Jack Cashill schreef na grondig onderzoek het baanbrekende boek Unmasking Obama – the fight to tell the true story of Obama’s presidency. De ontmaskering van Obama gaat eigenlijk net zo goed over het onthullen van de ware aard van Obama en zijn regering als over het blootleggen van de leugens van de elitemedia.

In de Nederlandse media was Obama al heilig verklaard voordat hij met zijn acht jaar aan sloopwerkzaamheden en lobbyopdrachten begon. Nu is de media hier niet meer dan een spreekbuis voor de Democratische Partij en een vertaaldienst voor de New York Times en CNN dus dat viel te verwachten. De Nederlandse propagandatak is nu druk bezig om Obama’s ‘Een beloofd land’ (voor zijn financiers inderdaad) te promoten.

In Unmasking Obama onthult Cashill de keuzes in valse informatie die nieuwsorganisaties en mediaanalisten maakten. De auteur deelt ook echte verhalen die de pers probeerde te verbergen voor het publiek maar daar niet in slaagde.

Het boek is onderverdeeld in hoofdstukken die de speciale interesses weerspiegelen die Team Obama aan elkaar heeft gelijmd om het Witte Huis in handen te krijgen: The Front Man, Scandal Free, The Home Front, The Red Front, The Black Front, The Rainbow Front, The Green Front, The Brown Front, The Pink Front, The Crescent Front en The Eastern Front.

Cashill doorzoekt de mediaverhalen, legt de verhalen bloot die worden gepromoot door nieuwsorganisaties en experts en vergelijkt ze met de feiten en gegevens die zijn blootgelegd door de burgerjournalisten. Hij beschrijft ook de straffen die aan de “ongehoorzame” media wordt voorgeschoteld wanneer de informatie in tegenspraak was met het geprefereerde verhaal.

Een mooi voorbeeld in het boek is wat er gebeurde nadat Climategate losbarstte. Hierin bleek uit gehackte e-mails hoe de klimaatcrisis verkocht moest worden door wetenschappers. Deze hoax werd door Marc Morano op zijn website ClimateDepot.com zorgvuldig gefileerd.

Het Climategate-verhaal kwam los net voordat president Obama naar Kopenhagen vertrok. Hier zou hij grote bezuinigingen op de CO2-emissies van de VS gaan beloven en andere landen overhalen om dit voorbeeld te volgen. De klimaatshow van de grote media viel in het water door de social mediastorm die burgerjournalisten zoals James Delingpole en Morano ontketenden. Alleen gewapend met de waarheid en hun vaak crashende websites keerden ze het klimaatmomentum om dat de regering-Obama had aangegrepen.

Op 6 december 2009, meer dan twee weken nadat het verhaal was uitgebroken, probeerde de New York Times de emotionele wonden van de gelovigen dicht te schroeien. In de allereerste zin van een lang artikel herinnerden verslaggevers Andrew Revkin en John Broder de bezorgde lezers aan het “ondubbelzinnige bewijs” voor “opwarming van de aarde”. Om hen nog meer gerust te stellen, weigerden de verslaggevers het woord “schandaal” te gebruiken om het schandaal te beschrijven. Hoe ze ook hun best deden de schade aan het klimaatangstmodel was onherstelbaar.

Jack Cashill is een auteur van 12 boeken over politiek en actuele gebeurtenissen. Hij is een producent, schrijft een wekelijkse bijdrage aan WorldNetDaily en is uitvoerend redacteur van Ingram’s Magazine, een zakelijke publicatie. Hij is ook hoofdredacteur bij Ingram’s Magazine en heeft geschreven voor Fortune, The Washington Post, The Wall Street Journal en The Weekly Standard.

 

3 REACTIES

 1. Het maakt niets meer uit, dit wordt onze laatste zeer beperkte kerst, kampen bemand door militairen zijn al klaar hier in Nederland en elders. Vaccin voor mensen boven de 60 zoals ik is dodelijk en jongeren worden steriel gemaakt.
  Bij 25% van de opgenomen mensen is trouwens een longschimmel ontdekt, hoe zou dat nu komen?
  China koopt nu alle failiete bedrijven op.

  • “China” kan niets kopen. Het is een abstract begrip. Kan je China een brief sturen? Wat is zijn adres? Hoe oud is hij? Of is het een zij? Heeft hij/zij kinderen? Het zijn mensen die iets kopen al dan niet in groep..

   Geniet van de zoekresultaten, zolang ze nog niet “gefactchecked” zijn https://duckduckgo.com/?q=bankers+funded+communism&t=ffnt&iar=videos&iax=videos&ia=videos

   Ken o Keefe little speech https://www.youtube.com/watch?v=RlQ572m2hzA

   “This Tube is the most awesome goddamn force in the whole godless world; and woes us if ever falls in to the hand of the wrong people.” … “Turn off your televison sets right now, turn them off!” https://www.youtube.com/watch?v=3HQTNZRmJdg

   But they didn’t turn the g-ddamned tube off. And here we are ..

   Besmettelijk virussen bestaan niet, wat wel bestaat zijn massa’s goedgelovige mensen die graag knielen voor de krachtige illusies die de rijken der aarde hun al eeuwen opdienen in voorgekauwde porties. Een volk dat geen onderscheid kan maken tussen realiteit en illusies is op voorhand al verloren.
   Tja, de schepper gaf ons hersenen en een geweten en waarschuwde voor de verleidingen van satan die zich kan voordoen als een engel van licht. Maar toch liet het volk zich vangen door mooie praatjes en maakte valse idolen van gewetenloze miljardairs met hun kunstmatig gecreëerde imago’s, bedacht en uitgewerkt door PR-firma’s. Wie niet luisteren wil, zal voelen, zegt een oud spreekwoord.

Comments are closed.