Gisteren gaf ik een podium aan Haga. Het is vele malen interessanter om te vernemen hoe Ron Paul over Corona denkt. Vergeet ook niet dat Ron Paul jarenlang als arts heeft gewerkt. 

Ron Paul: Na maanden van mislukte “lockdowns” en belachelijke masker verplichtingen, lijkt het erop dat we een vakantieseizoen tegemoet gaan vol buitensporig gedrag van onze gouverneurs en bureaucraten.

Ze hebben al bewezen de ergste soort despoten te zijn die we ons ooit kunnen voorstellen, maar nu stappen ze ons huis binnen met hun meest opdringerige gedrag tot nu toe – precies op tijd voor Thanksgiving.

Gouverneur van Californië, Gavin Newsom, heeft tot nu toe de zwaarste reeks richtlijnen uitgevaardigd.

Kijk maar eens naar enkele van de beperkingen die hij oplegt voor Thanksgiving-vieringen:

  • Alle bijeenkomsten mogen uit niet meer dan drie huishoudens bestaan, inclusief gastheren en gasten;
  • Alle festiviteiten moeten BUITEN worden gehouden, maximaal 2 uur;
  • Gasten mogen de WC binnen gebruiken, maar alleen als deze “regelmatig” wordt ontsmet;
  • Maskers moeten op gezichten zijn aangebracht, behalve kort tijdens het eten;
  • Zingen “sterk ontmoedigd;”
  • 6 voet ruimte is verplicht in alle richtingen en tussen alle tafels.

Door angst te zaaien en door handhaving hebben Newsom en andere gouverneurs al maandenlang de grondwet genegeerd – nu richten ze zich zelfs op familiebijeenkomsten.

Het roer moet direct om. Als we terug willen naar een samenleving waarin mensen hun leven kunnen leiden zonder constant medisch toezicht en dwangwetgeving over hoe ze met hun familie om moeten gaan.

De CDC mag onze staten niet besturen.

Aan de ene kant zullen gouverneurs de richtlijnen voor gezondheidsbureaucratie gebruiken om onze huizen binnen te sluipen, maar aan de andere kant negeren ze de richtlijnen wanneer deze niet passen in de agenda om hun eigen economie te laten crashen, zodat ze zich kunnen opstellen voor de laatste ronde van “Reddingsoperaties.”

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vertelt regeringen intussen om GEEN lockdowns meer in te stellen, omdat ze meer kwaad dan goed doen.

Dat houdt de gouverneur van Illinois Pritzker niet tegen, die een nieuwe ronde van lockdowns begon, gericht op bars en restaurants – ze krijgen de opdracht om weer te sluiten!

Nu velen het niet naleven, dreigt Pritzker hun bedrijfs- en drankvergunningen af ​​te nemen.

Zelfs steden hebben hun belachelijke mandaten, zoals het dragen van maskers in binnenruimtes, veel te ver doorgevoerd.

De politie van Nashville, TN heeft de opdracht gekregen om mensen op straat te arresteren, als ze buiten geen masker dragen! Een video ging rond op internet waar een vrouw door meerdere agenten werd gearresteerd.

Een woordvoerder van de politie bevestigde dat haar enige misdaad het niet dragen van een masker was.

De regering-Trump, via stafchef Mark Meadows, is deze week begonnen het publiek te vertellen dat deze tirannieke maatregelen het virus niet voorkomen, maar sommige gouverneurs gaan toch door met hun eigen maatregelen.

Schoolkinderen worden behandeld als “vermoedelijke dragers” van een virus. Niet alleen worden ze in het hele land gedwongen maskers te dragen, maar openbare scholen worden nu gesloten na slechts een paar weken open te zijn geweest.

In Fountain Hills, AZ, werd de hele middelbare school twee weken gesloten en werd elke leerling in quarantaine geplaatst. . .Op basis van EEN positieve test, die misschien niet eens nauwkeurig is!

Dit is hysterie. Mensen moeten grip krijgen op de realiteit over dit virus.

Er zijn ook goede voorbeelden, de gouverneur van Florida, Ron DeSantis (R-FL), heeft bijna een maand geleden zijn koers over lockdowns en handhaving van het dragen van maskers omgegooid, en Florida is nog niet in een medische crisis terechtgekomen.

Het is tijd dat moedige mensen om naar voren treden, leiden en een eind maken aan de machtsgrepen en schadelijke lockdowns.

Als we aan angst toegeven, worden we onderdanen van de heersende klasse. Dit is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Voor vrijheid,

Dr. Ron Paul

3 REACTIES

  1. Goed stuk. Hij zegt op het eind dat moedige mensen moeten gaan leiden. Ik zie momenteel niet echt potentie onder bestaande leiders. Iemand anders wel?

    Ik zou het meeste zien in Jensen. Die jongen heeft gezegd dat het leven een spirituele strijd is. En te zullen sterven voor vrijheid. Hij is pro politie maar verder ligt hij denk ik best dicht tegen een minarrchistische samenleving aan. Al weet hij dat zelf nog niet helemaal. Maar als Toine hem een beetje zou coachen kan dat best wat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in