20 REACTIES

 1. Alweer. Een tijdje geleden had je verschillende crypto blockchains die het web gingen decentraliseren. Ik ben vergeten hoe ze heten, maar je hoort er niks meer van. Het is wel een positieve ontwikkeling dus laten we hopen dat het er nu wel van komt.

  • (Library) lbry/odessy is een gedecentraliseerde censuurvrije blockchain, geloof ik.
   Steemit is een ander.
   Voor mij is deze materie best moeilijk, maar ik probeer het te leren. Ik probeer het ook te gebruiken.
   Als ik alleen maar zou hopen, dat het er komt, maar het niet zou gebruiken, en alleen de gecentraliseerde versies blijf doorgebruiken dan komt het er ook niet, denk ik altijd maar.

   • Blockchain werkt als kerfstok. Het is er de digitale vorm van. Eenzijdig veranderingen doorvoeren, is onmogelijk. Wat die verandering ook is.

   • @ Bertuz

    Ja klopt, ach misschien komt de kerfstok ook nog wel weer in de “mode” op de vrije (zwarte) markt 😉

   • @Perspectief, de kerfstok draag je bij je. De digitale variant is zichtbaar voor iedereen. De kerfstok zou zwart dienst kunnen doen. De digitale niet.

 2. Ik vind met die crypto’s lastig dat je het via je bank moet betalen als je het koopt.
  Dan valt er volgens mij toch wat te traceren dat je crypto’s hebt.

  En ik was natuurlijk nog niet helemaal goed bij de tijd toen ik bij litebit een wallet opende.
  Dat moet je dus al helemaal nooit doen want die mensen verplichten je op een gegeven moment om met van alles te indentificeren.
  Je moet er zelfs een smartphone voor hebben.
  Identificeer je niet op die manier dan kun je nooit meer zaken doen met je wallet.
  Dat is trouwens bij de Knab bank ook.
  Zonder smartphone geen zaken meer.
  Nou dan geen zaken he doei

  Maja zo leert men.
  Je stapt erin je denkt dit is goed dat ik dit doe.
  Want crypto heeft toekomst.
  En dan word je ingesloten in allerlei regelgeving.
  Nu heb ik dat opgelost en mijn account opgeheven.
  Dacht ik.
  Maar ze moeten wettelijk mijn gegevens 10 jaar bewaren.
  Dat is Op grond van de wet (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme)
  Dus als mensen dit lezen die nog willen starten met crypto
  Nooit een wallet nemen bij een mediator.

  • CBDC komt vanzelf met de reset…kijk wat Bitchcoin doet vol met lucht…de laatste dagen zullen vervult zijn met valse profeten volgens het script het Romeinschristelijke!

   • Ja soms weet je gewoon niet waar je kijken moet met al die kwaadaardigheid om je heen. En word je ergens ingetrokken voor je het doorhebt.

   • Dat geeft niks Larissa maken we allemaal door, als je er maar wat van leert. Je zoektocht naar onafhankelijkheid is juist ingegeven, daar is geen script voor gelukkig!

   • Peter dat vind ik toch heel bijzonder aardig van u. Het is me toch ook een heel avontuur allemaal ! 🙂

 3. Ik ben juist bezig met de mogelijkheid om terug te schakelen naar analoog, als het nodig is. Online bestellen omdat je de supermarkt niet meer in mag, terwijl je afgesloten bent van internet omdat je niet gevaccineerd wilt worden. Een uitdaging.

  Het eerste waar je vanaf moet zijn de ‘gratis’ producten zoals Gmail, Hotmail en Analytics.

  De overheid is in staat om al je verbindingskabels uit de grond te trekken als dat hen zo uit komt. Blijft: de draadloze verbindingen.

  Er is een mobiel telefoonsysteem zonder zendmasten: de telefoons maken via via met elkaar verbinding. De telefoons functioneren dus als tussen zendmast – geen belkosten, alleen kosten voor je apparaat en stroom. Kadaffi was bezig met dat soort projecten, we hebben gezien hoe het afliep.

  • Een goed alternatief voor Google Analytics is ook niet 123 gevonden. Al kun je ook besluiten om niet te analyseren en alleen gebruik van je website te meten.

   Zelfs deze website gebruikt het “This site uses the Google Analytics by ExactMetrics plugin v6.4.0 – Using Analytics tracking” Is er geen John Galt SEO?

   Bestaat zo’n telefoon al op een schaal dat het nu heeft? Want anders is het niet veel beter dan een ouderwetse ‘walkie talkie’.

   • Het telefoonsysteem is inderdaad net zoiets als een oude walkie talkie, maar dan met een digitaal signaal, en worden andere telefoons gebruikt als tussenstation. Het meeste telefoonverkeer vindt lokaal plaats.

    Voor mij gaf Analytics meer ná- dan voordelen. Het is niet voor niets ‘gratis’.

  • World Bank and IMF Caught Demanding Lockdowns, Curfews In Exchange for Massive Loans
   https://www.youtube.com/watch?v=KIYlNu3O5wg

   The Economic Hitmen (John Perkins) https://www.youtube.com/watch?v=37Dvt2EqXF4

   War By Other Means is a 1992 documentary film by John Pilger and David Munro. In this documentary Jon Pilger points out that in the year of Live Aid in 1985 Africa gave twice as much to us as we gave to them. On Red Nose Day the 12m raised by the public came back in interest payments on loans. Developing countries pay more interest on loans then they ever receive in international aid.
   Pilger sees the debt system as a form of war:
   “In many ways it’s like a colonial war. The difference is that these days people and their resources are controlled not by Viceroys and occupying armies but by other, more sophisticated means of which the principal weapon is debt.”
   Pilger traces the international debt system back to Bretton Woods in 1944 where the IMF and World Bank were formed. https://www.youtube.com/watch?v=lY2rd2295hw

   • De overheid legt een lockdown op, de ondernemer mag de rekening betalen.

Comments are closed.