Attentie, ik heb de volgende video niet met meerdere bronnen kunnen bevestigen. Het is te gek voor woorden. En zou dus helaas waar kunnen zijn. Ik haal de omschrijving van de youtube video aan:

Floor heeft PTSS en is blind. Zij heeft een vrijstelling zodat ze geen mondkapje hoeft te dragen. Op eerste kerstdag reisde ze van haar moeders woonplaats met de trein terug naar haar eigen woonplaats. Onderweg kwam de conducteur langs om het vervoersbewijs te controleren. Hij zei meteen dat ze een mondkapje op moest doen. Ze legde uit dat ze een vrijstelling heeft voor het mondkapje maar dat ze die niet bij haar had omdat ze die thuis was vergeten. De conducteur geloofde haar niet op haar woord. Ook wist hij niet wat PTSS was. Even later kwamen er twee BOA’s de trein in. Zij gaven haar een boete en dreigde haar uit de trein te zetten indien zij geen mondkapje op zou doen. Ze heeft toen toch een mondkapje opgedaan maar kreeg kort daarna een paniekaanval.

Als dit waar is en zo is gegaan als de dame claimt, dan hebben deze conducteur en de 2 BOA’s hun masker afgeworpen. En laten zien dat de overheid dienaren heeft die zonder enig blijk van empathie en inlevingsvermogen bevelen opvolgen. Befehl ist befehl. Een van de reacties onder deze video was:

Zo zijn ze conducteur en zo staan ze met het geweer in de aanslag op een wachttoren van een concentratiekamp.

Ik ga hier verder geen woorden aan besteden. Maar nogmaals, ik heb dit niet met meerdere bronnen kunnen vaststellen. Dus ik maak een voorbehoud maar ben helaas bang dat dit de realiteit is tijdens de kerst van 2020.

16 REACTIES

 1. Om in kerstsferen te blijven maar het ook een serieus en leerzaam tintje te geven, hier een video van de Amerikaanse kardinaal Burke die de ballen heeft om zich uit te spreken tegen de plannen van de World Economic Forum en co genaamd the Great Reset. https://www.instagram.com/p/CJQdbPjjxs4/

  • Ja leuk maar het helpt allemaal niet. Vanaf 1 januari 2021 is de nazistaat een feit, er is geen weg meer
   terug, politie mag schieten op demonstranten en mensen die tegen het
   bewind zijn, alles staat en stond al 10 jaar te lezen in het verdrag van
   Lissabon, ook de doodstraf staat hier in vermeld. Ben jaren bezig
   geweest om het tot mensen en gemeenten door te laten dringen, tevergeefs
   en ik was gek, nu zie je het voor je ogen ontstaan en 80% wil of kan
   het nog niet zien. Dit is de laatste kerst, jullie eigen laksheid en
   domheid met jullie smartphones en daardoor onder invloed zijnde (zoals
   wc papier hamsteren en buiten mondkapjes dragen) van allerlei
   subliminale boodschappen en golflengtes hebben het voor elkaar, de
   straks verplichte pcr testen en verplichte (met geweld) vaccinaties
   maken het karwei af. Misschien maar beter ook want om nu tussen 16,5
   miljoen debielen te moeten leven is een te zware opgaaf en ik denk dat
   het kleine deel van 800.000 normale mensen dat met me eens is. Ouderen
   moeten zo snel mogelijk dood en jongeren steriel en volgzaam. Europa en
   Amerika zijn samen 800 miljoen mensen om en nabij, India en China bijna 4
   miljard, dus die 500 miljoen mensen zoals ergens beschreven staat halen
   ze toch niet want China koopt hier en elders alle failliete op, de
   Rabobank is al jaren in hun bezit.

   • @Willem

    Het Spaanse leger maakt zich op voor oorlogen in de toekomst. Niet omdat Spanje op slechte voet staat met een ander land of natie, maar ‘ter voorbereiding op een strijd voor en tussen de burgers’. Zo schreef de Spaanse nieuwssite Voz Populí zondag. Om dit te kunnen doen wordt er een ‘megastad’ van 504 hectare met 232 gebouwen, een spoorlijn, tunnels en een bos van 174 hectare gebouwd. Deze ‘oorlogsstad’ wordt niet bewoond maar wordt wel gebruikt voor legeroefeningen om goed voorbereid te zijn op eventuele conflicten in de toekomst….(bron:inspanje)

 2. Ik heb nog zitten denken hoe we de boodschap kunnen verspreiden.
  Welnu wat te denken van het maken en verkopen (via een webshop) van muilkorven met een opdruk?
  Neen, niet een of ander grijnzend doodshoofdgebit doch dolgende tekst.

  NEEN, IK BEN GEEN DEBIEL!
  IK BEN SLACHTOFFER VAN DE WHO
  DAAROM DRAAG IK DEZE MUILKORF

  Ben zelf wel creatief maar helaas niet ondernemend.
  Maar als iemand zoiets wil laten maken en vekopen via een webshop, ga je gang.
  Ik zal geen royalties claimen.
  De winst mag je houden als het een daverend succres wordt.
  En dat hoop ik van harte.

 3. Ondertussen is het gezellig bij de Dirk van de Broek: “Vechtpartij Amsterdamse super om mondkapje caissière” https://www.telegraaf.nl/nieuws/2003472527/vechtpartij-amsterdamse-super-om-mondkapje-caissiere

  Ik kan uit het verhaal niet opmaken of de geslagen klant een ‘Karen’ is die anderen lastig viel over het dragen van mondkapjes (lijkt er wel op) of dat de winkel twee norman hanteert: een voor de klanten en een voor de eigen medewerkers.

