24 REACTIES

 1. Virus vs terrain theory:

  Antoine Béchamp conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op Bechamps werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is Bechamp in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

  De hele westerse geneeskunde wordt gedomineerd door een chemische industrie: Big Pharma. Dat een miljardenbusiness is. Het is rockefeller die via zijn miljarden gelobbyd heeft om alle natuurgeneeskunde en preventie door voeding te ridiculiseren en te bannen via wetgeving. Om te vervangen door een monopolie op chemische pillen gemaakt van olie afvalproducten.

  De huidige geneeskunde is een piramide structuur hiërarchie waarbij artsen strikte protocollen moeten uitvoeren en aan handen en voeten gebonden zijn. Alles is gebaseerd op pillen verkoop. Niet op preventie of genezing door natuurlijke kruiden of betere voeding. Wie uit de biecht klapt, verliest zijn licentie. Het is zoals alles in onze maatschappij strikt geleid van bovenaf in de piramide. De enige toegelaten “waarheden” zijn die die van boven uit de machtspiramide gepusht worden. Dit geldt voor quasi alles: onderwijs, gezondheidszorg, nieuwsvoorziening, landsverdediging, alle beroepssectoren die met vergunningen of verplichte diploma’s werken. Het is allemaal centraal geleid van bovenaf. ten voordele van de top van de piramide. Een onzichtbare gevangenis van regels en licenties. Die elke waarheidsvinding blokkeren. A prison for the mind. Iedereen geprogrammeerd van bovenaf op elk vlak. Met goed georganiseerde spot en represailles voor iedere vrijdenker die een stap buiten het opgelegde framework durft zetten en bericht over aanwijsbare onwaarheden. De volgzame kudde wordt aangespoord om elk onderzoekend schaap te verstoten.

  De huidige geneeskunde is er volledig op gericht om chemische substanties voor te schrijven waar flink aan verdiend wordt, dokters krijgen zo bijvoorbeeld van vertegenwoordigers o.a. snoepreisjes bij het behalen van verkooptargets.

  Big Pharma is niet gebaat bij gezonde mensen, een gezonde mens is een klant minder. Waarschijnlijk dat er daarom zo’n enthousiasme is om “vaccins” met kwik, aluminium, bijtend zuur, dierlijke kankercellen ea. als bestanddelen in gezonde mensen te spuiten. Voor de bijwerkingen die je daar op termijn van krijgt, gesteld dat je er niet aan overlijdt, hebben ze dan weer pillen en andere behandelingen. De pharma industrie is een van de kapitaalkrachtigste ter wereld. Met veel politieke invloed. Het is aan te raden om te zoeken op internet naar de geschiedenis van rockefeller medicine.

  Er is ook de website en het boek “dodelijke leugens” van C.F. van der horst.
  Er is het boek “murder by injection” van Eustace Mullins (ook video’s interviews op internet)
  Er zijn lezingen over vaccinatie op internet van dokter Hans Moolenburgh, die met succes gestreden heeft om het neurotoxische fluoride uit ons drinkwater te houden.
  Er is de website van “vaccin vrij” en talloze andere Engelstalige. Allemaal mensen die vechten tegen het grote geld en volhouden ondanks de spot en aanvallen vanuit kapitaalkrachtige hoek (Big media & politiek)

  Er zijn vaccinatie schade fondsen die miljarden hebben uitgekeerd voor de schade en overlijden van voorheen gezonde mensen door “veilige” vaccins.
  Er zijn talloze documentaires(moeilijker te vinden door censuur) over vaccinatie slachtoffers.

  Doe onderzoek, je leven en gezondheid hangen ervan af. Deze wereld is niet zo vriendelijk als de meesten onder ons denken. Er zijn duistere machten aan het werk. Geld en macht trekken over het algemeen niet de meest empathische mensen aan. Wees niet naïef.

  Meer andere geluiden op youtube, bitchute Duckduckgo:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

  Dan is er deze blogger:
  https://peripheralmind.blogspot.com/2020/03/viruses-do-not-exist-virus-hoax-created.html?m=1

  Hier is een behoorlijk uitgebreid burger onderzoek naar de herkomst van de virus theorie met veel argumentatie en historische nieuwsberichten die aantonen dat de virustheorie fout is. “Virussen” leven niet, en bestaan niet buiten je lichaam. Ze hebben geen pootjes en besmetten geen andere mensen. Er bestaat geen enkele echte foto van een virus, er is geen enkel virus ooit geïsoleerd. Er is nooit hard bewijs geleverd voor de virustheorie.
  http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=25&t=2136&sid=f1735856e9aabd7416b8d63f19ac3178

  De zoekterm “virusses do not exist” levert nog meer alternatieve zienswijzes.

  Denk erom, satan zijn helpers presenteren zich niet als een lelijke scheldende monsters, maar eerder als el sympatico, verzorgde welbespraakte vriendelijke mensen.
  Satan weet, met stroop vang je meer vliegen. Laat je niet misleiden door uiterlijkheden, gebruik je verstand! Zoek naar de dubbele of driedubbele bodem bij alle nieuws. Wat is de emotie die ze trachten te triggeren? En tot wat leidt die emotie?

  Misleiding is satans grootste wapen. Hij is de vader van de leugen.. Taal, (groeps)psychologie en slim woordgebruik zijn grootste tool. Hij creëert illusies, met woorden en met toneel, al dan niet gefilmd. Verdeel en heers is zijn tactiek. Hegeliaanse dialectiek is zijn standaard modus operandi.

