Hee Hugo, je vaccineert toch niet tot oktober terwijl Israël al in maart klaar is, omdat je 6 maanden langer aan de macht en lockdowns wil blijven?

Blijft vreemd dat de overheid het beter zou kunnen oplossen dan wijzelf: fascinatie voor vaccinatie

 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

21 REACTIES

 1. Wat gebeurt er met de mensen die absoluut niet ‘gevaccineerd’ willen worden? Worden die opgesloten in isolatiekampen, getreiterd, en als ze blijven weigeren vermoord?

  • Nico dat zou maar zo kunnen. Want de kwaadaardigheid is enorm.
   Maar we moeten niet op de zaken vooruit lopen.
   Want steeds meer mensen worden wakker 🙂
   Niks is zeker en vast.

   Het enige wat je nu kan doen is goed bedenken wat je principes zijn.
   En wat je bereidheid is die te verdedigen en met welke prijs.

   En ik dacht dat u zelf zei dat de kometen een demonische trans op de massa legt.
   Dus wie weet wat voor invloed dat dan weer heeft als dat weer voorbij is?
   Wanneer is dat?

   • Mijn theorie is dat de demonische activiteit mogelijk is door een regen van kometen. De troon waar het Beest op zit zijn de mensen die in het Beest geloven en doen wat hij wil. Het Beest regeert door angst en leugens, en doet mensen graag pijn.

    Hoe lang deze waanzin gaat duren hangt van de sterren af.

   • Je weet nooit precies hoe lang het gaat duren. Veel mensen dachten ook dat de verschrikkingen tijdens de Sovjet Unie niet lang zouden duren. Ik hou het voorlopig op ca. 3,5 jaar. In 2024 moet de waanzin dus flink zijn afgenomen. Ik hoop eerder.

  • Het opvallende is dat alles wat vanaf februari gebeurd alle logica tart. In het begin kon ik er nog wel inkomen, maar nu is gewoon sprake van inderdaad kwade opzet. Dat onze bewindslieden niet erg snugger zijn verklaart niet waarom er wereldwijd zo dom geacteerd wordt. Ergens mei begon ik wel na het lezen van wetenschappelijke publicaties het gevoel te krijgen dat er veel meer achter steekt. Er zijn hele simpele therapieën om het virus veel minder ernstig te laten verlopen. Nieuwe wetenschappelijke inzichten verkregen door internationale studies lijken wel taboe bij het OMT, RIVM en regering. Dit hele drama is serieus totaal niet nodig, maar het lijkt wel of er bewust aangestuurd wordt om de mensen angstig te houden.
   Dit is ook niet uniek hoezeer de paniekzaaiers dat willen onderstrepen. Het toont ook aan dat de zorg al kraakt en piept bij een beetje meer vraag. Gaan we daar afgelopen zomer iets aan doen? Nou nee we doen er een schepje bovenop de onnodige maatregelen die niet helpen. Overigens ga ik nu al voorspellen dat het vaccin fopspeen nummero zoveel is. Maar de schuld zal gelegd worden bij mensen die zich (terecht) niet laten vaccineren. Onze minister van schoenen en snack bars heeft al aangevraagd of een vaccinatie bewijs kan.
   Nu lijkt het er op dat er geen plicht komt, maar dat gold ook voor mondkapjes. Het spel wordt steeds dommer gespeeld en de bevolking wordt gegijzeld door technocraten in combi met machtsgeile ego’s.

  • Het doel van de overheden schijnt te zijn om mensen bang te maken, en bang te houden. Maakt niet uit hoe, als ze maar bang zijn.

 2. De verplichting van de App is uit de wet gehaald net als de huiscontrole, maar vergis je niet. Zonder App doe je straks niet meer mee in de samenleving. De app en de vaccinatie zal je nodig hebben om toegang te krijgen tot openbare gebouwen, bij toegang tot bioscoop, restaurant, café en terras, je werk en ga zo maar door. De verplichting vanuit de Wet is dus helemaal niet nodig, mensen gaan dit straks ALLEMAAL vrijwillig doen. Ook degene die hier Moord en Brand schreeuwen.

