14 REACTIES

 1. Er schijnt in Nederland gerommeld te zijn met de sterfte-cijfers, door te laat de gegevens te verwerken en zo een spike te creëren. Die spike zou doorzetten, zo verzekerden de media ons. Maar dat gebeurde niet. Maar het zorgde wel voor paniek bij heel wat schapen.

 2. dat we belazerd worden is geen nieuws. Dat gaat al eeuwen zo.
  Het vervolg op de geschiedenis is dat. Die is te analyseren en
  of door geschiedenis kunde , filosofie / psychologie de mens en
  zijn motivatie / drijfveer.

 3. Vanmorgen berichten over het stiekem en onwettig verzamelen van alles over iedereen in ons land:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1927507148/defensie-verzamelde-in-geheim-en-op-grote-schaal-data-in-nederland
  Dat mag wettelijk gezien helemaal niet maar het gebeurt toch via een (opzettelijke?) maas in de wet uit 2017.

  Ook las ik:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/16/vs-bespioneerde-bondgenoten-waaronder-nederland-vanuit-denemarken-a4020188
  Ook dit mag wettelijk niet maar het gebeurt toch.

  Je wordt dus overal ter wereld op onwettige wijze in de gaten gehouden door alle overheden; iedereen wordt beschouwd als een potentieel gevaar voor hun macht en moet onder controle gehouden worden. Dit is 1984 van George Orwell in 2020.
  Dat mag niet gebeuren; weiger om nog informatie van je zelf op Internet te zetten, verwijder Facebook, Instagram en andere accounts. Laat overheden er maar moeite voor doen; we maken het ze veel te gemakkelijk.

  • Grote jongen!
   Natuurlijk wist ik dit allang maar velen zetten nog steeds alles op Facebook of wat dies meer zij. Ik probeer alleen anderen te waarschuwen.

 4. Mocht u geïnteresseerd zijn in de onwettige activiteiten van de overheid en ment name de belastingdienst, dan kunt u vanaf vandaag op de site van de 2e Kamer de verhoren zien en horen van de parlementaire enquête commissie over de “toeslagenfraude”.
  Burgers werden zonder bewijs of rechtszaak aangepakt voor “fraude met toeslagen” terwijl de enige die fraudeerde de belastingdienst zelf was.

 5. Ook de de testen zijn nutteloos met bijbehorende statistieken.

  Een positieve coronatest kan aantonen dat je met het virus in aanraking bent geweest.
  Hierbij hoef je niet geinfecteerd te zijn. Je slijmvliezen kunnen dit gewoon tegen gehouden hebben.

  Een corona app kan geen nauwkeurige 1.5 meter afstandmeting doen m.bv de bluetooth-signaalsterkte Je kunt in enkele seconden met het virus in aanraking komen, dit koppelen aan een kwartier of meer is
  onzin. Dit samen produceert desinformatie.

  • Als ik een beetje goed heb opgelet op school 40 jaar geleden zijn virussen niet zozeer ontdekt door een wetenschapper die ergens door een microscoop zat te koekeloeren en opeens een virus kon zien. Maar het bestaan van wat men later zg. “bacteriofagen” noemde, kon wel worden afgeleid uit het bestuderen van geisoleerde bacteriekolonies. Die bacterieen gingen allemaal op onverklaarbare wijze dood, terwijl ze toch niet waren blootgesteld aan schadelijke externe factoren. Hmm,, strange… Dus de conclusie was, dat deze sterfte veroorzaakt moest zijn door iets veel kleiners dan een eencellige.

   Maar verder weet ik er ook geen zak van.

 6. Waarom heb ik inmiddels het sterke vermoeden dat deze coronapandemie de generale repetitie is voor de energietransitie?
  Je kunt nu immers prima uitvinden welke maatregelen werken en welke niet, hoe je het gewenste gedrag kunt afdwingen en hoe je, in de geest van Joseph Goebels, de massa moet bewerken om de gewenste kuddegeest te bereiken.
  Ik vraag maar……

 7. We worden inderdaad belazerd. Niet alleen over het heden maar ook over de eerste uitbraak van het virus. De WHO gaat dat nu onderzoeken omdat het openlijk twijfelt aan de dierenmarkt.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5197417/onderzoek-oorsprong-coronavirus-who-wuhan
  Eerder werd gesteld dat de oorsprong van de uitbraak een dierenmarkt in Wuhan zou zijn geweest, maar men twijfelt nu. Men gaat van alles onderzoeken maar niet de 2 biologische laboratoria in Wuhan en dat geeft te denken.
  Nou wordt de WHO financieel flink gesteund door China; blijkbaar het aloude: “wie betaalt bepaalt”.

Comments are closed.