  Hegeliaanse dialectiek om onpopulaire wetten door te duwen:
  1) Bedenk en creëer een echt of ingebeeld probleem
  2) Wacht op de paniekreactie van de massa (tot ze roepen “politiek…doe iets”)
  3) Geef als oplossing de onpopulaire wetten die in normale omstandigheden op hevig verzet zouden stuiten.

  Je hoeft niet in satan te geloven, maar de filosofie van satan is waar de machten in deze wereld hun macht uit putten. Alles 180° draaien is de standaard. Met goed en eerlijk zijn krijg je geen macht en rijkdom. Mensen willen precies bedrogen worden, ze aanbidden elke schurk met geld en aanzien. En verachten de goede ziel in lompen. Kijk uit met het volgen van leiders, let niet op hun woorden, maar kijk naar hun resultaten, of het gebrek daaraan..

  Een rijke bedrieger met een IQ van 90 in een mooi pak en dure auto wordt veel eerder serieus genomen dan de barmhartige filosoof/analist met een IQ van 160 in lompen die de waarheid spreekt. Dat is de reden dat we zo diep in de str*nt zitten op alle vlakken. Erbij willen horen is blijkbaar alles wat telt bij de hersendode massa, ongeacht waarbij..

  Satan kent alle trucs, elke zwakheid van de mens, ego en ijdelheid bespelen maakt satans werk gemakkelijk bij veel mensen die materialisme als hoogste goed beschouwen. Maar satan zou satan niet zijn als hij uiteindelijk niet zelfs zijn eigen volgers opeet wanneer hun nut vervallen is.

  Wat het corona vaccin ook bevat, het zal in ieder geval je gezondheid niet verbeteren. Het inspuiten van een onbekende substantie, gebrouwen door mensen die je niet kent, rechtstreeks in je bloedbaan is een enorm risico. Waarom als gezonde mens zo’n risico nemen? Wat heb je aan schadevergoeding als je dood of ernstig ziek bent?

  Als zo’n op winst beluste industrie, die een verleden heeft van rechtszaak na rechtszaak wegens bedrieglijke praktijken plots miljarden vaccins aan kostprijs wil leveren zou je toch op zijn minst wat achterdochtig moeten worden. Als ze echt begaan zijn met het leven van onbekenden over heel de wereld hadden ze allang eten en sanitair kunnen betalen voor de armste kinderen in de wereld in plaats van ze in te spuiten met kwik en aluminium..

  Nog even en we zijn cashloos, dan is kritiek niet meer mogelijk zonder dat je geld geblokkeerd wordt. Dan zullen alle tegengeluiden en informatie op internet verdwijnen. Er is dus weinig tijd meer om je te informeren. Zie ook de documentaires “the money masters” of “geld als schuld”.

  De elite heeft gelijk op vele vlakken, de massa is relatief dom(leeft met zeer beperkte horizon) en moet dus geleid worden. Maar op sommige vlakken gaan ze een stap te ver. Gezondheid en eigen lijf is een persoonlijke zaak en dat hoort zo te blijven. >> Natural law (Mark Passio)

 2. Virus vs terrain theory:

  Antoine Béchamp conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op Bechamps werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is Bechamp in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

  De hele westerse geneeskunde wordt gedomineerd door een chemische industrie: Big Pharma. Dat een miljardenbusiness is. Het is rockefeller die via zijn miljarden gelobbyd heeft om alle natuurgeneeskunde en preventie door voeding te ridiculiseren en te bannen via wetgeving. Om te vervangen door een monopolie op chemische pillen gemaakt van olie afvalproducten.

  De huidige geneeskunde is een piramide structuur hiërarchie waarbij artsen strikte protocollen moeten uitvoeren en aan handen en voeten gebonden zijn. Alles is gebaseerd op pillen verkoop. Niet op preventie of genezing door natuurlijke kruiden of betere voeding. Wie uit de biecht klapt, verliest zijn licentie. Het is zoals alles in onze maatschappij strikt geleid van bovenaf in de piramide. De enige toegelaten “waarheden” zijn die die van boven uit de machtspiramide gepusht worden. Dit geldt voor quasi alles: onderwijs, gezondheidszorg, nieuwsvoorziening, landsverdediging, alle beroepssectoren die met vergunningen of verplichte diploma’s werken. Het is allemaal centraal geleid van bovenaf. ten voordele van de top van de piramide. Een onzichtbare gevangenis van regels en licenties. Die elke waarheidsvinding blokkeren. A prison for the mind. Iedereen geprogrammeerd van bovenaf op elk vlak. Met goed georganiseerde spot en represailles voor iedere vrijdenker die een stap buiten het opgelegde framework durft zetten en bericht over aanwijsbare onwaarheden. De volgzame kudde wordt aangespoord om elk onderzoekend schaap te verstoten.

  De huidige geneeskunde is er volledig op gericht om chemische substanties voor te schrijven waar flink aan verdiend wordt, dokters krijgen zo bijvoorbeeld van vertegenwoordigers o.a. snoepreisjes bij het behalen van verkooptargets.

  Big Pharma is niet gebaat bij gezonde mensen, een gezonde mens is een klant minder. Waarschijnlijk dat er daarom zo’n enthousiasme is om “vaccins” met kwik, aluminium, bijtend zuur, dierlijke kankercellen ea. als bestanddelen in gezonde mensen te spuiten. Voor de bijwerkingen die je daar op termijn van krijgt, gesteld dat je er niet aan overlijdt, hebben ze dan weer pillen en andere behandelingen. De pharma industrie is een van de kapitaalkrachtigste ter wereld. Met veel politieke invloed. Het is aan te raden om te zoeken op internet naar de geschiedenis van rockefeller medicine.

