Na de mondkapjesplichtbluf komt de media en het kabinet nu met de kerstplanning voor het volk. De indruk wordt sterk gewekt dat je met Kerst en Oud en Nieuw slechts drie bezoekers mag ontvangen. Maar dat is een ADVIES ! Het kabinet kan je namelijk niet verbieden om zoveel mogelijk mensen thuis uit te nodigen als je wilt, omdat zoiets juridisch niet afdwingbaar is.

Advocaat Aldert Nijhuis op LinkedIn:

Het kabinet probeert ons wijs te maken dat we tijdens de kerst maar 3 personen thuis mogen uitnodigen. Let op! Dat is een advies. Het kabinet kan je namelijk niet verbieden om zoveel mogelijk mensen thuis uit te nodigen als je wilt, omdat het juridisch niet afdwingbaar is.

Volledig onterecht vermeldt dit artikel:

“Veel Nederlanders vroegen zich af of er in familieverband kerst en nieuwjaar kan worden gevierd. Dat kan nu dus maar op zeer beperkte schaal.”
FOUT!! Dat kan dus wel uitgebreid, de tijdelijke wet en regeling covid-19 zegt namelijk helemaal niets over het aantal personen dat je thuis kunt uitnodigen.
Dat volgt met zoveel woorden uit artikel 58g van de Wet Publieke Gezondheid (ingevoerd middels de spoedwet) waarin is vastgelegd dat woningen zijn UITGEZONDERD als ‘plaatsen’ waar het niet is toegestaan om je in groepsverband op te houden met meer dan een bepaald aantal personen.
Met andere woorden: je mag thuis uitnodigen wie je wilt!
Dat mag altijd, elke dag, en zeker ook tijdens de kerstdagen.
Geniet ervan!
De roverheid en de media bluffen zich met de nodige angstpropaganda door de laatste weken van het jaar heen. Het is natuurlijk aan u om ‘voor de zekerheid’ te geloven in een virus dat niet geisoleerd is, een PCR test die aantoonbaar niet werkt en waarop een desastreus lockdownbeleid is gebaseerd, kritische wetenschappers die worden gesmoord, een dubieus vaccin dat in 10 maanden in plaats van 10 jaar is ontwikkeld en 24/7 beukende doodsangst mediabreed sinds maart dit jaar. Maar dan kunt u ‘voor de zekerheid’ beter in Sinterklaas en/of de Kerstman geloven want dat is veel beter voor uw (geestelijke) gezondheid.

47 REACTIES

 1. Met de kerst mag je maar 3 mensen uitnodigen.
  Bij een begrafenis mogen iets van 30 mensen aanwezig.
  Dus de uitvaart van Flappie houden we 1ste en 2de kerstdag.

  Oud en nieuw vieren we dit jaar in een bus, dan maakt het niet uit hoeveel mensen daarin zitten.
  We laten nog weten welke lijndienst we dit jaar nemen.

 2. Bedankt voor de tip. Ik was al van plan om Kerstmis te vieren met meer dan 4 mensen. Als een slappe daad van verzet. Want wat willen ze dan doen? Binnenvallen en iedereen in de gevangenis stoppen omdat je met de familie Kerstmis aan het vieren bent? Dat zou niveautje Noord-Korea zijn.

  Ondertussen lees ik ergens dat iedereen van de politiek een spuitje moet krijgen met dat spul waarvan niemand mag weten wat er in zit. Ook de mensen die al immuun zijn. En dan ga ik er van uit dat het virus echt bestaat, want elk kuchje is tegenwoordig ‘corona’. Is er dit jaar als iemand geweest die nog gewoon griep of verkoudheid kreeg?

  • Met de kerst komt er dan een arrestatie team je deur er uit slaan.
   Omdat je slager het door gegeven aan de politie dat jij een gourmet schotel voor 8 personen hebt besteld, terwijl jullie maar met ze vieren daar wonen.

