4 REACTIES

  1. Je ziet de gemuilkorfden ook steeds meer hun territorium uitbreiden en boos kijken als je niet mee doet. Gisteren reisde ik met de trein. In een station waar ik wezen moest hingen bordjes “muilkorf in de trein verplicht, draag ze ook in het station” (of woorden van die strekking). Dat was niet verplicht maar velen volgden deze eis op en keken mij dan boos aan toen ik niet mee deed. Gelukkig waren er meer reizigers die niet meededen.

    In de trein doe ik wel mee. Ik vind het zelfs iets positiefs hebben want sinds de muilkorfplicht heb ik geen last meer van ongewassen types die veel te dicht naast mij komen zitten. Mensen zijn ook minder luidruchtig aan het praten. Houden zo. Je kan natuurlijk 1e klas gaan reizen maar dan betaal je bijna het dubbele voor ongeveer evenveel ruimte en zit je veel te vaak tussen ambtenaren die hun bek niet kunnen dichthouden of vaag volk dat de boel onderkotst. Dus 2e klas is prima.

    Dan kun je natuurlijk denken: “Waarom reis je dan met het onrendabelen vervoer, pauperj?”. Maar hee, soms komt reizen per trein best handig uit dus dan doe ik dat. Bussen en zo vermijd ik liever zo veel mogelijk.

  2. Ballen, hebben of hadden ze die? Ben nimmer een Vernederlander tegen gekomen met ballen. Ja, beetje hakken op elkaar of soms een nsb ambtenaar grijpen, maar echt opstaan tegen de gevestigde elite/orde/cabal? Begrijp daarom ook die zogenaamde terroristen niet, met aan aanslagen tegen het gepeupel. Are you chicken?

    En waarom, daarom?

    https://www.hetmeestgevaarlijkebijgeloof.nl/de-mentale-gevangenis/

Comments are closed.