  Er is ook de website en het boek “dodelijke leugens” van C.F. van der horst.
  Er is het boek “murder by injection” van Eustace Mullins (ook video’s interviews op internet)
  Er zijn lezingen over vaccinatie op internet van dokter Hans Moolenburgh, die met succes gestreden heeft om het neurotoxische fluoride uit ons drinkwater te houden.
  Er is de website van “vaccin vrij” en talloze andere Engelstalige. Allemaal mensen die vechten tegen het grote geld en volhouden ondanks de spot en aanvallen vanuit kapitaalkrachtige hoek (Big media & politiek)

  Er zijn vaccinatie schade fondsen die miljarden hebben uitgekeerd voor de schade en overlijden van voorheen gezonde mensen door “veilige” vaccins.
  Er zijn talloze documentaires(moeilijker te vinden door censuur) over vaccinatie slachtoffers.

  Doe onderzoek, je leven en gezondheid hangen ervan af. Deze wereld is niet zo vriendelijk als de meesten onder ons denken. Er zijn duistere machten aan het werk. Geld en macht trekken over het algemeen niet de meest empathische mensen aan. Wees niet naïef.

  Meer andere geluiden op youtube, bitchute Duckduckgo:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

  Dan is er deze blogger:
  https://peripheralmind.blogspot.com/2020/03/viruses-do-not-exist-virus-hoax-created.html?m=1

  Hier is een behoorlijk uitgebreid burger onderzoek naar de herkomst van de virus theorie met veel argumentatie en historische nieuwsberichten die aantonen dat de virustheorie fout is. “Virussen” leven niet, en bestaan niet buiten je lichaam. Ze hebben geen pootjes en besmetten geen andere mensen. Er bestaat geen enkele echte foto van een virus, er is geen enkel virus ooit geïsoleerd. Er is nooit hard bewijs geleverd voor de virustheorie.
  www(.)cluesforum(.)info/viewtopic.php?f=25&t=2136&sid=f1735856e9aabd7416b8d63f19ac3178

  De zoekterm “virusses do not exist” levert nog meer alternatieve zienswijzes.

  Denk erom, satan zijn helpers presenteren zich niet als een lelijke scheldende monsters, maar eerder als el sympatico, verzorgde welbespraakte vriendelijke mensen.
  Satan weet, met stroop vang je meer vliegen. Laat je niet misleiden door uiterlijkheden, gebruik je verstand! Zoek naar de dubbele of driedubbele bodem bij alle nieuws. Wat is de emotie die ze trachten te triggeren? En tot wat leidt die emotie?

  Misleiding is satans grootste wapen. Hij is de vader van de leugen.. Taal, (groeps)psychologie en slim woordgebruik zijn grootste tool. Hij creëert illusies, met woorden en met toneel, al dan niet gefilmd. Verdeel en heers is zijn tactiek. Hegeliaanse dialectiek is zijn standaard modus operandi.

  Hegeliaanse dialectiek om onpopulaire wetten door te duwen:
  1) Bedenk en creëer een echt of ingebeeld probleem
  2) Wacht op de paniekreactie van de massa (tot ze roepen “politiek…doe iets”)
  3) Geef als oplossing de onpopulaire wetten die in normale omstandigheden op hevig verzet zouden stuiten.

  Je hoeft niet in satan te geloven, maar de filosofie van satan is waar de machten in deze wereld hun macht uit putten. Alles 180° draaien is de standaard. Met goed en eerlijk zijn krijg je geen macht en rijkdom. Mensen willen precies bedrogen worden, ze aanbidden elke schurk met geld en aanzien. En verachten de goede ziel in lompen. Kijk uit met het volgen van leiders, let niet op hun woorden, maar kijk naar hun resultaten, of het gebrek daaraan..

  Een rijke bedrieger met een IQ van 90 in een mooi pak en dure auto wordt veel eerder serieus genomen dan de barmhartige filosoof/analist met een IQ van 160 in lompen die de waarheid spreekt. Dat is de reden dat we zo diep in de str*nt zitten op alle vlakken. Erbij willen horen is blijkbaar alles wat telt bij de hersendode massa, ongeacht waarbij..

  Satan kent alle trucs, elke zwakheid van de mens, ego en ijdelheid bespelen maakt satans werk gemakkelijk bij veel mensen die materialisme als hoogste goed beschouwen. Maar satan zou satan niet zijn als hij uiteindelijk niet zelfs zijn eigen volgers opeet wanneer hun nut vervallen is.

  Wat het corona vaccin ook bevat, het zal in ieder geval je gezondheid niet verbeteren. Het inspuiten van een onbekende substantie, gebrouwen door mensen die je niet kent, rechtstreeks in je bloedbaan is een enorm risico. Waarom als gezonde mens zo’n risico nemen? Wat heb je aan schadevergoeding als je dood of ernstig ziek bent?

  Als zo’n op winst beluste industrie, die een verleden heeft van rechtszaak na rechtszaak wegens bedrieglijke praktijken plots miljarden vaccins aan kostprijs wil leveren zou je toch op zijn minst wat achterdochtig moeten worden. Als ze echt begaan zijn met het leven van onbekenden over heel de wereld hadden ze allang eten en sanitair kunnen betalen voor de armste kinderen in de wereld in plaats van ze in te spuiten met kwik en aluminium..

