Met 70 % voor stemmers, is de lockdown makkelijk scoren en de duurste verkiezingsstunt ooit.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Het valt me op dat vrijwel iedereen in de supermarkt met een masker op loopt. Als je dat masker niet wilt kan je hem gewoon ZELF afzetten.

 2. Nederland in lockdown, tot tenminste 19 januari. Ik hoor niets over de schade. Bedrijven in de problemen, faillissementen, ontslagen, echtscheidingen, financiële problemen, drank- en drugsmisbruik, huiselijk geweld, zelfdoding en meer.

  • Plus alle gezondheidsschade van ziekten en kwalen die niet behandeld mogen worden ‘want corona’. Er schijnt ook een leegloop in de zorg gaande te zijn dus die lockdown ‘want corona’ gaat zo wel duren tot juni.

 3. Heb nooit een masker gedragen, zie geen reden daarvoor. Blijkbaar vinden de meerderheid het fijn om zo rond te lopen. Misschien mode? Niet geleerd om baas over zichzelf te zijn? Well raar dat volwassenen zo gedragen.

 4. Een echte lockdown voor korte tijd zou ik goed kunnen begrijpen, gezien het uiterst domme gedrag van de doorsnee Nederlander. Ik had de indruk dat Rutte daar voor ging en daar stond ik achter.
  Maar dit halfslachtig gedoe slaat nergens op. Net zo min als de keuze voor wat essentieel is en wat niet. Is een drankzaak essentieel? Of is men bang voor opstand als die dicht gaat? En zaken voor rookwaar zijn ook niet essentieel, maar chocoladezaken wel; je moet wel knettergek zijn om dit te bedenken.

  Ik was vanmorgen bij de Primera. Mocht ik wel postzegels kopen maar niets anders; geen krant, weekblad, boek, potlood, printpapier, rookwaar, etc. De buurman is de Jumbo en daar mag ik dezelfde dingen wel kopen. Zo maakt men de detailhandel kapot ten gunste van de grote Supers.
  Het aantal bewegingen beperken, beweert het kabinet maar dit is volstrekte onzin; ik was er toch al en nu moest ik extra naar de Jumbo. Ik heb hier geen begrip voor.

  Welke wereldvreemde Haagse idiote ambtenaren bedenken zoiets? Inconsequent, wereldvreemd en zonder enig idee over hoe dit overkomt! Dit kabinet handelt in paniek en weet niet waar het mee bezig is: het ondergraven van de de steun onder bevolking.
  Dit zal de steun voor deze coalitie niet bepaald vergroten en dat begrijp ik volkomen; ik ben er ook klaar mee. Voor mij wordt het nu Wilders! Baat het niet dan schaadt het ook niet.

  • Je leert bij Cesar, je controlled opposition spelletje wordt al geraffineerder. Maar je ondersteunen van de illusie van democratie en het bestaan van virussen is voor de gemiddelde wakkere een weggever.

   Er was nooit democratie, democratie is een spelletje om te regeren en de burger de illusie te geven dat alles zijn eigen schuld is, of die van de buurman die op de verkeerde partij heeft gestemd. Maar er is maar één partij, die van satans bankiers. Wie onbeperkt geld kan maken terwijl de rest ervoor moet werken is de baas en bepaalt wie wint en wie verliest.

   Politici kunnen geen geld maken daarvoor moeten ze gaan bedelen bij satans bankiers. Satans media kan politici maken of kraken naargelang hoe gehoorzaam ze zijn aan het grote plan om de mensheid te knechten en te decimeren. Het plan om alle liefde en menselijkheid te verbannen om Gods creatie te veranderen in een aardse hel waar mededogen en morele waarden verboden zijn, waar families verboden zijn, waar vriendschappen verboden zijn, waar pedofilie en alle andere perversies en onrechtvaardigheid die God verboden heeft om de mens te beschermen tegen zijn eigen ondergang de norm worden waartegen men zelfs in woorden niet mag protesteren. Menselijke wetten zullen elk moreel en liefdevol gedrag strafbaar maken en vrije wil onmogelijk.

   De wakkere heeft zijn TV en andere propaganda instrumenten al jaren geleden buitengegooid om zelf wat onderzoek te doen naar de geschiedenis van bankieren, religieuze strijd, satanisch Vaticaan en de werkelijke motieven en machten achter de oorlogen. Maak de leugens groot genoeg en blijf ze herhalen, uiteindelijk zullen ze geloofd worden. En die tactiek is al minstens 500 jaren in gebruik: https://www.youtube.com/watch?v=slZzGKyhQ-E&pbjreload=101

   Zoals G. Edgar Hoover al zei: “The individual is handicapped by coming face-to-face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists. The American mind simply has not come to a realization of the evil which has been introduced into our midst. It rejects even the assumption that human creatures could espouse a philosophy which must ultimately destroy all that is good and decent.”

 5. De duurste verkiezingsstunt ooit inderdaad doch niet voor de campagnekas van de Rutte’s partij: volledig gefinanicieerd over de ruggen van de slachtoffers met Stockholm syndroom.
  Op zich briljant, dat dan weer wel…

Comments are closed.