  • Dat principe heeft een naam: euthanasie!
   Big Farma kan rustig rattenvergif in de spuitjes doen, ze zijn vrijgesteld van gerechtelijke vervolging. Zij tellen de winst al, nog voordat jij je eerste spuitje krijgt. Als je met schuim op je bek je laatste zucht geeft, zeg over een maand of 18, mogen je familieleden en je buren opdraaien voor de kosten, dat is als de potentiële vrijmetselaar rechters gunstig vonnissen voordat je familie zelf begint te schuimen.. A

   Zo gaat dat in 2020 zelfs doden en handicappen kan perfect legaal als je maar volhoudt dat je intenties goed waren. Zoals weapons of Mass destruction, een miljoen dode Irakeezen en het land in totale chaos? Ach foutje.. en ga nu maar weer netflixen totdat het jouw beurt is. Vaccinatie plicht stond in geen enkel verkiezingsprogramma en al stond het erin, jouw lijf is jouw lijf, iemand anders mag zich daar geen eigenaar van verklaren door meerderheid van stemmen. .https://www.youtube.com/watch?v=9Nb1zn6eHxI

   • Maar kwik, aluminium, wc-ontstopper, squalene(veroorzaker van autoimmuumziekten), MSG, dierlijke kankercellen, cellen van geaborteerde foetussen(satanisme?), formaldehyde en tal van andere bewezen toxische stoffen zijn geen probleem. niet jij bepaald wat erin mag, je heersers bepalen dat samen met GAVI, CDC, WHO en andere “gezondheidsorganisaties” gesponsord en “geadviseerd” door de Big Farma.

 3. Ik voorzie geen problemen, aangezien het virus de meeste families gereduceerd heeft tot minder als 3. De tranen springen telkens in mijn ogen als ik door ’s lands straten rijd, al die lege huizen en appartementen als stille getuige van de immense bevolkingsreductie die de enorme pandemie heeft veroorzaakt. Ook de massagraven aan de rand van elke stad boezemen mij engst in voor wat ons nog te wachten staat. Overal om ons heen zien we mensen wegkwijnen van verdriet vanwege de overledenen in hun familie, buurt, vereniging, lokale overheid, buurtpolitie, Boa’s, de slachting onder de collega’s en het lokale winkelpersoneel, de kinderen in de klassen die huilend op school toekomen omdat er weer een oom, tante, broer, zus, ouder of buurman overleden is aan deze onzichtbare vijand die enkel door de labo’s en media van de bankiers kan worden gedetecteerd.

  Het ergste is nog dat door de psychologische impact van deze massasterfte, familieleden geen rouwadvertenties plaatsen voor hun dierbaren, want het aantal rouwadvertenties is niet gestegen t.o.v. andere jaren. Verschrikkelijk allemaal.

 4. De oorzaak van deze pandemie is duidelijk, we hebben teveel vrijheden en niet genoeg vluchtelingen, we zijn te blank!

 5. We kunnen best zo snel mogelijk overstappen naar een communistische dictatuur en blanke reproductie wettelijk verbieden.

 6. Censuur en boekverbranding lijkt me ook een goede manier om pandemieën tegen te gaan. Zeker de oudere literatuur die ouderwetse normen en waarden propageert als eerlijkheid, seksuele moraal en familiewaarden. Zulke lectuur remt enkel de vooruitgang naar de nieuwe mens, het niet denkende, insecten vretende sexueel bezeten beest zonder de last van een huwelijk, kinderen of bezittingen. Voorwaarts! Hail S

 7. De censuur is geen AI, maar lijkt een menselijke meelezer, gezien mijn woord keuzes en zinsbouw techniek is het voor AI onmogelijk om te filteren wat ik trachtte te posten. Enkel een mens kon dit interpreteren als politiek niet correct. Het geraakt er dus niet door. ondanks tig pogingen en cryptische omschrijvingen. Des te meer tekenen dat de eindtijd nu is.

  • Psychologische oorlog is de enige manier voor een relatief kleine groep om een veel grotere groep onder de duim te houden. Angst is het wapen, stel je voor dat de mensen morgen wakker worden zonder angst, geen angst voor boetes, geen angst voor sociale afkeuring.
   Stel je voor dat ze rechtvaardigheid als maatstaf zouden nemen ipv. wetten die als kryptonite hun energie en macht opslurpen en overdragen naar de heersers. Er is een reden waarom geloof en moraliteit vakkundig wordt gesloopt en ‘ouderwets’ moreel gedrag wettelijk zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt.

   Een rechtvaardig moreel sterk volk kan je niet knechten. Ook kan je uit een moreel en rechtvaardig volk nooit genoeg ordehandhavers vinden om immorele en onrechtvaardige wetten te handhaven. Wat 50 jaar geleden deugdelijke principes waren is gecriminaliseerd en vice versa. De wetmakers hebben zichzelf goddelijke machten toegewezen en verbieden in toenemende mate individuele moraliteit zoals die duizenden jaren normaal was.

