Het afgelopen jaar staat in het teken van wat er gebeurd als de bevolking het initiatief bij de overheid laat. De resultaten zijn duidelijk: het MKB aan de rand van de afgrond, depressiviteit en zelfmoorden vieren hoogtij, vrijheden en rechten met voeten getreden, argwaan, achterdocht en een verdeelde angstig gemaakte bevolking. Als klap op de vuurpijl een experimenteel vaccin met enkel nadelen.

Deze internationale covidhoax leunt sterk op angstpropaganda en mediabluf. Bluf over verplichte mondkapjes, bluf over het aantal personen met de feestdagen en bluf over wat je niet meer mag zonder vaccinatie. Zolang de kudde er in blijft geloven en zichzelf corrigeert, heeft de macht niets te vrezen. Anders wordt het als een kritisch deel de leugens doorziet en verdere medewerking weigert. Burgerlijke ongehoorzaamheid zoals de horeca die op 17 januari open gaat, lockdown of niet.

Als alle winkels solidair zijn met de horeca en ook massaal open gaan, komt er een sneeuwbaleffect waar geen 60.000 politieagenten wat aan kunnen doen. Als de bevolking op 17 januari de mondkap afdoet en weer normaal met elkaar omgaat, is het initiatief eindelijk terug. De politiek en de media hebben dan het nakijken en zijn voorgoed hun autoriteit en smerige verdeel-en-heersspelletjes kwijt.

Bedenk het volgende: het virus is nog nooit geisoleerd. Waar test je dan op en waar tegen maak je een vaccin ? De zogenaamde besmettingen zijn positieve uitslagen van een falende en ondeugdelijke PCR test. Waar het hele beleid op gebaseerd is. De maatregelen zijn stuk voor stuk uiterst schadelijk voor het immuunsysteem en de sociale cohesie. De politiek en media rijgen de ene na de andere leugen aan elkaar. Zij zijn handelaren in angst en dwangmatige leugenaars die geen enkele tegenspraak dulden. Propaganda- en agitatiemachines waarmee discussies zinloos zijn.

Iedereen die zich maar een beetje verdiept in dit angstmodel, haalt er de ene na de andere onwaarheid, grove overdrijving en gestuurde werkelijkheid uit. Stap uit je angst en onderzoek deze grootste zwendel in de menselijke geschiedenis. Neem je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je leven. Laat je niet meesleuren in de collectieve angstpsychose en ga voor vrijheid, eigen initiatief, ratio en medemenselijkheid.

Maak van 2021 een jaar waarin die vrijheid, eigen initiatief, vrijwilligheid, gezond verstand en sociale binding de angst, manipulatie, achterdocht, leugens en dwang verdrijft. Ik wens u allen zo’n prachtig jaar !

 

 

12 REACTIES

 1. Een punt van aandacht is wel dat de overheid niet de katalysator lijkt te zijn van deze excercitie. Daarvoor moeten we toch echt kijken naar een zwikje activistische miljardairs, en/of, zoals Prins Bernhard plachtte te zeggen: 3000 families, die de werkelijke macht bezitten. Zij sturen alle westerse overheden aan, die, en dit verraad de onderlinge samenwerking, allemaal dezelfde verkeerde dingen doen. Het is niet mogelijk dat alle experts in alle ontwikkelde landen allemaal dezelfde foutieve analyses maken en gevolgmatig hetzelfde foutieve beleid formuleren en executeren. Er vindt overleg plaats en er is een verborgen agenda. Nou ja, we weten inmiddels dat die agenda ’the great reset’ wordt genoemd, of Agenda2030, of de 17 Sustainable Development Goals. De duivel heeft veel namen.

  Ofschoon het niet pleit voor de verzamelde overheden dat nu voor de globalisten werken ipv hun kiezers/achterban, mag je de vraag stellen of het zoveel beter gegaan zou zijn in een AK samenleving. De initiatiefnemers zijn immers allemaal captains of industry. Zouden ze in die situatie niet de verzamelde media voor hun karretje kunnen spannen? Plus een flink deel van de wetenschap? Social media influencers? Ik ben bang van wel.

  • Ze kunnen de media dan misschien wel voor hun karretje spannen en een flink deel van de wetenschap maar ze hebben niet de mogelijkehid om jou te bedreigen, dwingen en geweld aan te doen als je bijv. het vaccin niet wil. Daar hebben ze het statisme voor nodig (het geloof dat je iemand iets tegen zijn wil mag aandoen, als het via de rituelen van het geloof gebeurt.

