We zijn nu in de 5e maand aangeland, waarbij een verkoudheidsvirus, genaamd COVID 19 (Corona Viral Disease 2019) in het land ´heerst´. Men noemt het een pandemie, maar het is de meest zwakke pandemie die er ooit heeft geheerst met navenant weinig sterfgevallen als je dat op de totale bevolking gaat berekenen.

Waar komt dit verhaal vandaan? Allereerst werd in China in de provincie Wuhan een virus op een vismarkt ontdekt dat potentieel een groot gevaar voor de mensheid zou zijn en er kwam een volledige ´lockdown´ van deze provincie, die overigens maar een paar weken duurde. Vreemd genoeg was 500 meter van de markt verwijderd een laboratorium voor virale ziekten. Dat was sowieso al zeer verdacht en men heeft dit heel lang geheim gehouden voor de rest van de wereld. De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), dr. Tedros Adhanom, heeft dit samen met de Chinezen verborgen gehouden en vertelde dat de grenzen open konden blijven, incl. met die van China.

Kijken we naar de virulentie viel het allemaal ontzettend mee, want de meeste mensen die dit virus opliepen werden of niet ziek of genazen allemaal heel erg snel. Het waren juist die mensen die reeds aan een onderliggende ziekte leden die gevaar liepen, zoals mensen met een hartkwaal, COPD, obesitas en andere ernstige aandoeningen. We moeten eveneens bedenken dat dit het aantal sterfgevallen was m.b.t. het aantal geteste mensen, niet het aantal dat het coronavirus al had, dat kan men bijvoorbeeld met een factor 100 of zelfs 1000 vermenigvuldigen, waardoor het aantal doden extreem laag is geweest. Kijken we naar de actuele cijfers ten behoeve van de sterfteaantallen in Nederland dan is het sterftepercentage van de totale bevolking (17.424.978) maar 0,00035%. Dat is een verwaarloosbaar aantal en staat niet in verhouding tot de waanzinnige maatregelen die zijn genomen door de regering. In onderstaande grafiek steeg het aantal doden in maart en kwam tot een hoogtepunt begin april en is sindsdien gestaag afgenomen, zoals dat zich bij elke griep- of verkoudheidsepidemie voordoet.

Als we dus kijken naar de Nederlandse situatie, dan zijn er geen noemenswaardige significante verschillen met griep- en verkoudheidsepidemieën in het verleden geconstateerd. De sterfteaantallen zijn ongeveer gelijk, want dat heeft te maken met de verminderde weerstand van vooral ouderen tijdens de wintermaanden. De
inname van hoge doses vit. C, vit. D3, alsmede zink en magnesium vermindert de kans enorm op het krijgen van het virus en is men binnen een korte tijd van het virus bevrijd. In plaats van te focussen op een potentieel nutteloos of gevaarlijk vaccin is het beter om te zorgen voor een betere en sterkere immuniteit van de bevolking, met name voor de ouderen onder ons.

Dus waarom die ophef wereldwijd over dit tamme coronavirus. Dat heeft te maken met een andere agenda en dat is de invoering van een vaccin, die iedereen zou moeten ´beschermen´. Bill en Melinda Gates hebben zich hierover uitgesproken en vinden dat iedereen op de wereld ´gevaccineerd´ moet worden tegen het verkoudheidsvirus en dat is vreemd, waarom doen ze dat? Heeft het te maken dat de farmaceutische industrie minder geld gaat verdienen, omdat vele medicatie-patenten aan het aflopen zijn en er geen nieuwe worden ontwikkeld? Want zo´n vaccin zou dan uitkomst bieden, want dat zou dan zo´n €1000 per shot kunnen opleveren, allemaal op kosten van de belastingbetaler en verzekerde. Bovendien is het van belang om te weten wat er in deze vaccins zit en welke andere bestanddelen het bevat buiten afgezwakte virusdeeltjes en de resultaten zijn schokkend, zie onderstaande film.

Wat tevens vermeld dient te worden is dat vaccins werden ontwikkeld nadat de sterfteaantallen aan de desbetreffende ziekten reeds voordien gigantisch waren afgenomen, met andere woorden, er waren andere factoren zoals hygiene en sanitaire ontwikkelingen, alsmede betere voeding en verhoging van de immuniteit, die een veel groter effect hadden op de gezondheid van mensen dan vaccins, zoals in onderstaande grafieken wordt aangegeven.

Gek genoeg is er al een medicijn op de markt tegen het coronavirus en bestaat al meer dan 60 jaar en dat heet Hydroxychloroquine en wordt veelal gebruikt in de behandeling tegen o.a. malaria. Het blijkt ook uitstekend te werken tegen het coronavirus. Duizenden artsen in de wereld werken er met succes mee in de behandeling van coronapatiënten en genezen heel erg snel hiermee.