  • Niemand weet hoe zijn eigen toekomst eruit ziet. Dus al helemaal niet hoe de toekomst van een ander eruitziet.

  • Ik heb een strikt verbod om te buigen voor het demonische monster. Ik ben geroepen om oorlog te voeren tegen het Beest, waaraan alle volkeren der Aarde deel zullen nemen.

  • Ik ben heel benieuwd of het toegangsverbod van Hugo de Jonge er komt. En wat de gevolgen zijn. Het is niet zo dat iedereen direct buigt omdat ze anders niet meer naar binnen mogen. Ik ben ook erg benieuwd hoe ze een toegangsverbod gaan handhaven – want ik loop gewoon naar binnen.

   Als op scholen de helft van het personeel niet naar binnen mag, als schoonmaakploegen niet naar binnen mogen, we gaan het meemaken. Of willen ze die mensen uithongeren om ze te dwingen?

  • Volgens het bijbelboek Openbaringen 13 gaat het erom ‘dat niemand meer kan kopen of verkopen dan wie het teken van Het Beest heeft’. Het gaat ook over een Grote Oorlog tegen Het Beest, dus dan moet ik daar maar aan meedoen. Want met de mensen die Het Beest volgen loopt het niet goed af. ‘Ze krijgen allemaal bulten en zweren, zullen de dood zoeken maar niet kunnen vinden’.

   Ik hoop dat het snel overwaait.

   • Joh, schei eens uit met die Bijbelonzin.
    Ernstige Covid-19 patiënten liggen niet voor niets in het ziekenhuis en het zijn er veel. Zoveel dat ziekenhuizen binnenkort andere patiënten die dringend zorg nodig hebben, moeten weigeren zodat die mogelijk overlijden. Dat valt de weigeraars van maatregelen aan te rekenen.

   • @Grijs – die bijbelonzin komt me een beetje te veel overeen met wat ik zie. We hebben te maken met een demonisch monster. Waarschijnlijk is het een terugkerend fenomeen, mogelijk veroorzaakt door een kwaadaardig gesternte.

    Dat monster is mij zeer vijandig gezind. En dan komt u aan met ‘Ernstige Covid-19 patiënten’. Wie de leugens van het Beest niet ziet, of wil zien, is niet te helpen. Sommige mensen krijg je gewoon niet uit hun hypnose.

    Voor mensen die zonder problemen 200 meter kunnen rennen is de kans dat ze aan Sars Cov 2 overlijden ongeveer nul.

   • Grijs, moet jij niet op nu.nl zijn? Met je propaganda deuntje? Je lijkt wel een oude bekende.

    Heb je niks beters te doen? Ga wat weapons of mass destruction zoeken in Irak.

    Of zoek het 3de vliegtuig dat building 7 heeft verwoest op 9/11

    Dancing Nurses Return To Tik Tok Amid Fake Pandemic https://www.bitchute.com/video/jiyvXvCSYNol/

    Overheid toont geen interesse in covidschip met personeel. Dan is de nood kennelijk niet zo hoog. https://twitter.com/IkNet/status/1343727037488521216

 3. (bekeken vanuit de matrix)
  Nee hoor het is helemaal niet bekend of de vaccinaties ook tegen verspreiding helpen, (de besmettelijkheid minder maken) dus al die dingen; mondkapjes anderhalve meter, lockdowns, gaan gewoon verder, ook al is er gevaccineerd. En anders verzinnen ze gewoon een andere strain.

  Deze Flibje helpt ook niet. Dit ligt allemaal binnen het kader van waarover gevochten mag worden.

  • Het kader waarbinnen gevochten mag worden, of MOET worden? Dat het juist het plan is dat het een grote teringbende wordt, deel van de Grote Reset?

 4. en voor ons allen geldt dat wij denken het beter te weten dan de natuur.

Comments are closed.