   Ik zou nooit toestaan dat pfizer bij jou aan de deur komt en jou onder dreiging van geweld hun vaccin verplichten te nemen. Ik zou die mensen van Pfizer zien als crimineel. Als je je tegen pfizer met geweld zou verdedigen zou ik (en ik denk, alle andere mensen, dat goed vinden.)
   Maar gebeurt hetzelfde via de staat (een vaccin dwingen) en je zou je vededigen tegen het geweld van de staat, dan denken de meeste mensen dat jij de crimineel bent en de politie/ambtenaar in zijn recht staat. Dit komt omdat ze grondig in het staatsgeloof zijn geindoctrineerd. Ik zou je uiteraard niet als crimineel zien, maar goed ik ben dan ook niet een statist.

   • Ik denk dat je je niet moet blindstaren op het woordje: staat. Het is maar een naam voor een organisatie die recht & orde levert. Zoals het nu is, is de financiering van die organisatie die we de staat noemen problematisch. Maar ook als financiering vrijwillig zou verlopen is het niet gezegd dat deze vrijwillige recht & orde organisatie niet beïnvloedbaar is. Het zijn maar mensen. Die kun je omkopen, bedreigen, je kunt er seks mee hebben. Je kunt er een heleboel mee doen. Verder, ook als jij een contract afsluit bij een private ordebewaker, zullen er in dat contract clausules staan die de ordebewaker toestaan jouw eigendom binnen te treden omdat ze je verdenken van het bezit van massavernietigingswapens. Dit is vanzelfsprekend een risico voor de overige klanten van de ordebewaker, dus hier moet opgetreden worden. Het is een kleine stap om jou als verspreider van ziektekiemen te labellen en daarmee te isoleren, vaccineren en quarantaineren.

   • @Perspectief & Youp
    Bedankt voor jullie bijdrage, het is leuk om steeds meer intelligente bijdrages te lezen van mensen die logisch kunnen denken en geen andere agenda hebben dan de waarheid(onder voorbehoud uiteraard, want je weer nooit met mensen) en zich durven uitspreken.

 2. Seneca bedankt.
  Over dat angstmodel en mondkapjes gesproken.
  Jesse Lee Peterson zegt daarover niet reageren op anderen omdat ze op jou reageren omdat je geen mondkapje draagt.
  Niet veroordelen en kalm blijven. En doubt every thought.

  Als je geen mondkapje draagt maar wel anderen veroordeelt omdat ze jou zouden veroordelen dan kun je net zo goed dus wel je kapje opzetten.

  • Ik begrijp de redenering niet: door te zwijgen zou je ze veroordelen? De conclusie begrijp ik al helemaal niet.

 3. Ik moet je met bovenstaand artikel meer als 100% gelijk geven Seneca.
  Maar er zit een weeffoutje in.
  Je schrijft dat alle winkeliers dan ook hun deuren open zouden moeten gooien, maar dat zal er niet van komen omdat de onderlinge solidariteit totaal zoek is in Nederland.
  Helaas meer smaken zijn er niet.

 4. In Rusland onder Stalin is het uitstekend gelukt de ondernemers de nek om te draaien: het is tot op de dag van vandaag niet hersteld.

  Ik ben zelf ondernemer en heb geen last van de corona-maatregelen. Maar ik heb ook al een schipbreuk meegemaakt. En na de schipbreuk ga je anders leven. Veel ondernemers hebben nu hun eerste schipbreuk.

 5. Moedig artikel Seneca! Bedankt!

  Ik ben zo vrij de video van Doc te herposten hier omdat het zeer de moeite is om te bekijken. Deze straffe madam haar verhaal klinkt heel plausibel. En in lijn met wat andere serieuze klokkenluiders zoals Aron Russo, Bill Cooper, Gary Allen en William Guy Carr al 20 jaar vertellen (David Ike ook, maar dan gemixt met fantasie spiritualiteit).

  Ook volledig in lijn met de geschriften van elite denkers als Bertrant Russel en Brezinski en de predicitive programmering boeken van Aldous Huxley en George Orwell.

  https://www.youtube.com/watch?v=C1-0XKYAZII&feature=youtu.be

 6. De voornaamste eigenschap van geluk is vrede, innerlijke vrede. Wie zelf geen innerlijke vrede kent, zal ook in de ontmoeting met andere mensen géén vrede vinden; en nooit kunnen er vreedzame betrekkingen tussen enkelingen of tussen ganse volkeren tot stand komen, zolang men dat niet beseft’. [Dalai Lama]

  Zé.

 7. Ohm namo Narai !

  Bij deze een slordig ”jaar” overzicht .
  Ook doodziek van die corona de hele tijd op t.v.?
  Bij deze iets anders om ziek van te worden..

  In navolging van Operatie Paperclip.