  Nog even en we zijn cashloos, dan is kritiek niet meer mogelijk zonder dat je geld geblokkeerd wordt. Dan zullen alle tegengeluiden en informatie op internet verdwijnen. Er is dus weinig tijd meer om je te informeren. Zie ook de documentaires “the money masters” of “geld als schuld”.

  De elite heeft gelijk op vele vlakken, de massa is relatief dom(leeft met zeer beperkte horizon) en moet dus geleid worden. Maar op sommige vlakken gaan ze een stap te ver. Gezondheid en eigen lijf is een persoonlijke zaak en dat hoort zo te blijven. >> Natural law (Mark Passio)

 3. Virus vs terrain theory:

  Antoine Béchamp conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op Bechamps werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is Bechamp in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

  De hele westerse geneeskunde wordt gedomineerd door een chemische industrie: Big Pharma. Dat een miljardenbusiness is. Het is rockefeller die via zijn miljarden gelobbyd heeft om alle natuurgeneeskunde en preventie door voeding te ridiculiseren en te bannen via wetgeving. Om te vervangen door een monopolie op chemische pillen gemaakt van olie afvalproducten.

  De huidige geneeskunde is een piramide structuur hiërarchie waarbij artsen strikte protocollen moeten uitvoeren en aan handen en voeten gebonden zijn. Alles is gebaseerd op pillen verkoop. Niet op preventie of genezing door natuurlijke kruiden of betere voeding. Wie uit de biecht klapt, verliest zijn licentie. Het is zoals alles in onze maatschappij strikt geleid van bovenaf in de piramide. De enige toegelaten “waarheden” zijn die die van boven uit de machtspiramide gepusht worden. Dit geldt voor quasi alles: onderwijs, gezondheidszorg, nieuwsvoorziening, landsverdediging, alle beroepssectoren die met vergunningen of verplichte diploma’s werken. Het is allemaal centraal geleid van bovenaf. ten voordele van de top van de piramide. Een onzichtbare gevangenis van regels en licenties. Die elke waarheidsvinding blokkeren. A prison for the mind. Iedereen geprogrammeerd van bovenaf op elk vlak. Met goed georganiseerde spot en represailles voor iedere vrijdenker die een stap buiten het opgelegde framework durft zetten en bericht over aanwijsbare onwaarheden. De volgzame kudde wordt aangespoord om elk onderzoekend schaap te verstoten.

  De huidige geneeskunde is er volledig op gericht om chemische substanties voor te schrijven waar flink aan verdiend wordt, dokters krijgen zo bijvoorbeeld van vertegenwoordigers o.a. snoepreisjes bij het behalen van verkooptargets.

  Big Pharma is niet gebaat bij gezonde mensen, een gezonde mens is een klant minder. Waarschijnlijk dat er daarom zo’n enthousiasme is om “vaccins” met kwik, aluminium, bijtend zuur, dierlijke kankercellen ea. als bestanddelen in gezonde mensen te spuiten. Voor de bijwerkingen die je daar op termijn van krijgt, gesteld dat je er niet aan overlijdt, hebben ze dan weer pillen en andere behandelingen. De pharma industrie is een van de kapitaalkrachtigste ter wereld. Met veel politieke invloed. Het is aan te raden om te zoeken op internet naar de geschiedenis van rockefeller medicine.

  Er is ook de website en het boek “dodelijke leugens” van C.F. van der horst.
  Er is het boek “murder by injection” van Eustace Mullins (ook video’s interviews op internet)
  Er zijn lezingen over vaccinatie op internet van dokter Hans Moolenburgh, die met succes gestreden heeft om het neurotoxische fluoride uit ons drinkwater te houden.
  Er is de website van “vaccin vrij” en talloze andere Engelstalige. Allemaal mensen die vechten tegen het grote geld en volhouden ondanks de spot en aanvallen vanuit kapitaalkrachtige hoek (Big media & politiek)

  Er zijn vaccinatie schade fondsen die miljarden hebben uitgekeerd voor de schade en overlijden van voorheen gezonde mensen door “veilige” vaccins.
  Er zijn talloze documentaires(moeilijker te vinden door censuur) over vaccinatie slachtoffers.

  Doe onderzoek, je leven en gezondheid hangen ervan af. Deze wereld is niet zo vriendelijk als de meesten onder ons denken. Er zijn duistere machten aan het werk. Geld en macht trekken over het algemeen niet de meest empathische mensen aan. Wees niet naïef.

  Meer andere geluiden op youtube, bitchute Duckduckgo:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust(.)nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

  Dan is er deze blogger:
  peripheralmind(.)blogspot(.)com/2020/03/viruses-do-not-exist-virus-hoax-created.html?m=1

  Hier is een behoorlijk uitgebreid burger onderzoek naar de herkomst van de virus theorie met veel argumentatie en historische nieuwsberichten die aantonen dat de virustheorie fout is. “Virussen” leven niet, en bestaan niet buiten je lichaam. Ze hebben geen pootjes en besmetten geen andere mensen. Er bestaat geen enkele echte foto van een virus, er is geen enkel virus ooit geïsoleerd. Er is nooit hard bewijs geleverd voor de virustheorie. Hier volgt de censuurgevoelige link:

  Ga naar de wesite c l-u-e-s-f-o-r-u-m(punt)i-n-f-o en volg dan dit menu:
  Board index >> GENERAL DISCUSSION >> The Age of Media Fakery Worldwide >> media deceptions >> THE ORIGINS OF THE “VIRUS” IDEA

  Denk erom, satan zijn helpers presenteren zich niet als een lelijke scheldende monsters, maar eerder als el sympatico, verzorgde welbespraakte vriendelijke mensen.
  Satan weet, met stroop vang je meer vliegen. Laat je niet misleiden door uiterlijkheden, gebruik je verstand! Zoek naar de dubbele of driedubbele bodem bij alle nieuws. Wat is de emotie die ze trachten te triggeren? En tot wat leidt die emotie?

