Hartverwarmend. Hoopgevend. De Nederlandse bevolking herdenkt de moord op Theo van Gogh massaal. En geeft daarmee een duidelijke boodschap af naar islamitische terreur. Wij zijn Nederland. Wij staan voor onze waarden. Wij staan voor onze vrijheden. Of…. toch niet? Beeldverslag van een onverschillig, murw land.

5 REACTIES

 1. Zie ook ‘verzetskrant’ Het Parool die een campagne is begonnen om “beledigen van de profeet” strafbaar te maken. Het na-oorlogse verzet in aktie…

  Ook Job Cohen mag vandaag worden herdacht. De lul met vingers die moreel medeplichtig is aan de moord. Theo noemde hem “een burgemeester in oorlogstijd en dat is niet als compliment bedoeld”.

  Helaas is website “De gezonde roker” uit de lucht intussen. Iemand had beloofd om deze eeuwig online te houden maar die belofte is niet nagekomen. Geen idee of dat opzet is geweest of niet.

 2. Ik heb nog regelmatig heimwee naar Theo van Gogh en Pim Fortuyn; opgeruimd met stilzwijgende instemming van het politiek establishment.
  Die heimwee zal de rest van mijn leven bij me blijven; wat dat in de praktijk betekent houd ik voor me.

  • De Nederlandse overheid heeft mij 10 jaar genaaid voor meer dan een halve ton € via de Hoge Raad. Dat vergeef ik ze nooit, maar ik kan er niets aan veranderen.
   Ik kan niet terug slaan behalve door ze te laten stikken in hun wensen. Voor mij telt alleen nog het belang van de mensen direct om me heen, niet het landsbelang.
   Inderdaad, ieder voor zich en God voor ons allen.

Comments are closed.