Het Nederlandse RIVM loopt helaas aan de leiband van de World Health Organization (WHO) en is geen voorstander van het geneesmiddel. We weten nu dat de WHO een corrupte organisatie is met Tedros aan het hoofd, dus is het RIVM feitelijk een medestander in deze corruptie. Het is sowieso vreemd dat de regering maar naar een instituut luistert en niet naar een veelvuldigheid van virologen en deskundigen. Tijd om dit natuurlijk tegen het licht te houden.

De conclusie is uiteraard overduidelijk. We hebben hier te maken met een enorme overdreven angstpsychose voor een verkoudheidsvirus, waarbij hele economieën worden kapot gemaakt om deze idioterie in stand te houden. Het is tijd om alle sectoren open te gooien en zorgen dat de immuniteit van mensen wordt verhoogd.

16 REACTIES

 1. De rabbithole gaat nog veel dieper en daar is in diverse commentaren hier de laatste maanden al veel over gezegd. Maar goed.

  Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een vooropgezette deceptie op wereldschaal. We horen regelmatig her en der dat ziekenhuizen niet vol zitten en patiënten die zorg nodig hebben afhouden. Op Telegram zag ik gisteravond een video van een Braziliaanse nurse die de lege zalen van een noodhospitaal liet zien. En dan dit: https://www.zerohedge.com/geopolitical/nhs-consultant-says-staff-are-being-silenced-over-covid-19

  Het is overduidelijk dat de bevolking constant in angst wordt gehouden terwijl er niks abnormaals aan de hand is. Zoals Jensen ook al zei, heeft het er alle schijn van dat men richting een tweede lockdown gaat.

 2. Uiteindelijk nodig om het onmogelijke mogelijk te maken met een vaccin sterilisatie-, mutatie- of langzaam werkende euthanasie-spuit (kanker) in het lijf, met harde of zachte dwang verplicht, is de bevolking te reduceren te controleren en te sturen (chip). De natte droom van het uitverkoren volk kan eindelijk worden volbracht, techniek en weke mensheid is er klaar voor.

  George Carlin
  https://youtu.be/X29lF43mUlo

 3. De sleutel tot het heden , ligt verborgen in het verleden.

  Wie geen geschiedenis wil lezen , en tracht te begrijpen , zal door de gehakt- molen gaan .

  EN DAT ZAL JE GAAN ……ik heb er genoeg over gezegd en geschreven , maar ze wilden niet luisteren…..onderga het nu dan ook maar.

  Vrede zij met u.

 4. Als zorgverlener kun je je mond het beste houden,anders schuiven ze near de zijlijn
  ,zelf heb ik bedankt de zorgwetverzekering,had er helemaal mee gehad!

  • Sorry maar dit is schofterig , dat je bepaalde zaken afhandelt met iemand , wil nog niet zeggen dat die gene zich ook schuldig maakt aan bepaalde andere ernstige overtredingen.
   Mag ik er ook even op wijzen dat McDonald Trump innige relaties heeft gehad met mister Epstein , en dat mevroi Maxwell , degene was die de huidige first lady heeft voorgesteld aan McDonald.

   Laat dit alstublieft buiten Vrijspreker , een een zeker level handhavend.

   • @Vrij_Spreken

    Het is niet de poster die de beschuldiging maakt.

    KABOOM! Clay Clark calls Bill Gates a Pedo live on Newsmax!! “BILL GATES IS A P…

    ……..nee…..echt niet ?

   • Raimond V.
    16-07-20 at 22:20

    Het zijn onze levens en vrijheden die op het spel staan in deze oorlog tegen de menselijkheid. En zoals bekend, all’s fair in love and war.

    En, zal het arme, arme, arme Bill Gates mentaal raken? Sociopaten, op wereldwijde missie van hun satanische meesters, zeker niet.

    Toevallig kijk ik net de docu uit over Epstein en daarin worden namen genoemd, zo ook die van Donald Trump (schijnt wel te kunnen) en die van een klein aantal andere prominenten, o.a. Alan Dershowitz, Bill Clinton en prins Andrew. Beetje mager, te mager, als je het mij vraagt.

    Er zijn echter veel meer namen welke buiten de Epstein zaak worden gehouden en dan rijst vooral de vraag, welke en waarom worden ze er buiten gehouden?

    Zijn er hierbij belangen te verdedigen die een grotere rol spelen in een wereldwijd omvattende finale spel? En daarom vooral deze namen er buiten dienen te worden gehouden, omdat anders de weg naar één wereldregering, het reduceren van de wereldbevolking en uiteindelijk de mensheid als slaaf te onderwerpen aan een wereldimperium (het finale spel)?

    Aan het eind van de docu vertelt één van de door Epstein misbruikte slachtoffers dat er meer belangrijke namen zijn die niet worden genoemd (zwijgplicht?) in de Epstein zaak en deze zich ook schuldig hebben gemaakt aan misbruik of zelfs nog erger dan dat. Het zijn namen van, hoogst waarschijnlijk, belangrijke mensen die om welke reden dan ook buiten de misbruik-chantage piramide dienen te worden gehouden.

