Dhr. Rutte en consorten zijn een beetje stout. Ze jokken zich een weg door het politieke oerwoud. Gelukkig maar, dat het internet niets vergeet, ondanks dat #googlegestapo & co. hun stinkende best doen om onwelgevallige meningen te verwijderen. Vandaar ook dat deze video op is geslagen op een veilige plaats om hem zonodig weer ergens anders te uploaden. Want reken er maar op dat wij deze jokkebrokken niet zullen vergeten noch vergeven voor wat zij ons aandoen. De waarheid zal uiteindelijk zegevieren.

26 REACTIES

  • Jaja, net als de fake”anti-lockdown dokter” inval, waar de ‘dokter’ in een vervolgvideo toegeeft dat het toneel was, zogenaamd een ‘spiritueel experiment’. Maar die vervolgvideo ging natuurlijk niet viraal. Angst zaaien met ‘plausible deniability’. Het is een pop. https://www.youtube.com/watch?v=F8RfWd84tfA

   In Australia kan het wel erg zijn, maar iemand bewusteloos wurgen en vervolgens met de kop op de vloer knallen, is er nog steeds een misdaad. Als dat echt was was die bewaker zijn job kwijt en kon hij beginnen sparen voor de schadevergoeding. Wie heeft er trouwens anno 2020 nog een smartphone met een videoresolutie van 1998? Die lage resolutie is al een weggever.

 1. Waarom wordt het steeds maar ‘jokken’ genoemd als politici liegen en bedriegen? ‘Jokken’ is wat een klein kind doet als die ontkent stiekem koekjes te hebben gesnoept.

  Politici liegen, bedriegen en zwendelen. Helaas wordt het ze wel vergeven want het geheugen van de kiezer is kort. Beloof het ‘hoi polloi’ iets moois en ze stemmen weer op je. Daarna ontkent de politiek de belofte en doet men weer wat men al van plan was.

  Rutte en de pedoVVD krijgen gewoon weer 35 zetels of meer in maart. Want Adolf Baudet heeft het Forum opgeblazen. De rebellerende mevrouwen gaan dat niet redden voor maart en dan gaan de teleurgestelde kiezers gewoon weer stemmen op hun oude kwelgeesten.

  Nog 4 jaar Kabinet Zwendelaar en Leugenaar.

 2. Zo is het maar net, haat en wrok lossen niks op. Dat vreet alleen maar en vertroebeld de geest. Hate the sin, not the sinner..

 3. Beetje oftoppik maar niet helemaal. Een artikel op Geenstijl bracht mij bij de kandidatenlijst van die andere uitvreterspartij, de pvda: https://www.pvda.nl/kandidatenlijst-2021/

  Wat mij opvalt aan deze kandidatenlijst is dat het allemaal ambtenaren zijn. Niet eentje staat op de bouwsteiger rond of is ergens kok. Of zo lijkt het in elk geval. Een paar zijn ‘student’ en die reken ik ook tot de ambtenaren dan wel subsidievangers.

  Het bestuur in NL is voor ambtenaren, door ambtenaren, samen met andere ambtenaren. De minachting in die kringen voor ‘gewone’ mensen is niet toevallig. Waarom zou je op hen stemmen? Of op een willekeurige andere partij?

 4. Andre, dank voor de video. Ik krijg steeds meer het gevoel in een foute droom te leven. In een samenleving die een steeds hoger Freedom = Slavery gehalte heeft.

 5. Politici moeten wel liegen, ze gaan toch niet werkelijk openlijk uitleggen in de media of op één of andere platform, zoals een WhatsApp-groep dat er geen killervirus is en het nutteloze en overpriced vee per aanstaande verplichte vaccin stilletjes geëuthanaseerd wordt of dat Nederland etnisch wordt omgekat en boerenakkers volgebouwd dienen te worden met gratis huizen voor migranten. Or whatever.

 6. Rutte heeft een totaal andere opvatting van jokken dan de “Dikke Vandale” uitlegt. Zoals ik al eerder zei: “politici hebben zo leren liegen dat ze het zelf zijn gaan geloven”

Comments are closed.