  Op initiatief van prins Bernhard de 1e, onder auspiciën van respectievelijk Gonsalvez, van Leeuwen en Demmink ; MK Ultra in de polder?
  Kunnen Mengele, Sidney Gottlieb en mensen als van den Hoofdakker, van der Bent en éne la Croix [?] in Groningen zonder schroom in één en dezelfde adem worden genoemd?
  Hun praktijk houdend in Groningen en Zuidlaren, verder knoeiend in één en hetzelfde dossier?
  Kunnen zodoende Hendrik, Bernhard, Mengele, Sidney Gottlieb en huidige [neuro] psychologen en psychiaters en hun studenten in Groningen zo op één en dezelfde lijn worden gesteld ?
  Door mij wél , stel ik zo terugkijkend sinds 1967/1997, 2004 t/m 2018 en tot op heden vast.
  Zijn ze daarom tot nu toe doof en blind gebleven voor mijn capriolen als donder en bliksem predikant en ambities op de schaal van Richter? *
  Dat is niet geheel onmogelijk zo blijkt inmiddels ook uit verklaringen van vele anderen..
  Ik stel om religieuze redenen vast dat het laatste geheel hun probleem is en niet de mijne.
  Met mij natuurlijk nog vele anderen..
  Later een laatste update als aardbevingsGroninger en donder en bliksem predikant omdat ik het niet kon laten om toch nog een keertje langs te fietsen.
  Eerst iet over MK Ultra in de Polder en de Kendals en Virginia Giuffres in Nederland.
  Nederland kent natuurlijk ook zijn MK Ultra Béta modellen misschien wel het meest van allemaal.
  Sommige meiden worden zo tegen hun zin en wil uitgezonden om in de slaapkamers en bubbelbaden van lokale Arabische elite te toeven..
  Kijk ** ;
  WAT IS MK ULTRA? alles over Mind control, hersenspoelen en het Ego.
  En:
  Schokkend: ‘jonge meiden op transport naar Dubai’

  Inmiddels is in Frankrijk in navolging van Epstein en Maxwell Jean Luc Brunel gearresteerd. We wachten weer op verdere ontwikkelingen.

  Oude tijden herleven….
  Soms heb ik wel eens het idee dat er als vanouds nog steeds wit brieven, handels brieven en kaperbrieven worden uitgeschreven.
  Kijk: De link tussen luxe jachten, drugs en ons ministerie.
  In dit geval jammer dat de Spanjaarden een kaperbrief hadden.
  Hebben de Spanjaarden de zilvervloot in de vorm van Ketama Gold weer terug gekaapt?
  Willem, Mabel en George chagrijnig ?
  In een land waar kinderen, wapens en drugs soms één en dezelfde deal zijn?
  Hypothetisch en analytisch maar toch, oude tijden herleven..

  Over; stemmen, stemmen en over overstemmen en over over stemmen…
  De poppetjes aan het dansen in de swing states?
  Verliest Trump de verkiezingen met o,oo1% van Operation Mockingbird ?
  Best mogelijk..
  Maakt niet uit, Ik had ze in Den Haag bij wijze van uitzondering mooi weer beloofd..
  Dat hadden ze ons na lang en breed beraad al zo vaak gedaan!
  Als een Groninger den Haag mooi weer terug beloofd…
  en;
  En de meest uiteenlopende Mensen blijken tot samenwerking bereid als het om verzet tegen een geïnstitutionaliseerde vorm van van Kindermisbruik en satanisch ritueel kindermisbruik gaat.
  Sommigen verwachten hier van God niet eens een beloning voor. Volgens mij krijgen zij die wel.
  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald ..
  Speciaal voor hen…
  Over wel of geen mooi weer beloven en tot samenwerking bereid…
  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….
  Wel mooi weer beloven…
  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37
  Geen mooi weer beloven..
  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  En vergeet a.u.b. niet: De overheid dient satanisch ritueel kindermisbruik te bestrijden in plaats van islam en moslims!
  En zo nog veel meer.
  Meer dan 90% van de wereldpopulatie is in meer of mindere mate tot samenwerking bereid om satanisch ritueel kindermisbruik een halt toe te roepen.
  In oude tijden zijn er zelf klinkende afspraken gemaakt om elkaar pas weer te gaan bevechten als die moloch / baäl diensten waren afgelopen.
  Daar moest eerst gezamenlijk tegen worden opgetreden.
  Een einde aan te maken aan die moloch of baäl werd als eerst prioriteit voorop gesteld!
  Dat was [en is nog steeds ] wel zoiets verachtelijks ..
  Daarna zouden ze zoals vanouds elkaar maar weer eens gaan bevechten maar die moloch diensten was zo iets laaghartigs..

  Misschien een goed idee voor 2021 !

  Over: die moloch / 9e cirkel / baal of satans diensten ..
  Kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Om hiertegen internationaal in verweer te komen hadden we eind 2020 in de planning maar door corona werd dit bemoeilijkt.
  Toch waren velen onafhankelijk van elkaar al in actie gekomen.
  De bereidheid was en is al aan alle kanten gebleken, maar het werd van vele kanten verstoord.
  Ongelukkige planning en coördinatie van mij waren hier part aan maar ook waren andere machten actief..

