Ik kon het bericht niet in de Nederlandse pers vinden. Maar de betrouwbare BBC staatsomroep zal het ongetwijfeld juist hebben. Toch weer een tientje de man voor elke Nederlander, die dat ongetwijfeld liever op een terrasje had uitgegeven.

eerste reactie: makkelijk uitdelen van andermans geld.

tweede reactie: typisch geval van ‘ik sta boven de wet’ en ‘jullie Nederlanders (en de Tweede Kamer) weten niet eens wat goed voor jullie is, dat bepaal ik wel”

Met zo’n dictator heb ik liever een Keizer als partijleider. Maar als ik echt kon kiezen…..

15 REACTIES

 1. … en bij de uitstaande verplichtingen van overheidsschuld en garantiestellingen:

  Data:
  – Overheidsschuld 2019: 397 miljard euro
  – Garantiestellingen: 201 miljard euro
  – Totaal uitstaande verplichtingen: 598 miljoen euro
  – Bbp: 812 miljard euro
  – Aantal huishoudens: 7,9 miljoen
  – Vermogen huishoudens 2008: 53,000 euro p/hh
  – Vermogen huishoudens 2017: 28,300 euro p/hh

  Analyse:
  1. Het totaal aan uitstaande verplichtingen bedraagt 73% van het bbp,
  (598 miljoen euro : 812 miljard euro);
  2. Het volk moet bijna 9 maanden werken om aan de verplichtingen te voldoen,
  (73% * 12 maanden);
  3. De uitstaande verplichtingen bedragen 75,696 euro per huishouden;
  (598 miljard euro : 7,9 miljoen huishoudens);
  4. Het doorsnee vermogen per huishouden daalde in 9 jaar met bijna 50%,
  (tussen 2008 met 53,000 euro en 2017 met 28,300 euro).

  Conclusie:
  Het volk huurt de overheid in voor bestuur van het land, Vervolgens zadelt de overheid ieder huishouden in Nederland (ja, ook de éénpersoonshuishoudens) op met gemiddeld 75,696 euro aan uitstaande verplichtingen.

  Het vermogen per huishouden gaat achteruit in een tijd van hoogconjunctuur (inclusief gelddrukken en lage rentestand).

  De tent is failliet en we hebben te maken met een systeemcrash op politiek en economisch gebied, welke is veroorzaakt door een aantal fluwelen staatsgrepen (deze laatste zin komt niet voort uit de data).

  • Een toevoeging m.b.t. het huishoudvermogen in relatie tot de uitstaande verplichtingen.

   Het totale huishoudvermogen bedroeg 1.260 miljard euro in 2017,
   (2.083 miljard euro bezittingen -/- 823 miljard euro schulden).

   Indien de totale uitstaande overheidsverplichtingen van 598 miljard euro wordt afgetrokken van het totale huishoudvermogen van 1.260 miljard euro, dan blijft er 662 miljard euro over aan totaal huishoudvermogen.

   Ergo, de overheid legt beslag op ongeveer 50% van het totale huishoudvermogen !!

   Dus, de overheid in combinatie met de volksvertegenwoordiging (het politieke partijkartel) heeft:
   – Het volk bestolen van 50% van haar huishoudvermogen;
   – Zichzelf via de overheidsrol van verzorgingsstaat opgewerkt naar staatskapitalist;
   – Datzelfde volk onderworpen a.h.v. de corona-crisis tot de overheidsrol van dictatuur.

   Nog een prettige avond … en een prettig leven verder.

 2. Dutch minister of health, volgens mij moet daar staan sick son of a bitch. Maar ach wat is 150 miljoen, allemaal uit de verzorgingsstaat, pensioenen en onderwijs getrokken. Mocht het ooit weer gewoon worden dan is er weer geen geld voor de zorg en blijven mensen in de schulden. Verbazen jullie je er nog over? Je leest wel eens wat over de nadagen van Rome en meer van die teksten, of ik zag het op het internet dat kan ook 🙂

 3. En dan te bedenken dat ons geld wordt uitgegeven aan wat?

  “Quote:
  Er wordt bijvoorbeeld beweerd dat er afweerstoffen zijn die zich met de zogenaamde virusdeeltjes en uitsluitend daarmee zouden verbinden, en dat wanneer een dergelijke verbinding aangetoond wordt, daarmee de aanwezigheid van zo’n virus bewezen zou zijn.In werkelijkheid gaat het bij die zogenaamde afweerstoffen om oplosbare bloedeiwitten die een centrale rol spelen bij het afdichten van groeiende en zich delende cellen, evenals bij het herstel van wonden.Zulke bloedeiwitten, ook aangeduid als globuline, verbinden zich in een reageerbuis bij de juiste concentratie van zuren en basen, mineralen en oplosmiddelen naar behoefte met andere eiwitten. Op die manier kan ieder monster uit een dier of een mens naar wens tot een positieve of negatieve test leiden. Het is pure, en dat moet heel duidelijk gesteld worden, criminele willekeur”…

