Blijkbaar is de EU noodzakelijk, om mooi 300 miljoen doses voor de andere weg te kapen.

 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. Wat wil men met dat vergif??
  Alleen totaal geschifte slaafse randdebielen, laten zich gif toedienen!!
  Ze zijn totaal gek geworden!!!
  Weg met dat EUSSR, en die EUSSR proleten.
  Bij dat soort volk moet je het toedienen, en graag één liter van dat gif per persoon!!!

  • Tja, iets willen en iets uitvoeren zijn twee verschillende zaken uiteraard. Maar in de “nieuws” berichten stond dat Nederland (de Jonge deed de bestelling) 300 miljoen vaccins had besteld, 300 miljoen voor 18 miljoen mensen, raar. Heb er veel mails uit gegooid naar de 2e kamer, politieke partijen, instanties enz en hopelijk komen er antwoorden. Zomaar, zodat ik het idee heb tenminste nog iets toe te voegen aan het geheel, het helpt niets en dat weet ik wel want het is als demonstreren en petities tekenen, het zijn “hun” spelregels, allemaal in het hokje allemaal even roepen, we zijn tegen 1,5 meter, jaaa we zijn allemaal tegen 1,5 meter en dan weer naar huis. Kozp en Blm idem dito, wij zijn tegenr acisme, jaaaa we zijn tegen racisme, dan wat dingen slopen en andersdenkenden/wetenden aanvallen en dan weer zefvoldaan naar huis, naar moeder die wacht met haar pannetje soep.

 2. Ik zal het thema wel even analyseren a.h.v. een mop:

  Sam komt Moos tegen en zegt: luister Moos ik heb nog een partij sardientjes te koop. Moos zegt: okay! Ze spreken een prijs af en gaan ieder hun eigen weg. De volgende dag komen ze elkaar weer tegen en Moos zegt tegen Sam: Die sardientjes die je me gisteren hebt verkocht zijn niet te vreten!. Waarop Sam zegt: die zijn ook niet om te eten, die zijn voor de handel.

  Analoog aan deze mop; het is te hopen dat deze partij vaccins bedoeld is voor de handel in het vrindennetwerk van die minister. Dan kan die zooi gewoon op de plank en is iedereen blij. Is dit niet het geval dan is de waarschijnlijkheid van een burgeroorlog toch wel heel erg groot. En dan hoop je maar voor zo’n minister dat de kinderen van de man van zijn beveiliging niet invalide of naar de eeuwige jachtvelden zijn gevaccineerd.

  Disclaimer: heb niets tegen Joden het is gewoon een mop die ik van mijn vader heb gehoord en doorvertel m.b.t. het thema handel (ik vind Joden lief en leuk en mohammedanen ook, en ook negers en homo’s en discriminatie begrijp ik niet. Alleen de volksvertegenwoordigers vind ik niet lief en ook niet leuk en ook alle ministers niet en de minister-president ook niet).

 3. Ik wil ook het thema analyseren a.h.v. een mopje:

  Sam komt Moos tegen en zegt: luister Moos, ik heb nog een partij olifantenvlees te koop. Moos zegt: Laat maar eens kijken. Ze gaan naar Sam’s pakhuis en Moos is beeindrukt. Ze spreken een prijs af en gaan ieder hun eigen weg. Na een aantal dagen belt Moos Sam op en zegt hij heeft al tig dozen olifantenvlees geopend maar geen olifantenvlees erin. Waarop Sam zegt: Dan heb je de partij met het olifanten-gat gekocht.

  Rutte en vereniging: alles hot air. En komt er mee weg, al heel lang! Zij lief voor eenander.

 4. Worden zo,vorige keer door ab klink en nu door de jonge van onze belastingcenten bestolen,en je zult zien,dat dit een waardeloze rommel is net als bij sars
  Wordt tijd dat er door het parlement gebezemd wordt.

Comments are closed.