Haga, de helderste geest in het corona debat in de Tweede Kamer.

14 REACTIES

 1. De grote vraag is: wat gebeurt er met de vaccin-weigeraars? Worden die opgesloten in isolatie-faciliteiten? Vermoord? Het zal niet de eerste keer zijn dat een overheid een massamoord pleegt.

 2. Daar sta je dan voor een lege zaal te oreren. Ik ben het helemaal eens met wat hij zegt maar ik vrees dat het voor de bühne is en dat Kabinet Pinokkio & Clowntje doorgaan met het jagen op spoken.

  Vanwaar toch gretigheid om iedereen in te willen spuiten met de ranzige brouwsels van Big Pharma? En dat zonodig verplicht te willen stellen. Dokter Mengele zou trots ze zijn geweest.

  Ik zie het Pinokkio & Co niet op eigen houtje met geweld willen afdwingen. Er zal eerst een ‘Directive’ van de EU komen samen met een bataljon stormtroopers uit Spanje om het te handhaven. Dan kan Pinokkio zeggen “Ik ben er tegen maar het moet van Brussel.”

  • Hetgeen ze in je lichaam willen brengen schijnt verpakt te zitten in kleine vetbolletjes. Tijdbommetjes dus. Het direct omvallen na vaccinatie zal wel een andere reden hebben. Misschien ook niet.

  • Die vrouw grijpt ook even naar haar hoofd. Ik heb een filmpje gezien van een David Icke type. ( filmpje is weg ik weet zijn naam niet meer)
   Maar die man zei dat er meteen na inspuiten een metalen laagje ook met goud op de plek in je hersenen terecht komt waarmee je kritisch denkt.
   En dat dat deel daardoor meteen wordt uitgeschakeld. Daar merken mensen dan dus niks van. Ze worden gewoon onbewust gemaakt. En ze gaan daarna gewoon veel makkelijker op in de hyve mind.
   Ik moest daar toch even aan denken omdat die vrouw aan haar hoofd zit. Bij haar ging het dus niet ongemerkt dan.

   Maar je weet het niet. Ze kijkt sowiso een beetje angstig uit haar ogen. Misschien bezweek ze aan zenuwen.

 3. Ik vraag mij onderhand af: “Zouden politici dit leuk vinden om te doen?” Fijn winkels en restaurants failliet laten gaan. Gewoon omdat het kan. Iedereen afhankelijk maken van online bestellen en dan de afhaalpunten sluiten. De failliete winkeliers kun je dan als BOA tewerkstellen en dwingen om de resterende ondernemers het leven zuur te maken.

  Mensen volspuiten met een goedje waar men mogelijk chronisch ziek van wordt. Mensen dwingen dingen te doen, niet omdat die helpen bij een (vermeende) virusuitbraak, maar gewoon om te laten zien wie er de regels bepaalt en wie er luisteren moet. Lekker de boel lopen zieken en fukcen. Laten zien wie er de baas is en wie je maken of breken kan.

  • Ik heb het hier niet over Haga maar over Rutte, Jetten, Clowntje, Kale Bril, Robo Robbie, Jesse Kleuter en al die andere nonvaleurs die zelf niks kunnen behalve meedraaien in het kliekje van het partijkartel.

 4. Die van Haga is altijd goed bij de les. Bijzonder blijft. Ik kan die man niet duiden. Is hij alfa is hij beta?
  Of is hij gewoon een onverstoorbare autist?

  • Hij ondersteunt de fantasie dat onzichtbare “virussen” besmettelijke ziektes veroorzaken, terwijl iedereen met gezond verstand na een paar uurtjes research kan vaststellen dat dit een fantasie is van de mammon cult gepusht via al haar tentakels. Ooit gehoord van de term controlled opposition? Dat is wanneer je zelf de oppositie leidt om zo het narratief te kunnen sturen en weghouden van de essentie.
   Bvb. Je wilt een belasting invoeren op het ingeademde lucht. Dan laat je je controlled opposition discusiëren over hoe die belasting berekend moet worden en dat er een bepaalde hoeveelheid lucht gratis zou moeten zijn voor minderheidsgroepen enz. Maar nooit laat je ze zeggen dat het idee totaal crimineel is en onmiddellijk moet worden afgevoerd.

   Vaccinaties hebben niet de intentie om ziektes te voorkomen want ziektes hebben niets met virussen te maken. Bij elk experiment de laatste 150 jaar is keer op keer bewezen dat de virustheorie een complete fabel is. Haga haalt ook het proces van Stefan Lanka niet aan waar het hooggerechtshof oordeelt dat het mazelenvirus niet bestaat. Maar vaccins tegen dit niet bestaande mazelenvirus wel..?

   De zogenaamde Spaanse griep.
   ‘In november 1918 worden testen uitgevoerd op 62 gezonde Amerikaanse matrozen. De artsen verzamelen vloeibare afscheiding uit de neuzen en kelen van doodzieke mannen en spuiten dit in de neuzen, kelen en ogen van de testpersonen.

   Een ander deel van de proefpersonen bezoekt zieke soldaten in het ziekenhuis. Hier moeten zij zich over de patiënten heen buigen , zijn adem inademen en 5 minuten met hem spreken. De zieken moeten hun adem sterk uitademen en de testpersonen dit inademen.

   Geen enkele van de gezonde mannen wordt echter ziek. (G. Kolata, The Story Of The Great Influenza Pandemic of 1918 and the Search for the Virus that Caused It).”
   https://www.dlmplus.nl/2020/12/15/mondkapjes-vaccinatie-en-miljoenen-doden-spaanse-griep-wat-is-het-verband/

   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/18/breaking-prof-dr-c-drosten-de-ziekte-covid-19-bestaat-niet/

  • Ik ben het eens met Haga, maar tegelijk snap ik dat het Grote Plan meegespeeld moet worden. Dat je zo maar kunt stoppen is naïef. Nederland is een grote speler in dit wereldwijde spel. De Grote Reset houdt blijkbaar in dat alles kapot moet, en dat is niet te stoppen. Hooguit kun je de schade voor jezelf beperken.

   Ik praat al jaren over de neergaande economische spiraal die ontstaat in een crisis. En nu is hij er eindelijk.

Comments are closed.