  En bijv. wat als een Spaanse griep geen griep was, maar bewust aangewakkerde massahysterie en wegspuiten met ‘iets’ waarmee miljoenen levens zijn vernietigd. Het meetellen van patiënten met een onderliggende ziekte zoals dat nu ook gebeurt of zelfs nog gekker, mensen zijn ‘geholpen’ met een spuitje of vergifje en zijn na ziekte of overlijden in de statistieken meegenomen als influenza patiënt. Wat als er geen honderden miljoenen doden zijn gevallen zoals men wil beweren. De macht kan van alles uit de grote duim zuigen en de schaapjes volgen zoet.

  Hetzelfde theater: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/drafts/jan-ouvry/de-les-van-gunnison-colorado-hard-en-snel-optreden-bij-een-epi/

  Toeval? Oorlog en Spaanse ‘griep’: https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/04/19/spaanse-griep-kwam-niet-uit-spanje-was-geen-griep-en-was-wel-besmettelijk/

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/24/psychopaat-rockefeller-de-schepper-van-de-spaanse-griep/

  Hoe de goedgelovigen zich ook spoeden om de complotten te ontkrachten, er stinkt iets behoorlijk en het geld is niet langer van u!

 4. “IMF: schade wereldeconomie door corona ruim 12.000 miljard dollar”…

  Hoe groot zou de schade zijn geweest zonder absurde maatregelen en ingrijpen van overheden en men de natuurlijke weg had gekozen van uitzieken van een niet bestaande ziekte. De schuld ligt bij de macht en de corrupte politieke proleten en niet in een nog nooit aangetoond virus.

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bacteriofaag

  Uit verveling zijn al veel concepten geboren en beide hebben één gemeenschappelijke bedenker?

  https://tinyurl.com/y7aeofus

  • Uw vraag m.b.t. de economische kosten. Hierbij mijn analyse van enige weken terug.

   De directe aanleiding voor de crisis vond afgelopen september 2019 plaats. Toen steeg namelijk de rente op de repo-markt (repurchasing) in de VS naar 10% o.i.v. de vraag van banken naar liquiditeit (om aan het einde van de dag hun onderlinge schulden te kunnen vereffenen m.b.t. hun uitstaande leningen).

   Deze stijging van rentepercentage zou stijging van renteverplichtingen met zich meebrengen voor de VS overheid van 200 miljard US$ (bij 1% rente) naar 2 triljoen US$ (bij 10% rente); bij een overheidsschuld van 20 triljoen US$;

   Alarmfase rood. Een renteverhoging naar 10% zou regelrecht naar de crash van de VS economie leiden, daar 50% van het overheidsbudget van 4 triljoen US$ dan naar renteafdrachten zou gaan.

   Om rentedaling te bewerkstelligen en weer terug te brengen tot nul-niveau, moest de vraag naar geld worden verminderd. De VS economie werd dus bevroren om de dynamiek eruit te halen. En de rest van de wereld deed mee, want een economische VS crash zou een globale crash tot gevolgen hebben.

   Het Corona virus diende daarbij als excuus.

   Twee opmerkelijke gebeurtenissen in de tijdslijn die de geconstrueerde Corona crisis verklaart:
   – Event 201 (a global pandemic exercise) werd in oktober 2019 in New York georganiseerd;
   – de Care Act (basis voor latere 6 triljoen US$ economische) werd in januari 2020 behandeld.

 5. Dat hele artikel “Dutch Minister of Health, Welfare and Sport donated $ 150 million to WHO in April 2020” bestaat niet!

  Dus meneer Overnight, hoe kom je hierbij? Waar heb je deze schermafbeelding vandaan?

  Ik mag hopen dat je hem niet zelf in elkaar gezet hebt. Overigens..

  Ik vind het best als mensen vrijelijk informeren maar ik vind het wel erg schadelijk wanneer het valselijke informatie is.
  Voor sommige opportunisten is dit namelijk een uitstekend iets om uit te buiten en andere mensen te overtuigen om censuur als iets goeds te gaan bezien.

  I rest my case

Comments are closed.