2 REACTIES

 1. Wat mij betreft wel. De inspiratie hierbij komt van Henry Rollins:

  “I want a woman who can sit me down, shut me up, tell me ten things I don’t already know, and make me laugh. I don’t care what you look like, just turn me on. And if you can do that, I will follow you on bloody stumps through the snow. I will nibble your mukluks with my own teeth. I will do your windows. I will care about your feelings. Just have something in there.”

 2. Ik weet niet wat het hoogste doel voor de mens is. Ik weet ook niet zeker of zoiets bestaat. Ik ben wel overtuigd van een natuurlijke rangschikking. En dat liefde de afwezigheid van haat is.
  En de rechtvaardige (alfa) man ( bedreigd soort) als vanzelf vrouw (en kinderen) laat volgen naar zijn voorbeeld. En dat vrouw en kinderen zonder het heldere licht van de vader/man geen liefde zullen kennen.

  Ik weet niet of zulks overtuiging kwalificeert als onderwerping. Daar heb ik nooit over nagedacht. Mw. Rand kennelijk wel. Ik ken haar nog niet zo goed. Ik draai eigenlijk al jaren om haar heen. Omdat ze ‘bekend’ is en dan wil je toch weten waar het over gaat.

  Maar ze komt over als moeilijke ongelukkige vrouw. Die in haar hoofd verdwaald is geraakt. Wellicht omdat ze in haar leven geen leider heeft gehad die zijn licht op haar gezet heeft en haar heeft gecorrigeerd. En ik zou daarom best wel nieuwsgierig zijn naar haar persoonlijke relaties.

  De vraag die zij stelt op ongeveer 6.06 is denk ik een goede tip van haar persoonlijke sluier.

Comments are closed.