Hoe cynisch kan een organisatie zijn? Weet u nog van een half jaar geleden? Er was geen goed medicijn tegen Covid-19. Enkele artsen schreven hydroxychloroquine voor. Al dan niet samen met zink of selenium. En claimden goede resultaten. De WHO verzette zich tegen deze behandeling. Het RIVM vond dit ook geen goed idee. Terwijl ze geen alternatieve behandelingen konden aanbieden.

Hydroxychloroquine wordt al lange tijd voorgeschreven voor diverse aandoeningen. De beperkte bijwerkingen zijn bekend. Hydroxychloroquine samen met zink en selenium zouden samen, mits tijdig toegediend, goede resultaten boeken bij Covid-19 patiënten.

De WHO meldt: Hydroxychloroquine or chloroquine, a treatment for malaria, lupus erythematosus, and rheumatoid arthritis, has been under study as a possible treatment for COVID-19. Current data shows that this drug does not reduce deaths among hospitalised COVID-19 patients, nor help people with moderate disease.* The use of hydoxychloroquine and chloroquine is accepted as generally safe for patients with malaria and autoimmune diseases, but its use where not indicated and without medical supervision can cause serious side effects and should be avoided.* More decisive research is needed to assess its value in patients with mild disease or as pre- or post-exposure prophylaxis in patients exposed to COVID-19.

Hieruit blijkt een enorme betrokkenheid van de WHO en het RIVM bij het patiënt welzijn. De geclaimde serieuze bijwerkingen van hydroxychloroquine zijn overigens door het jaren lange gebruik bekend en blijken in de praktijk mee te vallen.

Hoe vreemd is het dan dat de WHO en het RIVM achter vaccinatie staan? Voor 80 procent van de bevolking vormt Covid-19 nauwelijks een bedreiging. De bijwerkingen van de onder grote tijdsdruk ontwikkelde vaccins zijn nog niet bekend. Wat doet het bij zwangere vrouwen? Wat is de invloed op de vruchtbaarheid? Hoe belachelijk is het om de hele mensheid in te enten met vaccins die niet op lange termijn effecten zijn beoordeeld?

De risico’s van deze vaccins zijn onbekend. Toch moet eenieder aan de spuit om de kudde immuniteit te bereiken. Waarom zouden de 65 minners dit vaccin moeten accepteren? Ze hebben er niets bij te winnen en zijn menselijke proefkonijnen, net als de rest van de mensheid.

Hoe cynisch kan een organisatie zijn?

5 REACTIES

 1. Terwijl er in andere landen al lekker word ‘gevaccineerd’ moet Nederland nog even wachten. Hoewel de ‘vaccins’ al lang binnen zijn staan de eerste ‘vaccinaties’ pas gepland voor 8 januari. Is er iemand achter de schermen die op de rem trapt?

  • Nee, er is gewoon een beperkt organisatie vermogen. Het hele covid-19 dossier is een brevet van onvermogen van de NL overheid. Ze kunnen zich hier niet verschuilen achter markt of ander zaken. Het is gewoon incompetentie. Totale incompetentie. Nog erger dan in veel andere landen.

  • Opmerkelijk dat de ontwikkelingsprocedure en een meer fasentraject van het corona ‘vaccin’ met een reuzensprong overgeslagen is, waar er 10 tot 15 jaar en vele procedures, testen en doorontwikkeling aan een veilig en werkzaam vaccin vooraf behoort te gaan. Opmerkelijk ook dat farmaceuten op bijna hetzelfde moment een corona ‘vaccin’ in elkaar hebben gesleuteld. Verder opmerkelijk dat de miljoenen vaccins al klaar lagen, maar nog goedgekeurd moesten worden.

   NASHVILLE TN REGISTERED NURSE TOOK “THE VACCINE”, NOW LOOK WHAT HAPPENED….
   https://www.bitchute.com/video/cCLLNXp86ZU0/

 2. 1 na grootste hydrochloroquine fabriek in Taiwan is opeens ontploft.
  Papers in The Lancet en NEJOM die zouden bewijzen dat hydrochloroquine niet werkte, moesten worden teruggetrokken.
  Maar ja, er is geen cent te verdienen aan die oplossing.

 3. Іt’s very straightforward to find oսt any topic on web as compared to textbooks, as
  I found this paragraph at this web site.

Comments are closed.