  Kijk hiervoor onder andere ; Het programma Persoonsgerichte verstoring

  Door de langdurig planning was het misschien een beetje suffig van mij om tot gezamenlijke actie op te roepen want er waren inmiddels als een heleboel mensen in actie gekomen.
  Maar ja, onze planning verliep vanaf 1981 en het was nu eenmaal internationaal door mij en anderen zo afgesproken.Jammer dat de Mars van Melchior Verbon verboden werd..
  Evengoed kwamen er zonnestralen als een geschenk uit de Hemel!
  Het is allemaal niet onopgemerkt voorbij gegaan.

  Misschien eind volgend jaar? Wie heeft hiervoor het beste plan?

  Over: Aflaten en af laten !

  Om hooggeplaatste personen te vrijwaren van gerechtelijke vervolging wordt er prompt maar weer eens een greep in het collectezakje of in de staatskas gedaan.
  Inmiddels heeft God op verschillende manieren van zijn bestaan laten weten.
  Het zal dus niet tot in alle eeuwigheid een Nederlands G.G.Z/ R.K.K. medisch staatsgeheim blijven.
  Het zijn hun eigen praktijken die ze ervan weerhoudt om hierover openheid van zaken te geven.
  Zij weten zich nog steeds van de Prins geen kwaad maar zijn niet tot in de eeuwigheid onschendbaar gebleken.
  Praktijken als in Duitsland zijn ook voor Nederland relevant.
  Praktijken van active nonnen die wel moeten geloven in de genade van de heer zijn in sommige gevallen toch onvergefelijk.
  Sadisten en satanisten die geloven in genade kunnen hiervoor bij mij in elk geval niet terecht.
  Dan hadden ze sommige dingen maar af moeten laten.
  Géén aflaten maar permanent af laten !
  Kijk hiervoor recentelijk : German nuns were paid to ‘drag’ children to be sexually abused by predator Catholic priests, courts documents allege.
  Of in het Nederlands : Slachtoffer van seksueel misbruik zegt dat Duitse nonnen ‘pooiers’ waren voor pedofiele priesters en politici.
  Dus dat ziet er niet zo goed uit voor de Bisschop.
  Maar het volgende spant toch écht de Kroon en hiervoor valt bij mij geen eeuwigheid af te dwingen ook al proberen sommigen dit terwijl ze bij hoog een laag volhouden mij niet te geloven.

  Kindermoord door de Nederlandse Kroon – INDIGNATIE

  Was dat niet ooit eens halverwege de negentiger jaren in Groningen? Het lijkt lang geleden maar is nog steeds actueel.
  De daders blijken nog steeds gevrijwaard van gerechtelijke vervolging maar zijn gelukkig niet onschendbaar gebleken.
  Zo zijn praktijken in Nederland ook voor Duitsland relevant.

  En dit om je je weer beter te voelen !!
  En de kinderen leven nog lang en gelukkig. Nep sprookjes?
  Volgens mij niet. De tijd zal het leren .

  De Mensen die sommige van ‘mijn’ dingen hebben ‘opgepikt’ en verder [véél beter] hebben uitgewerkt worden bij deze nogmaals van harte bedankt!
  We hebben met een relatief klein aantal mensen met beperkte mogelijkheden toch enorm veel impact gehad.

  * Doof en blind voor mijn capriolen op de schaal van richter ?
  Een korte update speciaal voor de regio omdat ik toch nog even een keer langs kwam fietsen..
  Omdat ik ”ze” liever kwijt dan rijk was.
  Dit maal om wel een ton. Binnen een jaar en een dag Westerwijtwerd – Wellington. 23 mei 2019 / 24 mei 2020.
  1 Mei / 13 en 28 augustus ter verificatie .. 23 sept-dec om 5 uur speciaal voor de regio als donder en bliksem predikant.
  Izmir,
  en
  14 Januari in een andere taal en 1 december Java het hele jaar weer rond .
  Voor sommigen onbegrijpelijk maar de niet-wistertjes de sorry zeggertjes en de kijk en denk beesten zijn hierover tot in de hoogste regionen geïnformeerd.
  Voor menigeen nu nog onbegrijpelijker maar voor anderen heel duidelijk gesteld.
  Lopende afspraken staan.

  ** Kopiëren en plakken .

  Bedankt ! !
  de Groeten en de allerbeste wensen. .

  Sri sri Magnitute /Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder/bliksem en mooi weer predikant .

  P.S.
  Ondanks uitdrukkelijk verzoek heb ik nog steeds geen correspondentie mogen ontvangen of schriftelijke stukken ter inzage gekregen.

Comments are closed.