   Rechtvaardigheid en moraliteit heeft het volk zich gewillig laten ontfutselen in ruil voor goddeloze wetten. Het gevolg is dat een leven niet meer heilig is, maar slechts nog waard wat de wetgever beslist. Verplichte vaccinaties zijn daarvan een gevolg, door gods wetten af te wijzen heeft het volk zich overgegeven aan de tyrannie van mensen, die burgers beschouwen als hun bezit. Dit kan zeer snel ontaarden en gulags komen in zicht. Dat is de prijs te betalen voor het verwerpen van god in het voordeel van satan. Satan maakt mooie beloftes over humanisme en blablabla, maar een idioot weet dat satan geen satan zou zijn als hij zijn beloftes zou houden. Hij is niet voor niets de vader van de leugen en de meester van misleiding. In de bijbel werd gewaarschuwd voor de valse doctrines van mensen en filosofen. Colossians 2:8 “Beware lest any man spoil you through philosophy and vain deceit, after the tradition of men”.

   The Devil Hates Happiness https://www.youtube.com/watch?v=wB1uQTHuJqM

   • Je begon zo goed.
    Gaan we toch weer god en de duivel er bij halen als oorzaak.
    Zwak hoor.

   • Dat gevecht is al duizenden jaren bezig. Alleen gehersenspoelde mensen, die denken dat hun grootouders soep en bliksem, kikkervisjes en apen zijn, kunnen dat niet zien. De duivel heeft er eeuwen hard voor gewerkt en veel voor geïnvesteerd, om te zorgen dat mensen in hun ijdelheid god verwerpen en achter valse filosofieën, menselijke idolen en mammon aanlopen. Het resultaat van dit denken is vandaag duidelijk zichtbaar en al lang geleden voorspeld. https://www.youtube.com/watch?v=eNVJSRkt9yg

    EvolutieTHEORIE

    De wet van de thermodynamica zegt, de natuurlijke staat der dingen is wanorde. Dus als er ergens orde is, is die gecreëerd door een intelligentie. Als je de letters van “De kat krabt de krollen van de trap” in een doos doet en deze vervolgens vanaf je dak omkiepert over de straat, is de kans oneindig achter de komma dat er onder een leesbare tekst (informatie) gevormd is. Laat staan de originele zin.

    Evolutie “wetenschappers” beweren dat de wet van toenemende entropie omzeild kan worden door genoeg tijd toe te voegen Dit is natuurlijk onzin, want hoe meer tijd, hoe groter de wanorde. Als je je doos met letters meeneemt op een vliegtuig en je kiepert de doos om op 6 km hoogte dan hebben de letters meer tijd om een zin te vormen is de theorie. Maar je moet geen genie zijn om te begrijpen dat de kans op een leesbare zin nu helemaal 0 is geworden.

    Dit is maar een voorbeeldje van de ontelbare onmogelijkheden van evolutie. Om de andere te ontdekken moet je leren een onderscheid maken tussen zelf logisch denken en klakkeloos echoën. Wat lezen kan geen kwaad. https://www.vrijewereld.org/pdf-bibliotheek/

   • Het ontkennen van de God en dus de absolute waarheid is de basis van alle ellende. Bijna alles wat mensen denken over de wereld rondom hun is 180° omgekeerd van de waarheid. Waarom leven ze in deze valse interpretatie van de de werkelijkheid en kunnen ze het niet zien? Omdat ze mensen en hun valse ‘wetenschappelijke’ theorieën als idolen vereren. Omdat ze rijke mensen op een voetstuk plaatsen. Terwijl een oude volkswijsheid leert “Achter elk groot fortuin schuilt een grote misdaad.’ Omdat hun hart zwelt van ijdelheid bij het ontvangen van een diploma of prijs als resultaat van hun ‘studie’. Die studie omvat niet het zelf bestuderen van dingen, maar het herhalen wat hun wordt vertelt. Het goed kunnen herhalen van ingewikkeld klinkende onzin streelt hun ego. De ironie! De bijbel zegt: “Denkend dat ze wijs waren, werden ze dwazen!”
    Ik weet het uit eerste hand, want ik was ook ooit zo’n ijdele dwaas.

   • god zit tussen jou oren, nergens anders.
    Maar verder veel plezier er mee als jij er blij mee bent.

