meer info

no comment

8 REACTIES

 1. Goocheltruuk, er gebeurt daar vast iets anders (lockdowns, avondklok, etc) waar de aandacht van afgeleid moet worden. Als je denkt dat de media misleid met het virus kun je er niet van uit gaan dat dit ook waar is…

  • Bij echt bestaande slachtoffers en verwondingen worden deze niet herkenbaar getoond.
   Als je mensen wilt bang maken dan laat je nep afgehakte hoofden en ledematen zien.
   Leuk geprobeerd, maar nep (er zijn nog meer kenmerken voor nep berichten, zoek ze allemaal!)

  • @Bob
   Ja dat valt mij ook wel op. De nep afgehakte hoofden.

   Ook denk ik dat Lotus Grimeur een moeilijk beroep is.
   Anders maakten ze er wel wat meer van.
   Dat zie je wel vaker ook.

   People need to wake up.

 2. Vreemde actie, zie vrouw teruglopen die schijnbaar gevaar zag aankomen en man blijft wachten(?), dan is er vuurwerk en dader die doorloopt, komt vervolgens terug en schiet nogmaals, daarna zie je een soort politie-team wat rommelen met een mat en de dode of nog levende man. Apart.

  Goed, de politiek en overheid zal naar aanleiding van dit voorval wel, met goedkeuring van het bange volk, het leger de straat op sturen. Niet alleen handig om terreur te stoppen, maar ook om volksopstanden en protesten tegen corona maatregelen de kop in te drukken. Afwachten maar met welke maatregelen Oostenrijk komt. Indien ze niets verder doet mag dat opmerkelijk worden genoemd.

 3. Interesting, uit 2016: https://www.vienna.at/simulierter-terror-anschlag-in-wien-grossuebung-von-polizei-cobra-und-wega/4962184

  https://odysee.com/Wurden-Merkel-Kritiker-Oppermann—Ohoven-ermordet-Terror-in-Wien

  En dan dit voor een beetje context: https://www.zerohedge.com/geopolitical/why-europe-courting-revolution

  Pokeren vanuit ivoren torens over de koppen van de met muilkorven uitgeruste- en daarin gelovende schapen.
  Hoe lang gaat dat nog goed ?
  Wat als Trump wint ? (en dat zit er dik in volgens een aantal weldenkende lieden)

 4. De diversiteit eist z’n tol, zoukmazegge.

  Wat had de politiek dan verwacht, na jaren het gezonde en weldenkende deel het zwijgen op te leggen, zodra ze ook maar enige vorm uit over het extremistische vluchtelingenbeleid. En hoeveel onvrede kweek je zodra de politiek de eigen bevolking discrimineert bij het met voorrang huizen toewijzen, het verstrekken van oncontroleerbare hoeveelheden uitkeringen en vergoedingen aan niet te screenen ‘vluchtelingen’, die kort daarvoor nog koppen stonden af te hakken als huurlingen in het Midden-Oosten.

  Alleen heel verdacht dat de jongens altijd het hebben voorzien op burgers en niet op degenen die ze het meeste pijn heeft gedaan.

  Zou Putin dan toch gelijk hebben en is 95% van de aanslagen werk van de CIA?… of Mossad.

  Hoe mooi en toevallig kunnen de George Soris gelukzalige zoekers in deze verschrikkelijke corona plandemie zo oprecht makkelijk daar geplaatst waar anders irritante en luidruchtige melkmuilen van vakantiegangers besmet zouden kunnen worden met één van de haast meest besmettelijke en dodelijke vier-russen ooit uitgebroken op de blauwe planeet. Vluchtelingen die komen uit de meest onhygiënische gebieden zijn sporadische dragers, toevallig gelukkig dan maar.

  Asielzoekerscentra lopen vol, opvang in hotels en vakantieparken

  Oh, wat is moi weer aan te discrimineren geslagen. Het zou verboden moeten worden. Ben wel benieuwd hoe Nederlandse vluchtelingen worden voorzien met alles gratis in het buitenland. In eigen land kunnen ze, in ieder geval, het hartelijke doodvallen krijgen en vinden het alles zo lekker, ja, ja en daarom leven ze zo braaf. Even wegvaccineren die platte witte koppen, voor meer diversiteit. Ze willen uiteindelijk ook niet anders en dat schept kansen en kansen moet je benutten, niet waar.

  • Correctie: …”maar enige vorm uit van kritiek over het extremistische vluchtelingenbeleid.”

 5. @Bob
  Ja dat valt mij ook wel op.

  Ook denk ik dat Lotus grimeur een moeilijk beroep is.
  Dat zag je ook goed bij de Boston marathon attack in 2015.
  Anders maakten ze er wel wat meer van.

  People need to wake up.

Comments are closed.