  Ach ja de Dirk van de Broek. Ooit was die winkel wel OK maar sinds jaren gelden de kwaliteit van het assortiment achteruit ging kom ik er niet meer. Al is het bij de AH niet veel beter maar wel duurder. Kerstraadsel: Welke Bekende Oostenrijker had ook de initialen ‘AH’?

  • @Matt. Deze advertenties worden niet door ons uitgezocht. Google bepaalt deze en met de gelden die Google ons betaalt kunnen we de hosting van de site betalen. De hosting van deze site kost vrij veel geld. Het is meer dan een paar tientjes per jaar en ook duidelijk meer dan een paar tientjes per maand. Die oorsmeer advertenties zijn niet onze keus.

  • Ik had eerst sigrid kaag met die demonen 666 nu gelukkig een betaalbare haartransplantatie….heeft me wel over de streep getrokken.

  • Er is een goede kans dat je zelf eerder ergens naar mondkapjes hebt gekeken, of per ongeluk op een link geklikt hebt. Big Brother Google houdt alles bij om je er later mee lastig te vallen. Daarom is een goede ‘ad blocker’ of ‘script blocker’ aan te raden.

   Bij mijn weten kan malware zich ook via opzettelijk besmette advertenties verspreiden. Dit had jaren geleden al opgelost moeten zijn maar het kan nog steeds. Al lijkt het nu minder vaak voor te komen dan vroeger. Nog een reden om zo’n blocker te gebruiken.

   • @Niko. Eens. Zelf heb ik AdBlock https://getadblock.com/ Een van de beste applicaties ooit. Gratis. Je kan aangeven dat je van bepaalde sites wel advertenties wenst te zien, dat heb ik met onder meer vrijspreker gedaan. Bij youtube en dumpert zie je geen vervelende advertenties meer. Er zijn wel sommige sites die een anti ad block functionaliteit hebben, wel daar kom ik dan niet meer.

 4. Jammer dat er geen oordeel gegeven wordt over het niet kunnen tonen van het bewijs.
  Gaat de schrijver hier nog een oordeel over geven of houdt hij zich aan (zie tekst) “Ik ga hier verder geen woorden aan besteden”

 5. Het verhaal van haar vind ik wankel, maar gezien het beperkte geestelijke niveau van de gem. Beperkt Opgeleide Amateur, zou het heel goed kunnen dat ze een boete heeft gekregen, maar had deze dan even in de video getoond.

  • @en zo is het. ***Het verhaal van haar vind ik wankel*** Dit zou inderdaad een schreeuw om aandacht van een getormenteerde geest kunnen zijn. Iemand met een grote last, blindheid, wie het allemaal op een gegeven moment teveel wordt. En verbeelding als uitweg ziet. Daar ben ik me van bewust, vandaar dat ik tot twee keer toe een voorbehoud maak in het artikel.

 6. @Ratio Ja precies dat. Zo’n meisje had ik vroeger in de klas. Dat je wist deze verhalen kloppen niet. Maar echt hardmaken.is moeilijk. Ik neem daarom haar verhaal met een busje zout.

  • @Larissa. Het is lastig, als het waar is dan wil je dit verhaal brengen. Een paar jaar geleden kwam de US ambassade van Cuba in het nieuws, de Cubanen zouden met microgolven het personeel hebben lastig gevallen. https://www.youtube.com/watch?v=Su0uc5UvLvg&ab_channel=CNN In 2013 kreeg ik informatie in de inbox van vrijspreker die exact hierover ging, microwave harrasment. Hoe men microgolven kon inzetten als “crowd control” maatregel en oppositieleden of individuele tegenstanders van een regime gek maken. Dit heb ik genegeerd. Ik vond het te gek voor woorden. Maar het is waarheid geworden. Dit had ik achteraf gezien dus gewoon moeten publiceren.

   • @ Ratio Eng he zulke dingen. Dat het buiten je eigen normale realiteitszin valt maar dan toch gewoon waar is. We wilden liever dat het niet zo was 🙁
    En daarom is het begrijpelijk dat je toen dat bericht van Cuba niet hebt geplaats.

    Ik zal later die link eens kijken. Ik sta bijna nergens meer van te kijken maar word er soms nog steeds een beetje akelig van. Alhoewel mensen als Barrie Trower me op zulke vlak toch ook moed geven. Omdat die man weet waar hij het over heeft. En het goed kan uitleggen ook aan een groter publiek. Hij vertelt over de schadelijke uitwerking van wifi straling. Maar als oud CIA agent vertelt hij ook hoe microwaves in zijn tijd werden gebruikt om mensen te bewerken. Zulke duidelijke taal is wel wat we nodig hebben.

    En te begrijpen waarom je toen zo’n artikel niet geplaatst hebt geeft ruimte om nieuwe artikelen waarbij je vraagtekens hebt wel te plaatsen. Zoals bovenstaand.
    Want door reacties van andere mensen krijg je dan soms toch een ander beeld. Of een bevestiging van je wat je eigen intuitie zegt.

    En jij calculeert als schrijver ook altijd veel ruimte in voor de bevinding van lezers enerzijds en de twijfel of reserve die je soms zelfs hebt anderzijds. Ik denk ook dat dat eerlijke journalistiek is. Het oordeel bij mensen zelf laten. En we hoeven hier gelukkig niet alles te weten of begrijpen ook. Iets signaleren en beschrijven is soms ook al heel wat.
    Slaan we nou toch een keer de plank mis met een artikel wat echt niet heeft geklopt dan geeft dat ook altijd weer ruimte voor rectificatie.

    Ik zeg ‘we’. Want ook al schrijf ik zelf niet. Ik zie het toch als gezamenlijke verantwoordelijkheid dat we hier op een open manier journalistiek bedrijven en zo libertarisch mogelijk belichten. En dat begint met het open vizier.

    Dus Ratio gewoon zo doorgaan 🙂

Comments are closed.