5 REACTIES

  1. BLM = Wij Haten Blanken (alleen is het geen discriminatie/racisme als wij het doen). En geven geen enkele f**k als negers door andere negers worden gedood zoals al genoeg gebeurde in de afgelopen week.

    Wij = Zij overigens, stelletje zwartkijkers…

  2. Het getuigt van extreme domheid, dan heb je ook nog all lives matter, maar waar gaat het over? We worden geboren en we zijn er en we hebben het er maar mee te doen, niemand kan bepalen of ons leven er toe doet. En dan gaan demonstranten ergens in een stad of op een veldje staan of zitten en dan komt er een opperdemonstrant en die zegt dan “Wij zijn tegen racisme” en dan iedereen die er staat of zit “Jaaaa wij zijn tegen racisme” ja en dan? Dat weten we toch dat jullie daar tegen zijn anders zijn jullie daar niet. Het gaat allemaal nergens over want het komt hier nauwelijks voor, blank tegen zwart dan he, moslim tegen Joden en moslim tegen Homesexuelen en moslim tegen niet moslims ja dat komt heel vaak voor.

Comments are closed.