  Misleiding is satans grootste wapen. Hij is de vader van de leugen.. Taal, (groeps)psychologie en slim woordgebruik zijn grootste tool. Hij creëert illusies, met woorden en met toneel, al dan niet gefilmd. Verdeel en heers is zijn tactiek. Hegeliaanse dialectiek is zijn standaard modus operandi.

  Hegeliaanse dialectiek om onpopulaire wetten door te duwen:
  1) Bedenk en creëer een echt of ingebeeld probleem
  2) Wacht op de paniekreactie van de massa (tot ze roepen “politiek…doe iets”)
  3) Geef als oplossing de onpopulaire wetten die in normale omstandigheden op hevig verzet zouden stuiten.

  Je hoeft niet in satan te geloven, maar de filosofie van satan is waar de machten in deze wereld hun macht uit putten. Alles 180° draaien is de standaard. Met goed en eerlijk zijn krijg je geen macht en rijkdom. Mensen willen precies bedrogen worden, ze aanbidden elke schurk met geld en aanzien. En verachten de goede ziel in lompen. Kijk uit met het volgen van leiders, let niet op hun woorden, maar kijk naar hun resultaten, of het gebrek daaraan..

  Een rijke bedrieger met een IQ van 90 in een mooi pak en dure auto wordt veel eerder serieus genomen dan de barmhartige filosoof/analist met een IQ van 160 in lompen die de waarheid spreekt. Dat is de reden dat we zo diep in de str*nt zitten op alle vlakken. Erbij willen horen is blijkbaar alles wat telt bij de hersendode massa, ongeacht waarbij..

  Satan kent alle trucs, elke zwakheid van de mens, ego en ijdelheid bespelen maakt satans werk gemakkelijk bij veel mensen die materialisme als hoogste goed beschouwen. Maar satan zou satan niet zijn als hij uiteindelijk niet zelfs zijn eigen volgers opeet wanneer hun nut vervallen is.

  Wat het corona vaccin ook bevat, het zal in ieder geval je gezondheid niet verbeteren. Het inspuiten van een onbekende substantie, gebrouwen door mensen die je niet kent, rechtstreeks in je bloedbaan is een enorm risico. Waarom als gezonde mens zo’n risico nemen? Wat heb je aan schadevergoeding als je dood of ernstig ziek bent?

  Als zo’n op winst beluste industrie, die een verleden heeft van rechtszaak na rechtszaak wegens bedrieglijke praktijken plots miljarden vaccins aan kostprijs wil leveren zou je toch op zijn minst wat achterdochtig moeten worden. Als ze echt begaan zijn met het leven van onbekenden over heel de wereld hadden ze allang eten en sanitair kunnen betalen voor de armste kinderen in de wereld in plaats van ze in te spuiten met kwik en aluminium..

  Nog even en we zijn cashloos, dan is kritiek niet meer mogelijk zonder dat je geld geblokkeerd wordt. Dan zullen alle tegengeluiden en informatie op internet verdwijnen. Er is dus weinig tijd meer om je te informeren. Zie ook de online documentaires “the money masters” of “geld als schuld”.

  De elite heeft gelijk op vele vlakken, de massa is relatief dom(leeft met zeer beperkte horizon) en moet dus geleid worden. Maar op sommige vlakken gaan ze een stap te ver. Gezondheid en eigen lijf is een persoonlijke zaak en dat hoort zo te blijven. >> Natural law (Mark Passio)

 4. Virus vs terrain theory:

  Antoine Béchamp conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op Bechamps werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is Bechamp in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

  De hele westerse geneeskunde wordt gedomineerd door een chemische industrie: Big Pharma. Dat een miljardenbusiness is. Het is rock€f€ller die via zijn miljarden gelobbyd heeft om alle natuurgeneeskunde en preventie door voeding te ridiculiseren en te bannen via wetgeving. Om te vervangen door een monopolie op chemische pillen gemaakt van olie afvalproducten.

  De huidige geneeskunde is een piramide structuur hiërarchie waarbij artsen strikte protocollen moeten uitvoeren en aan handen en voeten gebonden zijn. Alles is gebaseerd op pillen verkoop. Niet op preventie of genezing door natuurlijke kruiden of betere voeding. Wie uit de biecht klapt, verliest zijn licentie. Het is zoals alles in onze maatschappij strikt geleid van bovenaf in de piramide. De enige toegelaten “waarheden” zijn die die van boven uit de machtspiramide gepusht worden. Dit geldt voor quasi alles: onderwijs, gezondheidszorg, nieuwsvoorziening, landsverdediging, alle beroepssectoren die met vergunningen of verplichte diploma’s werken. Het is allemaal centraal geleid van bovenaf. ten voordele van de top van de piramide. Een onzichtbare gevangenis van regels en licenties. Die elke waarheidsvinding blokkeren. A prison for the mind. Iedereen geprogrammeerd van bovenaf op elk vlak. Met goed georganiseerde spot en represailles voor iedere vrijdenker die een stap buiten het opgelegde framework durft zetten en bericht over aanwijsbare onwaarheden. De volgzame kudde wordt aangespoord om elk onderzoekend schaap te verstoten.

