Bekijk je jouw alternatieve media video’s nog steeds via YouTube? Heb je genoeg van de manipulatie door Google (eigenaar van YouTube) in de zoekresultaten, genoeg van de informatie die wordt verborgen, de blacklisting en censuur? Wil je zelf bepalen welke content je ziet/hoort, zelf bepalen wat goed voor je is in plaats dat een Orwelliaans bedrijf als Google dit voor je doet? Gebruik dan BitChute. De meeste alternatieve media hebben inmiddels een BitChute kanaal waar niet gecensureerd wordt. Registreer je vandaag nog en abonneer je op jouw favoriete kanaal.

Bijvoorbeeld het kanaal van Keith Knight Dont Tread On Anyone.

In onderstaande video heeft Keith een interview met Mark Passio en Larken Rose over anarchisme.

Ter inspiratie een aantal kanalen waarop ik zelf ben geabonneerd:

Keith Knight Dont Tread On Anyone

Mises Institute

The Conscious Resistance

The Corbett Report

The Corbett Report Extras

Truthstream Media

Spiro Skouras

The Last American Vagabond

Dollar Vigilante

Heb jij tips van andere interessante BitChute kanalen, laat deze dan achter in een reactie.

ShutR

12 REACTIES

 1. Daar is het al te laat voor, trouwens niemand gooit zijn/haar smartphone weg terwijl dat nog een groot deel van de ellende kan voorkomen. Ben blij dat ik zo’n onding niet heb. Een nieuwe wet wordt aangenomen, de anderhalve meter wet. Let op de boetes die dit kabinet voorstelt voor personen die binnen anderhalve meter tot elkaar komen tot maximaal € 8.700,– en voor bedrijven € 21.750,–. Plus de inbreuk op het huisrecht waardoor elke opsporingsambtenaar het recht heeft om zonder huiszoekingsbevel binnen te treden.
  Ja mensen het is oorlog, dus maak je niet druk om Youtube of wat dan ook dat station zijn we al lang gepasseerd, het enige is tegengas geven en die smartphone en smart tv weg flikkeren. Maar niemand doet dat dus uit hebzucht en domheid zullen ook de andere mensen die wel verstand hebben ook het slachtoffer worden.

  • Ik heb mijn smartphone en TV negen jaar geleden de deur uit gedaan. Afgelopen jaar werd ik verplicht voor mijn werk weer een smartphone te kopen. Die zit vervolgens hele dagen in faraday sleeve en komt er alleen uit als dat nodig is.

   • Die kende ik nog niet, een Faraday mapje voor je mobiel. Nu wel, dus dankjewel voor deze reactie. En zo zie je dat het in ieder geval nooit te laat is om iets nieuws te leren ;o)

 2. Dit zijn kleine dingen die iedereen kan doen. En als iedereen dit doet dan maakt het een groot verschil. Denk ook aan het contant betalen. Blijf dit doen. Anders komt er voor je het weet een cashless samenleving met totale controle. Neem die anonieme ov pas. Stap straks als het goed werkt over naar freedom internet. Ik heb door dit artikel een account aangemaakt op bitchute, had dat nog niet gedaan. Vraag niet altijd om dat bonnetje als bewijs van betaling. Zeker als je echt je lokale ondernemer wil steunen. Betaal contant en vraag niet om een bonnetje als de lokale ondernemer je lief is. Haal je geld weg bij de bank en koop er goud en zilver voor. Enzovoort, enzovoort.

  • Indien technologie tegen ¨ons¨ gebruikt kan worden dan kan (diezelfde) technologie wellicht ook tegen ḧunnie¨ gebruikt worden?
   Het kan toch niet zo zijn dat we terug moeten naar het land van Ooit en met weer edelmetalen gaan rondlopen?

  • Wat is freedom internet?
   Nog nooit van gehoord.
   Ben ook bepaald geen IT-kenner…

   • Het is de ideologische opvolger van de internet provider xs4all. xs4all heeft zich steeds ingezet voor privacy, maar is overgenomen door KPN. KPN heft besloten dit activisme niet voort te zetten en xs4all te ingegreren in KPN.

 3. Ik registreer mij niet bij Bitchute. Als ik de link aanklik krijg ik meteen allelei Captcha bagger en dreigende taal over mij heen. Geen zin in.

  • Inderdaad. Hoezo registreren?
   Ik hoop dat steeds meer websites die ik bezoek (zoals de vrijspreker) links bevatten naar bitchute ipv youtube maar regsitreren, doe ik niet.

   • Registreren is niet noodzakelijk om BitChute te gebruiken. Wat registratie je oplevert is dat je alle nieuwe video’s van je favoriete kanalen op de website gepresenteerd krijgt of (als je dat ingesteld hebt) een email ontvangt als er een nieuwe video is geplaatst. Een stukje gemak dus. Maar je kunt ook je kanalen opslaan in de favorieten van je webbrowser.

  • Niets meer en hoogstwaarschijnlijk wat minder dan waarmee je met google (youtube) wel hebt ingestemd. Tenzij je ook geen google/youtube account hebt natuurlijk, dan heb je een goed punt. Ik heb het wel gedaan (een bitchute account aanmaken – al een poos geleden) en moet zeggen dat ik steeds meer op bitchute en steeds minder op youtube te vinden ben. En ik kan het je aanbevelen…

Comments are closed.