De Nederlandse overheid bewijst met haar mondkapjes besluiten dat haar corona beleid niet langer gebaseerd is op wetenschap. Per 1 december staat er een boete van 95 euro op het niet dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimte. Het RIVM heeft keer op keer aangegeven dat niet medische mondkapjes geen bijdrage leveren aan de corona bestrijding. Ze geven een vals gevoel van veiligheid en zouden daardoor zelfs contra productief kunnen zijn.

Wat het kabinet denkt te bereiken met de mondkapjesplicht is mij een raadsel. Het enige dat ik kan bedenken is botte machtsuitoefening. Het is niet proportioneel. Het is niet doelmatig en niet doeltreffend. Vanuit medisch oogpunt kan je beter een aluminium hoedje opzetten dan een niet medisch mondmasker. Want met het aluhoedje krijg je geen vals gevoel van veiligheid. Het is te bizar voor woorden dat een hele samenleving op 1 december bukt voor deze vorm van machtsuitoefening.

Bekijk de volgende video’s nu het nog kan. Onze samenleving krijgt steeds meer Freedom = Slavery aspecten. De volgende video’s zouden best wel eens in de komende maanden door de youtube censuur als fake news beschouwd kunnen gaan worden.

Bovenstaand filmpje is overigens al verwijderd van het youtube kanaal van het RIVM

 

36 REACTIES

 1. Het corona wappie virus zit tussen de beide oren, niet in je lijf. Daarom een mondkapje. ?

 2. Het mondkapje werkt niet. Het gaat de overheid om gedragsbeïnvloeding. Om het uitoefenen van macht. Ik heb de hele tijd het idee dat die hele coronawaanzin een oefening is, een soort proefdraaien. De overheid wil weten: hoe ver kan je gaan voordat de burger in opstand komt. Binnenkort wil men ons maandelijks op corona testen. Waanzin! De overheid kan beter gewoon zeggen dat er een DNA bank moet komen.

 3. Maar gelukkig zullen de journalisten inmiddels zeer kritische vragen gesteld hebben aangaande dit mondkapjesbesluit.

 4. Een mondkapje werkt nu wel, straks als er gevaccineerd gaat worden en het richting indirecte vaccinatie dwang gaat, dan, opeens als bij een wonder, is een mondkapje een niet goedwerkend fod. Niet gevaccineerd, dan niet meer toegestaan overheidsgebouwen te betreden, ook niet met bekfod. Het zal mij aan m’n reet roesten, want dat betekent voor mij niets meer afdragen, omdat persoonlijk belastingen betalen/afpersen dan onmogelijk is, dus, val knijp, met deze vorm van tactische slimmigheidjes.

 5. Het is een sekte, en mondkapjes laten zien dat je in hun waanzin gelooft. Als je geen mondkapje draagt ben je een ketter. Corona een staatsgeloof, inmiddels in 190(?) landen.

 6. Covid-19 is uiteraard een dekmantel voor de Grote Reset. Overal angst: angst voor het virus, financiële angst, angst voor de dictatuur, angst voor vaccinatiedwang, enz.

  • De politie-inval. Er wonen meerdere mensen in het pand, ieder met een eigen ruimte met eigen toegangsdeur. Overal werd binnengetreden. De politie was duidelijk op zoek naar een persoon, maar mogelijk niet naar de vlogger.

   • Opvallend dat dergelijke dingen altijd volledig gefilmd worden, vervolgens wijd gedeeld op sociale media, zelfs besproken in de reguliere pers en niet gecensureerd worden door censuurkannonen als Youtube & twitter. Waarom is dat? Qui bono?

   • Een officiële mededeling zegt niets over het al dan niet in scené gezet zijn van schokkende gebeurtenissen. Je houdt geen miljoenen of miljarden mensen onder de knoet met inzet van fysieke dwang alleen. Psychologie is vele malen belangrijker. Vandaar dat het stikt van de instituten en denktanks zoals Tavistock. Propaganda beperkt zich allang niet meer enkel tot teksten. In de multimedia eeuw zijn visuele scenes veel overtuigender. De emotionele prikkeling die daarvan uitgaat belet nuchter denken en rationele analyse van de feiten/omstandigheden. Als corona één ding duidelijk maakt is het dat wel.

    Als je de hardrijders wilt verminderen, hoef je maar een paar weken lang dagelijks in de kranten te schrijven hoeveel mensen er beboet zijn met waanzinnig hoge boetes of inbeslagnames. Of dat ook werkelijk waar is speelt daarin geen rol. Als je mensen maskers wilt laten dragen kun je wat filmpjes produceren vol onredelijk geweld tegen maskerweigeraars en de massa buigt. De minder volgzamen krijgen dan te maken met groepsdruk en velen zullen dan ook bezwijken tegen beter weten in. Terwijl in werkelijkheid de meeste agenten natuurlijk geen schuimbekkende hooligans zijn. Maar als je die perceptie kan planten in het collectieve bewustzijn heb je veel minder fysieke handhaving nodig. psyops als gedragsbeïnvloeding, of het hier gebeurt durf ik niet zeggen, maar er zijn wel genoeg studies over dergelijke technieken gedaan..

 7. Gisteren bleken een tweetal reacties van mij, waarin ik kritiek uitte op onze overheid, plotseling verdwenen.
  Dat riekt naar censuur; of heeft Vrijspreker een andere verklaring?

 8. En zijn mondkapjes dus even nuttig als knoflook tegen vampieren.
  Dat ben ik niet met je eens. Ik heb thuis altijd knoflook liggen en ik kan je verzekeren dat ik – behalve de belastingdienst – nog nooit een vampier heb gezien.

 9. Een van de Covid-19 dwangmaatregelen is het verbod op het afsteken van vuurwerk; om extra drukte in de ziekenhuizen te voorkomen.
  Nou is alleen het afsteken van vuurwerk verboden, niet het in bezit hebben. Waarom zo tweeslachtig vraag je je af? Dat heeft te maken met de verborgen agenda van de overheid.
  Als de overheid het in bezit hebben van vuurwerk verbiedt, dan hoeven BOA’s alleen maar te posten bij de verkooppunten en alle gekocht vuurwerk in beslag te nemen. Dan kopen mensen niet meer, met claims van de vuurwerkbranche tot gevolg. Dat wil de overheid natuurlijk niet.
  Bij het afsteken moet je op heterdaad worden betrapt; dus je kunt gewoon zeggen dat jij het niet hebt afgestoken maar iemand die net weg is; laat de BOA’s het tegendeel maar bewijzen.

  Waar het op neer komt is dat het verbod op afsteken van vuurwerk een wassen neus is.

 10. Het is een zwendel. Als men de RIVM en WHO die ook al niet best te boek
  staat als “creditable”, gewoon ( zo lijkt het ), omzeilt of genegeerd word, dan
  weet je het wel. Er is een macht boven dat alles. De “kapitein van het schip”
  verhult zich in een nevel. Ik heb de USA altijd verdacht, en dat blijft nog steeds.
  De Chinezen, spelen wat mij betreft hier ook een grote rol in. Het is een vermoeden,
  zeker weten doe je niks, want je hebt te weinig insider weten.
  Die verplichting op mondmasker is al een van onderdrukking. De vaccinatie zal men
  proberen op plicht in te voeren, echter acht ik weinig kans in NL. Maar wel een soort
  dwang worden, anders worden je bepaalde vrijheden ontnomen.
  Dit riekt sterk naar communistisch dictoriaal bewind. Een dusdanige wereld regering.
  Want de shit gaat al over de hele globus. Controle over de massa,

Comments are closed.