  De huidige geneeskunde is er volledig op gericht om chemische substanties voor te schrijven waar flink aan verdiend wordt, dokters krijgen zo bijvoorbeeld van vertegenwoordigers o.a. snoepreisjes bij het behalen van verkooptargets.

  Big Pharma is niet gebaat bij gezonde mensen, een gezonde mens is een klant minder. Waarschijnlijk dat er daarom zo’n enthousiasme is om “vaccins” met kwik, aluminium, bijtend zuur, dierlijke kankercellen ea. als bestanddelen in gezonde mensen te spuiten. Voor de bijwerkingen die je daar op termijn van krijgt, gesteld dat je er niet aan overlijdt, hebben ze dan weer pillen en andere behandelingen. De pharma industrie is een van de kapitaalkrachtigste ter wereld. Met veel politieke invloed. Het is aan te raden om te zoeken op internet naar de geschiedenis van rockefeller medicine.

  Er is ook de website en het boek “dodelijke leugens” van C.F. van der horst.
  Er is het boek “murder by inj€ction” van €ustace Mullins (ook video’s interviews op internet)
  Er zijn lezingen over vaccinatie op internet van dokter Hans Moolenburgh, die met succes gestreden heeft om het neurotoxische fluoride uit ons drinkwater te houden.
  Er is de website van “vaccin vrij” en talloze andere Engelstalige. Allemaal mensen die vechten tegen het grote geld en volhouden ondanks de spot en aanvallen vanuit kapitaalkrachtige hoek (Big media & politiek)

  Er zijn vaccinatie schade fondsen die miljarden hebben uitgekeerd voor de schade en overlijden van voorheen gezonde mensen door “veilige” vaccins.
  Er zijn talloze documentaires(moeilijker te vinden door censuur) over vaccinatie slachtoffers.

  Doe onderzoek, je leven en gezondheid hangen ervan af. Deze wereld is niet zo vriendelijk als de meesten onder ons denken. Er zijn duistere machten aan het werk. Geld en macht trekken over het algemeen niet de meest empathische mensen aan. Wees niet naïef.

  Meer andere geluiden op youtube, bitchute Duckduckgo:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust(.)nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

  Dan is er deze blogger:
  peripheralmind -(.)- blogspot -(.)- com/2020/03/viruses-do-not-exist-virus-hoax-created -(.)- html?m=1

  Hier is een behoorlijk uitgebreid burger onderzoek naar de herkomst van de virus theorie met veel argumentatie en historische nieuwsberichten die aantonen dat de virustheorie fout is. “Virussen” leven niet, en bestaan niet buiten je lichaam. Ze hebben geen pootjes en besmetten geen andere mensen. Er bestaat geen enkele echte foto van een virus, er is geen enkel virus ooit geïsoleerd. Er is nooit hard bewijs geleverd voor de virustheorie. Hier volgt de censuurgevoelige link:

  Ga naar de website c l-u-€-$-f-0-r-u-m (.) i-n-f-0 en volg dan dit menu:
  Board index >> GENERAL DISCUSSION >> The Age of Media Fakery Worldwide >> media deceptions >> THE ORIGINS OF THE “VIRUS” IDEA

 5. Virus vs terrain theory:

  Antoine Béchamp conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op Bechamps werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is Bechamp in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

  Zoek op duckduckgo, bitchute, youtube:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust(.)nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

 6. Virus vs terrain theory:

  Antoine B€champ conclusies (Louis Pasteur baseerde zich op B€champs werk, maar trok foute conclusies. Het is niet omdat je bij elke brand brandweermannen ziet, dat je daarom mag besluiten dat brandweermannen brand veroorzaken. Het is natuurlijk andersom, zij bestrijden de brand)

  Ziektes komen niet van virussen maar van ophopen van gifstoffen uit voeding en omgeving. We worden allemaal geboren met “Virussen”, ze zijn een essentieel onderdeel van je immuunsysteem. Het zijn de vuilnisophalers van je lichaam. De griep is een symptoom van een ontgiftingscyclus ingezet door je lichaam waarbij wat wij “virussen” noemen het gif insluiten en trachten te verwijderen. Om het proces te versnellen maken wij “koorts” waardoor de afvoer sneller kan gebeuren. Koorts bij infectie heeft een ondersteunende functie bij het genezingsproces. Dit is B€champ in een notedop.

  Virussen bestaan niet buiten het lichaam. De enige manier om het over te dragen is door het te injecteren. Aldus diverse onafhankelijke wetenschappers.

  Het woord virus komt uit het latijn, het betekent “vergif”.

  Ook vanuit het oogpunt van een zogenaamd “virus” is de virustheorie niet te verklaren, als een virus zijn host doodt, doodt het ook zichzelf. Dit is totaal tegen alle principes van de natuur.

  Als de virustheorie waar zou zijn, zou er intussen niemand meer over zijn om erin te geloven.

