Ik heb veel opgestoken van de maandelijkse bijeenkomsten van de LP. Altijd goede sprekers, maar helaas niet altijd evenveel bezoekers. In een bijgebouw van landgoed Marlot werd 1 keer per maand een lezing gehouden. Zoals het Toine betaamt begon de avond soms iets te laat. De Chesterfield stoelen werden opgesteld in een klein zaaltje. En de avond kon beginnen. Helaas heeft de gerechtelijke vervolging van Toine een einde gebracht aan deze avonden. Ook al heb ik van deze avonden genoten, dat betekende niet dat ik mijn stem ging uitbrengen.

Fysieke bijeenkomsten zitten er voorlopig niet in, toch is het heel positief om gelijkgestemden te ontmoeten. Ook al is het virtueel. De LP begrijpt dit en probeert een plaatselijke en provinciale organisatie structuur op te zetten. Zodoende krijgt de partij een breder fundament. Hieronder een oproep van Robert Valentine:

De LP is de laatste weken hard aan het groeien. Dagelijks mogen we nieuwe leden verwelkomen en melden vrijwilligers zich die onze libertaire visie delen, die zich ook zorgen maken over de veel te grote macht van de overheid en daarom hun steentje willen bijdragen aan een vrij Nederland.

Dit vraagt om alle hens aan dek in de aanloop naar de verkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen een jaar later. We willen de kamer in en die kans wordt met de dag groter. Ik heb daarom jullie hulp nodig.

Ik zoek mensen die mee kunnen helpen onze doelen te behalen: zetels in de Tweede Kamer in 2021 en zetels in de gemeenteraden een jaar later. Hiervoor moeten we een organisatie optuigen die dat aankan. Heb jij ideeën hoe die organisatie meer handen en voeten te geven? Ben je gemotiveerd door het libertaire gedachtegoed en wil jij een actieve rol hierin vervullen landelijk of lokaal? Word lid van de LP en laat het me dan weten. Na een kennismakingsgesprek kunnen we dan samen bepalen wat een goede plek is in onze organisatie.

Een voorbeeld: We zetten nu onder andere provinciale afdelingen op. Je wilt misschien de LP in jouw eigen gemeente of provincie opzetten. 

Groeten. Robert Valentine

2 REACTIES

  1. Met nog twee en een halve maand te gaan, is een organisatie opzetten om succes te halen bij de verkiezingen, veel te laat. Dat had meteen na de vorige verkiezingen moeten gebeuren. Via persoonlijk contact en vertrouwen opbouwen en dan uitbreiden. Met een advertentiecampagne op Facebook en schreeuwen op internet ga je het niet redden zo kort voor de verkiezingen. Maar wie ben ik om dat te zeggen? Misschien werkt dat wel.

    Persoonlijk vind ik “libertair” geen goede naam. Het lijkt te veel op “libertijns” wat je kunt associeren met een soort van GroenLinks voor vrij drugsgebruik en groepsseks in het park, elke dag.

    Ook “libertarisch” bekt niet dus dat is een marketing handicap. Wilders heeft de “Partij voor de Vrijheid”, maar dat was wel de beste naam geweest. Voor veel vrijheid hoef je bij Wilders niet te zijn. Wat moet je dan wel doen? Ik weet het niet maar ik zou er wat mensen bijhalen die verstand hebben van PR, marketing en communicatie.

  2. Naar mijn mening voldoet U op dit moment!
    Op geen enkele wijzen aan de gedachten gang, die ligt besloten in de naam: VRIJSPREKER!!!!!!!!!

    Philosoof G&R EIGENWIJS !!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.