   • Veel plezier met je evolutietheorie, je virustheorie, je fiatgeld, je marxistische goddeloze NWO, je vaccinaties, je UBI, je genderloze kinderen, je inkomen belasting, je BTW, je steeds beperktere rechten verleend door mensen als gunst, je covidpass, je meningsvrijheid binnen de steeds krimpende limieten, je positieve discriminatie, enz.

    Maar ik ben blij eindelijk iemand te treffen die alles weet, zelf wat er tussen mijn oren zit. Het zal je dan ook weinig moeite kosten om uit te leggen waar we vandaan komen, want de brakke evolutietheorie kan de de test van 10 minuten logisch denken niet doorstaan. Je ‘wetenschappers” kunnen niets doods tot leven brengen. Het enige wat ze uit het niets kunnen maken zijn groteske fantasieën gepusht via de gecontroleerde kanalen, zonder een spoor van fysiek bewijs. Ik wacht in spanning op je oneindige wijsheid die het geheim van het leven gaat openbaren.

    Je hebt mensen die niet in schepping geloven omdat ze er nooit goed over hebben nagedacht en media, regeringen en onderwijs er alles aan doen om geloof te linken aan dom of gek zijn. Maar je hebt ook mensen, die wel in God geloven, maar hem haten, omdat ze een deal hebben gemaakt met satan. De eerste groep is grotendeels onverschillig en reageert zelden spontaan op comments over God. De tweede groep heeft een stake in the game en is veel activistischer.

   • @Kurt je schrijft “de natuurlijke staat der dingen is wanorde.” Dat de mens ergens het stempel “wanorde” op zet, betekent nog niet dat het om wanorde gaat, dat het wanorde betreft. Het kan ook betekenen dat de mens er geen orde in herkent bij gebrek aan kennis, aan inzicht. Hineininterpretieren, stink er niet in.

   • Jij trekt nogal een conclusie over mij, knap hoor.
    Misschien geloof ik wel in kabouters of aliens, je weet het niet.
    In ieder geval sta ik met beide benen op de grond, zonder fantasie vriendje die er altijd voor mij zal zijn als ik het moeilijk heb.
    Ik heb zelf leren denken. Die vrijheid hebben ze jou niet bij gebracht.
    Dat is pas triest, zonder je fantasie vriendje ben je helemaal niets.

    Maar hou er maar over op, hier gaan we toch nooit uitmaken, is ook helemaal niet de bedoeling, en het boeit mij ook verder geen hol waar jij in gelooft.

   • Maar ik ben wel geïnteresseerd om te weten waar we vandaan komen. Evolutietheorie valt af omdat het onmogelijk is volgens de natuurwetten. Een schepper bestaat niet volgens jou. Beantwoord dan gewoon even de vraag waar we vandaan komen.

    Grappig dat men zich baseert op ‘wetenschap’ om de schepping te ontkennen en dan pijlsnel diezelfde ‘wetenschap’ laat vallen wanneer die het omgekeerde lijkt te bewijzen..

   • Bertuz, we hebben het hier over de evolutietheorie. Dat er niets was en dat ontplofte en niets ontplofte tada, er was er plots tijd, ruimte en dode materie. Die dode materie is dan plots tot leven gekomen (verder geen zinnige verklaring, ook nooit meer gebeurd). In de vorm van iets heel kleins zonder hersenen of intelligentie of voortplantingsorganen. toch heeft deze kleine levensvorm zich voortgeplant zonder voortplantingsorganen. En dan is die zich gaan muteren en groeperen tot een steeds ingewikkeldere vorm met zelfs een bewustzijn en taal. Dit alles zonder plan of ontwerp. De evolutietheorie vergt niet alleen meer geloof dan het geloof in schepping, maar je moet er ook nog eens alle waarneembare natuurwetten voor aan de kant schuiven. Bizar, al die moeite en al dat geknutsel met onverklaarbare bovennatuurlijke wonderen om rond de pot te kunnen blijven dansen. Er is jaren een campagne geweest via het machtsysteem (geld en inkomen) om alle professoren die tot de creatie conclusie kwamen te ontslaan. Zeer vreemde benadering van ‘wetenschap’. We zoeken niet naar de waarheid, naar de feiten. Nee we vertellen wat de geldmacht zegt dat we moeten vertellen. Ben Stein heeft er een documentaire over gemaakt, hoe wetenschappers belet wordt onderzoek te publiceren dat wijst richting een schepper. Expelled: No Intelligence Allowed (full movie) https://www.youtube.com/watch?v=V5EPymcWp-g

    Je vage reactie over wanorde die toch orde zou zijn kunnen zijn zonder dat wij of de ‘wetenschap’ het kan zien kan ik niet plaatsen. Ze houdt totaal geen steek bij totaal gebrek aan logica. Zonder te willen beledigen, maar het klinkt een beetje als dronkenmanspraat. je kan ook stellen dat het ’s nachts kouder is als buiten.