 7. Zoek op duckduckgo, b i t chute, youtube:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog St€fan L a n k a (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) website: leefbewust (.) nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

 8. Zoek op duckduckgo, b*i*t*c*h*u*t*e, youtube:

  Dr. Andrew Kaufmann
  Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)
  Dr. Lorraine Day (youtube & bitchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog (S)-(t)-(e)-(f)-(a)-(n) (L)-(a)-(n)-(k)-(a)
  (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, heeft rechtszaak gewonnen in 2017) website link in post hierboven van 12345

 9. Dr. Patty Lager video’s (zoekterm: “The Immune System with Patty Lager”)

 10. Dr. Lorraine Day (youtube & b-i-tchute)
  Dr. Leonard Coldwell
  Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan Lanka (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) https://leefbewust(.)nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

 11. Dr. Shiva Ayyadurai
  Dr. Nancy Turner Banks
  Viroloog Stefan L-a-n-k-a (100.000€ uitgeloofd voor bewijs van bestaan virus, rechtszaak gewonnen in 2017) Link in post hierboven van 12345

 12. De hele westerse geneeskunde wordt gedomineerd door een chemische industrie: Big Pharma. Dat een miljardenbusiness is. Het is rockefeller die via zijn miljarden gelobbyd heeft om alle natuurgeneeskunde en preventie door voeding te ridiculiseren en te bannen via wetgeving. Om te vervangen door een monopolie op chemische pillen gemaakt van olie afvalproducten.

  De huidige geneeskunde is een piramide structuur hiërarchie waarbij artsen strikte protocollen moeten uitvoeren en aan handen en voeten gebonden zijn. Alles is gebaseerd op pillen verkoop. Niet op preventie of genezing door natuurlijke kruiden of betere voeding. Wie uit de biecht klapt, verliest zijn licentie. Het is zoals alles in onze maatschappij strikt geleid van bovenaf in de piramide. De enige toegelaten “waarheden” zijn die die van boven uit de machtspiramide gepusht worden. Dit geldt voor quasi alles: onderwijs, gezondheidszorg, nieuwsvoorziening, landsverdediging, alle beroepssectoren die met vergunningen of verplichte diploma’s werken. Het is allemaal centraal geleid van bovenaf. ten voordele van de top van de piramide. Een onzichtbare gevangenis van regels en licenties. Die elke waarheidsvinding blokkeren. A prison for the mind. Iedereen geprogrammeerd van bovenaf op elk vlak. Met goed georganiseerde spot en represailles voor iedere vrijdenker die een stap buiten het opgelegde framework durft zetten en bericht over aanwijsbare onwaarheden. De volgzame kudde wordt aangespoord om elk onderzoekend schaap te verstoten.

  De huidige geneeskunde is er volledig op gericht om chemische substanties voor te schrijven waar flink aan verdiend wordt, dokters krijgen zo bijvoorbeeld van vertegenwoordigers o.a. snoepreisjes bij het behalen van verkooptargets. In alle sectoren zijn we op onze hoede om niet bedrogen te worden, want we wantrouwen mensen, omdat we ze ervan verdenken snel winst te willen maken door ons te misleiden. Maar van wetenschappers en dokters denken we dat die daar immuun voor zijn. Dat die geen ego hebben en graag luxe leven. Dat die allemaal hun licentie en cariërre op het spel zouden zetten en tegen de machtspiramide in zouden gaan, zeker wetend dat ze gaan verliezen?

  Big Pharma is niet gebaat bij gezonde mensen, een gezonde mens is een klant minder. Waarschijnlijk dat er daarom zo’n enthousiasme is om “vaccins” met kwik, aluminium, bijtend zuur, dierlijke kankercellen ea. als bestanddelen in gezonde mensen te spuiten. Voor de bijwerkingen die je daar op termijn van krijgt, gesteld dat je er niet aan overlijdt, hebben ze dan weer pillen en andere behandelingen. De pharma industrie is een van de kapitaalkrachtigste ter wereld. Met veel politieke invloed. Het is aan te raden om te zoeken op internet naar de geschiedenis van rockefeller medicine.

  Er is ook de website en het boek “dodelijke leugens” van C.F. van der horst.
  Er is het boek “murder by inj€ction” van tegendraadse onderzoeker €ustac€ Mullins (ook video’s interviews op internet)
  Er zijn lezingen over vaccinatie op internet van dokter Hans Moolenburgh, die oa. met succes gestreden heeft om het neurotoxische fluoride uit ons drinkwater te houden.
  Er is de website van “vaccin vrij” en talloze andere Engelstalige. Allemaal mensen die vechten tegen het grote geld en volhouden ondanks de spot en aanvallen vanuit kapitaalkrachtige hoek (Big media, big pharma & politiek)

 13. Er zijn vaccinatie schade fondsen die miljarden hebben uitgekeerd voor de schade en overlijden van voorheen gezonde mensen door “veilige” vaccins.
  Er zijn talloze documentaires(moeilijker te vinden door censuur) over vaccinatie slachtoffers.

  Doe onderzoek, je leven en gezondheid hangen ervan af. Deze wereld is niet zo vriendelijk als de meesten onder ons denken. Er zijn duistere machten aan het werk. Geld en macht trekken over het algemeen niet de meest empathische mensen aan. Wees niet naïef.

  Dan is er deze blogger:
  peripheralmind(.)blogspot(.)com/2020/03/viruses-do-not-exist-virus-hoax-created.html?m=1

  Hier is een behoorlijk uitgebreid burger onderzoek naar de herkomst van de virus theorie met veel argumentatie en historische nieuwsberichten die aantonen dat de virustheorie fout is. “Virussen” leven niet, en bestaan niet buiten je lichaam. Ze hebben geen pootjes en besmetten geen andere mensen. Er bestaat geen enkele echte foto van een virus, er is geen enkel virus ooit geïsoleerd. Er is nooit hard bewijs geleverd voor de virustheorie. Hier volgt de censuurgevoelige link:

  Ga naar de wesite c l-u-e-s-f-o-r-u-m(.)i-n-f-o en volg dan dit menu:
  Board index >> GENERAL DISCUSSION >> The Age of Media Fakery Worldwide >> media deceptions >> THE ORIGINS OF THE “VIRUS” IDEA

  Denk erom, satan zijn helpers presenteren zich niet als een lelijke scheldende monsters, maar eerder als El sympatico, verzorgde welbespraakte vriendelijke mensen.
  Satan weet, met stroop vang je meer vliegen. Laat je niet misleiden door uiterlijkheden, gebruik je verstand! Zoek naar de dubbele of driedubbele bodem bij alle nieuws. Wat is de emotie die ze trachten te triggeren? En tot wat leidt die emotie?

