten to the point.

   Alles bij elkaar; belangrijke ontwikkelingen.

 2. Ach..hier in de etalage van de ijdelheid past men schoenen als waarheid aan. Men gaat voorbij aan feiten door te appelleren aan de eigen opgedane kennis van anderen en schieten die met een hoogstaand Iq in de rondte vergeten gemakshalve de slachtoffers. Natuurlijk om het eigen makkelijk hebben te rechtvaardigen en liefst nog wat centen te zuigen uit de miserabelen welke in een niet natuurlijke stand gedwongen worden. Kwijlend wachtend om weer een nieuw misbaksel staatsvorm te geven.

  @Voight.. Juf Jetje zegt dat je goed je best hebt gedaan als altijd vlijtig, je plakplaatje zit in de mail.

  https://www.ad.nl/privacy-gate/accept?redirectUri=%2fden-haag%2fpolitie-betaalt-uitvaart-doodgeschoten-rishi%7ead4c5786%2f&pwv=4&pws=functional%7Canalytics%7Ccontent_recommendation%7Ctargeted_advertising%7Csocial_media&days=390&referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  https://www.nu.nl/binnenland/4079430/dood-arubaan-in-haag-waarschijnlijk-optreden-politie.html

 3. De waarheid is dat de overheid stelselmatig en doelgericht geweld toepast en uitlokt. Dit om vreedzame betogers zwart te maken en via de media de beeldvorming te beinvloeden.

Comments are closed.