    Bill Gates is niet van onbesproken gedrag en zou het best wel eens heel interessant kunnen zijn om te weten of God Gates nog meer op z’n kerfstok heeft. En, wie onschuldig is kan iedere de toets der valse beschuldigingen doorstaan en wie niets heeft te verbergen, heeft toch ook niets te vrezen? Deze ‘dokter’ en ‘filantroop’, deze ‘kindervriend’ en software boer, mogen ze wat mij betreft wel eens diep door het stof trekken, eens zien wat er dan zoal boven tafel komt.

   • ….”omdat anders de weg naar één wereldregering, het reduceren van de wereldbevolking en uiteindelijk de mensheid als slaaf te onderwerpen aan een wereldimperium (het finale spel) in gevaar komt?”….

    Mededogen voor hen die meedogenloos zijn, is dat een deugd of juist de ondergang, van de rechtschapen mens? Hoe ver moet het komen eer we durven zeggen “genoeg is genoeg!”.

  • Als spuitje-van-Bill geen pedo is dan zal Clay Clark (wie dat ook is) wel een schadeclaim wegens ‘slander’ aan zijn broek krijgen. Zou je verwachten. Dat gaat leuk nieuws opleveren.

 5. Het zijn hoax testen die kunnen aantonen dat je een hoax virus hebt opgelopen. De hoax test is erger dan de hoax kwaal, en houdt de wereld in een sturende hoax schaakmatpositie.

  “Ahum, er zijn geen klachten en voelt zich kiplekker, maar de hoax test heeft onomstotelijk aangetoond dat er een verschrikkelijk dodelijk hoax virus in uw lichaam aanwezig is”

  De onzichtbare vijand is dodelijk als hel en er liggen miljoenen lijken en spartelende mensen bij bosjes op straat.

  Angst verkoopt goed, vooral angst voor het onzicht- en ongrijpbare. Een vaccin gaat ons echter binnenkort helpen deze angst voor het inzichtbare te overwinnen. Dokter Bill Gates, opperhoofd medicijnman, gaat jullie allemaal bevrijden, met een spuitje.

  Er is onomstotelijk vast komen te staan dat deze wereld zonder spuit niet meer is te redden. Zelfs Afrikaanse papaja’s en geiten hebben corona en zullen worden gered.

  • Heb je trouwens al gelezen waar de vrijgemaakte fondsen , die bedoeld waren voor de WHO , door Trump naartoe zijn gedirigeerd ……………….nee ?

   THE GATES FOUNDATION.

   HaHaHaHaHa.

   We are draining the swamp…..into a bigger one.

   Voor zover uw QANUS en patriotten .

   • @Raimond V.

    Wie de neuk is Trump of Gates? Twee zogenaamde ‘heiligen’ op een kussen met een Lolita daartussen? De som van de zaken is niet interessant, de uitkomst des temeer en ze mogen wat mij betreft daarom allemaal doodvallen, hoe eerder, hoe beter voor ons. Maar wat heeft een software boer, de sociopaat Gates, van doen met mijn gezondheid? Ik ben zijn zorg om mijn gezondheid niet nodig en heb deze gek of wie dan ook, nergens om gevraagd. Niet alle mensen, Raimond, zijn van ,’t padje af en zien in Trump of Gates echt niet onze redding, wel het tegenovergestelde.

 6. Dit alles is zo oud als de moderne mensheid is. Sinds de Romeinen tijd al. List en bedrog
  voor het bekende fenomeen “greed” Hebzucht dus. Hebzucht is meer door rijkdom en
  daardoor macht . En het ( “intellectuele” ) gesproken woord. Dat laatste, is een zeer kordaat
  middel om een doel te bereiken.
  Autoriteit, gebaseerd op macht, welke weer voortvloeide uit repressie, geweld, maakt het tot de
  top. Met eerlijke fysieke arbeid, bereik je niets op die weg.
  Een goed pdf file wat ene Robert D Ingram schreef; The Anglo Dutch Empire. Ik kan het iedereen
  aanbevelen. downloaden, en lezen.

 7. Helaas, de meeste mensen denken helemaal niet na over wat er om hen heen
  gebeurd. Men gaat vrij vlot over tot de orde van de dag. Hebben hun gezin, hun
  baan, en zien toe dat hun gezinsleven de dag doorkomt, zonder zich ook maar
  een enkele gedachte er over te maken wat hun overkomen kan. Dat speelt
  sinistere figuren in de kaart. Die figuren die er bat bij hebben, de boel te beheersen
  willen. En als moet, met geweld. Je zult offers moeten brengen om dat zwarte zaad
  te temmen. Uitroeien kan nooit, maar wel in toom houden.

Comments are closed.