  Misleiding is satans grootste wapen. Hij is de vader van de leugen.. Taal, (groeps)psychologie en slim woordgebruik zijn grootste tool. Hij creëert illusies, met woorden en met toneel, al dan niet gefilmd. Verdeel en heers is zijn tactiek. Hegeliaanse dialectiek is zijn standaard modus operandi.

  Hegeliaanse dialectiek om onpopulaire wetten door te duwen:
  1) Bedenk en creëer een echt of ingebeeld probleem
  2) Wacht op de paniekreactie van de massa (tot ze roepen “politiek…doe iets”)
  3) Geef als oplossing de onpopulaire wetten die in normale omstandigheden op hevig verzet zouden stuiten.

  Je hoeft niet in satan te geloven, maar de filosofie van satan is waar de machten in deze wereld hun macht uit putten. Alles 180° draaien is de standaard. Met goed en eerlijk zijn krijg je geen macht en rijkdom. Mensen willen blijkbaar bedrogen worden, ze aanbidden elke schurk met geld en aanzien. En verachten de goede ziel in lompen. Kijk uit met het volgen van leiders, let niet op hun woorden, maar kijk naar hun resultaten, of het gebrek daaraan..

  Een rijke bedrieger met een IQ van 90 in een mooi pak en dure auto wordt veel eerder serieus genomen dan de barmhartige filosoof/analist met een IQ van 160 in lompen die de waarheid spreekt. Dat is de reden dat we zo diep in de str*nt zitten op alle vlakken. Erbij willen horen is blijkbaar alles wat telt bij de hersendode massa, ongeacht waarbij..

  Satan kent alle trucs, elke zwakheid van de mens, ego en ijdelheid bespelen maakt satans werk gemakkelijk bij veel mensen die materialisme als hoogste goed beschouwen. Maar satan zou satan niet zijn als hij uiteindelijk niet zelfs zijn eigen volgers opeet wanneer hun nut vervallen is.

  Wat het corona vaccin ook bevat, het zal in ieder geval je gezondheid niet verbeteren. Het inspuiten van een onbekende substantie, gebrouwen door mensen die je niet kent, rechtstreeks in je bloedbaan is een enorm risico. Waarom als gezonde mens zo’n risico nemen? Wat heb je aan schadevergoeding als je dood of ernstig ziek bent?

  Als zo’n op winst beluste industrie, die een verleden heeft van rechtszaak na rechtszaak wegens bedrieglijke praktijken plots miljarden vaccins aan kostprijs wil leveren zou je toch op zijn minst wat achterdochtig moeten worden. Als ze echt begaan zijn met het leven van onbekenden over heel de wereld hadden ze allang eten en sanitair kunnen betalen voor de armste kinderen in de wereld in plaats van ze in te spuiten met kwik en aluminium..

  Nog even en we zijn cashloos, dan is kritiek waarschijnlijk niet meer mogelijk zonder dat je geld geblokkeerd wordt. Dan zullen alle tegengeluiden en informatie op internet verdwijnen. Er is dus weinig tijd meer om je te informeren. Zie ook de online documentaire “the money masters”.

  Gezondheid en verzorging van eigen lijf is een persoonlijke zaak en dat hoort zo te blijven. >> Natural law (Mark Passio)

  Het besmetting experiment uit 1901 van Dr. Rodermunt: whale(.)to/a/rodermund.html

  • “Er is dus weinig tijd meer om je te informeren”

   Zorg dat je alle materiaal download zodat het behouden blijft.

 14. Ik ben n.a.v. dat covid19 akkefietje vanaf maart j.l. op speurtocht gegaan en tot dezelfde inzichten gelomen als Maurice. De vigerende leugens zijn de olifant in de kamer. En inderdaad: doe zelf je onderzoek met een open mind.

 15. Als mensen stemmen hopen ze andermans geld uit te geven. Als mensen stemmen maken mensen diefstal legaal.

  • Rien, je hebt misschien al een tijdje geen nieuws gekeken, dus je weet het misschien nog niet, maar we zitten in een nooit eerder geziene situatie waarbij we plots geen grondrechten meer hebben. En het ziet er niet naar uit dat deze situatie gaat verbeteren. Eerder verslechteren.

   Er zijn hier nogal wat mensen die daar blind voor zijn en kritiek op de situatie en de door de politiek gebruikte redenen liever niet zien verschijnen. Vreemd voor vrijheidsaanhangers. Je zou denken dat die geen moment rust zouden kennen tot deze situatie teruggedraaid is. Er staat een noodwet op het programma.

   Kijk eens naar Australië en Nieuw Zeeland.. Er staat heel veel op het spel. Geen tijd voor spelletjes met regeltjes.

   • Hoe kun je iets verliezen wat je nooit gehad hebt? tja..geloof, blijft moeilijk!

    Let op uw zaak vrijsprekers jullie site wordt gekaapt!

Comments are closed.