James Corbett bespreekt met Derrick Broze (van The Conscious Resistance) de wereldwijde actiedag #ExposeBillGates van zaterdag 13 juni aanstaande.

Ze bespreken waarom het belangrijk is dat mensen in actie komen om de informatie over de door Bill Gates gefinancierde agenda om de wereldbevolking onder controle te houden, helpen te verspreiden.

Lees ook het artikel “Dit is Bill Gates” op deze website en bekijk de vier video’s. De eerste video heeft op YouTube inmiddels 1 miljoen views, maar jij bekijkt deze natuurlijk op BitChute.

ShutR

18 REACTIES

 1. Ontmasker Bill Gates ? Dat hoeft toch helemaal niet, iedereen weet toch wie hij is, waar hij voor staat en hoeveel doden hij op zijn geweten heeft? Ontmasker dan de lieden die er voor zorgen dat deze moordenaar niet opgepakt en berecht kan worden, lijkt me meer een stap in de goede richting.

  • @Wilem.
   Ik ga u iets verklappen; u bent niet het centrum van het universum! M.a.w. niet iedereen weet wie Bill is en waar Bill voor staat.

   Ik besef dat u behoorlijk wat te verwerken krijgt, terwijl u nog midden in het traumatische verwerkingsproces zit van het Vrijdenker-fenomeen Nico. Sterkte.

   • @Vocht..kom op Icarus je kan het winnen https://youtu.be/rmkXmE9XGec

    ik blijf ’t zeggen hoor! Teorema..hahaha

    Maar eerlijk is eerlijk soms zeg je dingen die veel mensen zouden passen het probleem is dat je geen bruggenbouwer bent.

  • @Willem.
   Trouwens, een categorie 1 reactie (over uzelf raten).

  • @Willem

   Inderdaad, who the hell is Bill Gates? Wie stuurt hem aan of wiens puppet is hij en is de man wel degene die wij moeten denken dat hij is? Kan het zijn dat Windows en bijv. ook Tesla en Facebook verkapte staatsbedrijven zijn, ooit opgericht door de Amerikaanse overheid of geheime dienst en gefinancierd met publiek geld? Amerika kent uiteindelijk geen grenzen en is ’s wereld grootste manipulator, leugenaar en agressor.

  • @Peter.
   U: “… dat je geen bruggenbouwer bent”.
   Reactie: is een tijdelijk aangenomen rol die toegesneden is op de situatie (u verwart karakter met persoonlijkheid). Een keuze.

   In de organisatie wereld werkt het principe als volgt: eerst afbreken en dan opbouwen. De negatieve factoren benoemen is fase 1. Dat bruggenbouwen is dus fase 2.

   Uiteraard kan ik niet iedereen enthousiasmeren; zoals degenen aan de macht, bang voor verandering, afhankelijken en slaven.

   U hoort dan ook thuis in deze generatie van verweerde kinderen die op zoek zijn naar surrogaat ouders en dit in de overheid vinden. Ik lever een totaal plan en ben in staat om het te ontwerpen, verkopen, introduceren en te opereren. I am the plan & the man (vooral in deze volgorde).

   Trouwens, het beste voorbeeld van mijn invloed bent uzelf; opgeschoven van ontkenning naar erkenning (“zouden passen”). Dank voor het compliment.

   • @Viocht Trouwens, het beste voorbeeld van mijn invloed bent uzelf; opgeschoven van ontkenning naar erkenning (“zouden passen”). Dank voor het compliment.

    Als het wrijven glans geeft is dat oke en natuurlijk draai ik mee als een vaantje in de wind althans dat gevoel geef ik je. Maar je interpretatie is niet juist, wat ik schreef..zeg je dingen die veel mensen zouden passen..ik kan dat niet vanuit je filosofische grondhouding weten want ik mag met niemand praten…ja toch.

    Ik mag wel zeggen dat mannen zoals jij ..je weet..echte mannen met macht die een volk kunnen mennen, mijn roede doet verdikken het kwijl loopt me uit de mond ..ik wil ook zoveel macht als een godsmens, leer me je geheimen en ik volg je tot het eind.

    Ik wil de droom niet laten knallen maar ik had dit soort verhalen van onder opbouwen steunend op de rug van het (bijen)volk vaker gehoord echter alleen hou ik van de natuurlijke variant..de natuurbij. Die hebben geen kas of imkers nodig om de honing te tappen, begrijp je.

    groet, ik ga weer in stilte verder reflecteren.

   • @Peter.
    Neem dan even de volgende overweging mee bij het mediteren.

    Ik las uw eerste drie alinea’s en dacht heel even … ik ben goed bezig volgens mijn principe van: geen gehoorzaamheid maar totale onderwerping (ironie).

    En dan boort u mijn hoop weer de grond in met uw laatste alinea. Ik begrijp die. Ik begrijp uw vrijheidsdrang en vind het ook een uitstekend doel. Dit doel delen wij. Onze weg ernaar toe is echter verschillend. Ik kies voor vrijheid door organisatie onder volksgezag en u kiest voor ongeorganiseerde vrijheid.

    Mijn weg leidt m.i. naar een rechtstaat en uw weg naar een dictatuur (ondanks al uw goede bedoelingen). Het verschil zit erin dat ik rekening houd met de omgevingsfactoren (stoute mensen en een vijandige internationale wereld) en u niet.

    U bent waarschijnlijk een beter mens, maar ik ben realistischer.