   • Kurt, waar we vandaan komen is omdat onze ouders een gezellige tijd hadden met 2en.
    En daar zitten dan vervolgen aan vast.
    Vandaar dat er ene Kurt rond loopt en een Bert.,en nog veel meer.

  • Die grafiekjes zijn net zo moeilijk te maken als grafiekjes over de tanden die de toothferry heeft verzameld. Leugens in een grafiek blijven leugens. Maar ze zien er wel geloofwaardiger uit, dat dan weer wel. All the world is a stage. The only ones getting richer are the actors.

 8. Er is ook een goed bericht.

  De cijfers van besmetting volgens RIVM lopen behoorlijk op.
  Bij 17.2 miljoen besmettingen zijn de mondkapjes overbodig, omdat
  elke Nederlander toch al besmet is.

  Mensen zitten de hele dag aan dat ding te frunniken, dus we gaan de goede kant weer op.

  • Het zijn geen besmettingen, het zijn positieve uitslagen op een test die geen virussen isoleert.

   De herhalingtechniek werkt zoals Goebels al wist, de meeste mensen weten inmiddels dat de PCR test een klucht is. De test pikt wat dingetjes op, die dan met dichterlijke vrijheid worden toegeschreven aan een virus waar geen enkel bewijs voor bestaat.

   Je kan zo ook een pandemie van het lucht-verterende virus uitroepen. Je stuurt teams rond met bandendrukmeters. Elke auto die een afwijkende bandendruk vertoont is dan besmet met het lucht-verterende virus. Niet omdat we een virus hebben gedetecteerd of het bestaan ervan hebben kunnen bewijzen, maar omdat de druk afwijkt. Elke auto moet dan in quarantine voor 14 dagen.

   Verder verplichten we iedereen om jaarlijks een busje anti-luchtverterend-virus te laten injecteren in de banden van je auto.

   Wie denkt dat het lucht-veterend virus niet dodelijk is, we hebben statistieken van zware ongevallen vanwege falende banden! In mijn eigen familie had er iemand een klapband, ik heb de auto gezien! Dus alsjeblieft mensen laat je banden injecteren met de anti-luchtveterend spray! En houdt je auto 14 dagen in qaurantine, doe het voor de anderen! Wees geen egoïst!

   Stop met testen en er is geen casedemic meer. Er overlijdt niemand aan corona, want het virus is nooit bewezen. Om over Koch’s postulaten nog maar te zwijgen.

   • Het lucht-verterend virus is inderdaad besmettelijk.
    Mijn buurman had vorige week bij de supermarkt geparkeerd naast een auto met het virus. En nu vanmiddag checkt hij z”n bandenspanning en bam, 0.2 bar minder dan wat hij er 3 maanden geleden had ingepompt.
    Het wordt tijd voor een app zodat we auto’s die in contact zijn geweest met auto’s met afwijkende bandenspanning in quarantaine kunnen plaatsen. Ik stel ook voor om garagehouders die afwijkende drukken opmeten een premie te geven van 1000€ per ontdekt geval. Dit om ze te motiveren goed te meten!

    Om de curve af te vlakken zetten we ook best alle niet essentiële auto’s minstens 6 maanden stil. Onze auto’s van Global companies BV. en Technocrat BV. mogen natuurlijk blijven rijden, want die zijn essentieel.

 9. Vraag: wie controleert eigenlijk de juistheid van de dagelijks oplopende coronacijfers die het RIVM verspreidt?
  Waarom laat het kabinet winkelen toe als het zo bezorgd is over oplopende besmettingen? Of streeft men soms naar oplopende besmettingen om een argument te hebben om met Kerst en/of Oud- en Nieuw een avondklok te kunnen instellen? Misbruik van corona om overlast te voorkomen? Ik vraag maar….

  Want waarom mag je wel met duizenden tegelijk naar drukke straten in het centrum van steden? En waarom niet naar bijv. het jeugdvoetbal met 20 ouders op 1.5 meter afstand buiten langs de lijn? Beiden zijn vervoersbewegingen volgens Andrea Voss van de RU Groningen en beiden zijn in de buitenlucht; wat is het verschil?

  Waarom niet de horeca open, zoals de notitie van EZ luidde, omdat dat voor minder besmettingen zou zorgen, maar waar het kabinet die notitie afdoet als een onbelangrijk discussiestuk en het stuk probeerde geheim te houden?

  Ik heb meer en meer het gevoel dat corona door het kabinet wordt misbruikt voor heel andere doeleinden.

  • Op 1 december ging de mondkapjesplicht in en sindsdien loopt het aantal positieve tests op. Er lijkt een tendens dat mondkapjes voor geen meter werken, in tegendeel.
   Natuurlijk gaat de overheid in het kielzog van het OMT dit wijten aan Black Friday maar is dat zo? De mondkapjesplicht was toen al van kracht dus dat kan eigenlijk niet.

   Feit is dat het kabinet in het kielzog van het OMT aanstuurt op een avondklok tijdens Kerst en Oud en Nieuw; om het aantal bezoeken en overlast te beperken. Den Haag en het OMT hebben geen flauw benul waar ze mee bezig zijn en daarom nemen Nederlanders begrijpelijk een loopje met de overheid.

 10. Andrea Voss is van Radboud.

  Het hele handelen om corona is een klucht of soapserie aan het worden.

  Wat me een leuk idee lijkt, is een vertrouwen proef te doen bij mensen op straat.
  Vraag of ze zich ook willen laten vaccineren en zoja,..

  Vraag met een injectienaald in je hand of je diegene mag injecteren met het vaccin.

  Natuurlijk willen ze dat niet, maar stel dan de vraag waarom ze jou niet vertrouwen, die hun nog nooit
  heeft bedonderd of heeft voorgelogen en die anderen wel.

  Een Mark Rutte die regelmatig liegt.
  Een Hugo de Jong die telkens wat anders zegt.
  Een van Jaap van Dissel die telkens wat anders zegt.
  Een Ferd Grapperhaus die zich niet aan zijn eigen regels houd
  Een Ab Osterhaus die champagne fles open trekt bij de eerst besmette mens als aandeelhouder
  Enzovoort,..

  Hoe gek moet je zijn, om deze mensen te geloven en je een spuit in je lichaam te laten zetten ?

  Terug naar de basis van deze website :
  Iedereen beslist over zijn eigen lichaam !

  • Je hebt gelijk. Prof. Friedrich is de vergelijkbare man van de RU Groningen. Vossen is van de RU Nijmegen.

   • Vraag Friedrich maar eens waar zijn filmpje is gebleven op Youtube, waarin hij aangaf
    dat de kans nul of zeer weinig was, dat het van China over zou waaien naar Europa of de rest van de wereld.

 11. Coronawet breekt wetten. Naïef om te denken dat je met meer mensen kunt partyflokken bij je swingersfamilie. En btw, nazi’s hebben overal schijt aan, vooral aan alles en iedereen.

  • Een wet is een abstract idee. Een soort onzichtbare macht die je op een ongrijpbare manier belet om te doen wat je als vrij geboren kind gewoon kan doen. Een wet is een idee dat door anderen in je hoofd is geplaatst waar je zo sterkt in geloofd dat je geen baas meer bent over je eigen bestaan. Maar de bedenkers van het concept en haar invulling nemen de controle over zelfs zonder fysiek aanwezig te zijn. In wetenschappelijke termen kan je wetten als mind-control definiëren. Mind control is belangrijker als fysieke onderdrukking. Daarom moet je zo vroeg mogelijk naar school en wordt je je hele leven gebombardeerd met entertainment die vol zit met illusie ondersteunende verhalen.

   Hoeveel mensen stellen zich ooit vragen of wat ze geleerd hebben wel waar is? Hoeveel mensen vragen zich af hoe het komt dat rijkdom voor hen onbereikbaar is, terwijl ze toch duidelijk slimmer zijn dan hun omgeving en soms zelfs slimmer als hun baas? Hoeveel mensen nemen ooit de moeite om zogenaamde “algemene kennis” te checken tot aan de bron?

   The Virus In The System – The Greatest Show On Earth Part https://www.youtube.com/watch?v=8stWtBt9z1M

 12. Na de mondkapjesplicht is het aantal besmettingen gestegen.
  Dan is het slimmer om die mondkapjesplicht weer af te schaffen.

Comments are closed.