   • @ Voight, U bent waarschijnlijk een beter mens, maar ik ben realistischer.
    Vleiend en verleidelijk maar niks voor mij ik zie je als gelijke. Probleemstelling blijft hoe ga je er voor zorgen dat er geen terugval naar de Romeinse beschaving optreed ruim 2000 jaar doctrine en spin..tja dat blijft er nog lang in.

    uw weg naar een dictatuur
    …alleen wanneer ik mijzelf dicteer, onafhankelijkheid is niet voor bange mensen betekent dat je veel zelf moet kunnen. In jouw systeem ontstaat eerder een grote leider met een lange mars dan in mijn idee. Kijk ik vind dat een ieder zelf mag kiezen dus ik denk dat je ideeën veel braaf volgzaam leven gaat geven. Hoe verhoud dat zich tegen soeverein levenden ik zelf heb geen angst om te sterven, in ieder geval geen onbegrepen angst.

  • @Peter.
   U raakt wel een punt aan met uw analyse van “lange mars van grote leider”.

   Ik zie met name een lange mars in de transitiefase, dus tijdens hervormingen van de huidige naar de nieuwe situatie.

   Daarna wordt mijn bestuursmodel gekenmerkt door vrijheid van het volk om zich te ontwikkelen naar eigen wensen en behoeften, zonder dat de overheid staat mee te gluren. De overheid gaat volledig aangelijnd worden aan het volksgezag.

   Take care.

  • @jhon

   Schandalig, crimineel en moorddadig. En evenzo erg zal de Gates zionistische maffia met dwang heel de wereld een gifspuit in de lijf willen jassen, met medische paspoort ter controle.

   Heel vreemd, want waarom iedereen willen vaccineren? Wie een vaccin neemt is zogenaamd ‘beschermd’ en kan alleen nog degene worden besmet die niet is ingeënt, wie gevaccineerd is kan niet besmet worden. Wat is dan het probleem?

   Er zullen echter drogredenen worden bedacht om vaccinatie te verplichten. En dat alles zonder vermelding risico en bijwerkingen. Men zal niet eens weten waarmee men wordt ingespoten. Erger kan niet en dat alles met garantie tot aan de deur en wie doodziek, gehandicapt ervan wordt of zelfs er aan sterft, dan zal er geen schadevergoeding worden uitgekeerd. En dat nota bene alles onder auspiciën en komende wetgeving van de (corrupte) politiek en overheid.

   • Corr…het lijf…Het is niet je eigendom wat je als je huis mag verdedigen tegen indringers? Zo, zo.

 2. Gates niet DE topman?
  Inderdaad. Net als Soros.
  M.i. is Soros een puppet gerecruteerd door de RothSachs.
  Ze vonden een intelligen, welbespraakte geldzuchtige immorele jongeling en recretuurden hem met een offer he couldn’t refuse: rijk en beroemd worden en later dit (als stroman) kunnen gebruiken om de wereld te beinvloeden.
  Rijk worden is niet moeilijk als je via de insiders met connecties op de hoogste niveaus in alle landen en industrieen weet wat er te gebeuren staat en als eerste contrarian posities kan innemen.
  Als men mij wat startkapitaal gegeven had voor een Quantum fund maar vooral systematisch gezegds had “volgende maand komt bij dat bedrijf een lijk uit de kast (bv. een miljardenverlies dat eerder jarenlang verhuld werd maar weldra onhoudbaar waordt)” en “over 2 maanden gaat die centrale bank de rente verlagen en massaal geld drukken” etc., dan zou ik ook als intelligente (doch vooral goed voorgelichte!) contrarian lekker veel winst kunnen maken en beroemd worden.
  M.a.w. m.i. heeft Soros zijn geld verdiend dankzij (en ten behoeve van) zijn puppetmaster voor wie ie slechts als bliksemafleider dienst doet.
  De halve wereld ziet hem als boeman en denkt niet verder na. De RothSachs blijven buiten schot.

  En zo zie ik het ook met Gates.
  M.i. zijn zij allebei slechts stropoppen voor een machtige kliek die zich achter hen verschuilt.
  Dat betekent ook dat als zij van het toneel zouden verdwijnen, het probleem niet van de bana is. De lui erachter zouden zich startegisch enkele jaartjes gedeisd houden tot de storm is gaan liggen en vervolgens doen ze gewoon voort m.b.v. een of meer nieuwe stropoppen.
  Wie er een eind aan wil maken, moet het hogerop zoeken.

  Nu, uitstel is geen afstel, maar … toch alvast uitstel 🙂
  Dus als Corbett erin zous slagen Gates te stoppen, hebben we mogelijk toch alvast enkele jaren winst en hoe ouder we zijn (en hoe minder jaartjes we nog voor de boeg hebben), hoe meer we “10 jaar uitstel” waarderen. ’t Is misschien wel 50% van mijn resterende tijd hier.
  Maar als ik aan mijn nageslacht denk, dan is 10 jaar maar een detail t.o.v. de 80 jaar die hen misschien nog resten…

  • @Scrutinezer.
   Wat mij betreft legt u de vinger op de zere plek met het adresseren van de bron.

   De terugschakeling op uw eigen situatie is een logische gevolgtrekking.

   In het kort heeft u hiermee de gehele situatie geschetst. En hiermee een goed overzicht gegeven van het slagveld.

 3. Weet al 30 jaar, dat hij Windows op een niet faire manier zich toegeëigend heeft terwijl hij dit zelf nog geeneens ontwikkeld heeft?
  Kenmerkt dit niet bepaalde illuminate eigenschappen?

Comments are closed.