U mag nog een beetje tegenspartelen. Zo is er een petitie tegen de lockdown. Van het FvD: De lockdown gaat steeds verder. Nu willen Rutte en De Jonge bijna alles sluiten. Ze dreigden zelfs een avondklok in te voeren. Al tien maanden houdt het kabinet dit land gegijzeld met incompetentie en gestuntel. Nederlanders betalen de prijs. Zij verliezen hun vrijheid – en vaak ook hun baan of hun onderneming. Vandaag is een nieuw dieptepunt bereikt. Hoeveel erger gaat dit nog worden? Steeds meer Nederlanders vinden dit te ver gaan. Nu is het moment om dit beleid een halt toe te roepen. Want alleen samen krijgen we onze vrijheid terug. Teken en deel onze petitie!

UPDATE van de organisatoren:

Het is niet te geloven: binnen anderhalve dag hebben we meer dan 100.000 ondertekenaars bijeen gebracht om te protesteren tegen de lockdown. We wisten dat er veel gaande was in Nederland – maar hadden nooit gedacht dat ZOVEEL MENSEN in zó korte tijd in beweging zouden komen.

Nogmaals ontzettend bedankt.

En we gaan door! Ons doel is om zo snel mogelijk een half miljoen ondertekenaars te verzamelen. Dan kunnen we de druk blijven opvoeren en dit alles-vernietigende regeringsbeleid stoppen.

Mag ik u vragen ook in uw omgeving mensen aan te sporen de petitie te ondertekenen? Laat het de mensen weten dat u ons steunt. Deel het op sociale media. Alle hulp is welkom.

8 REACTIES

  • Precies..anders zou het een erkenning van de macht van de meesters over jezelf zijn…toch..

 1. Een complete nutteloze tijd besteding.
  Noem mij 1 petitie die ooit enig effect heeft gehad in dit land, en ik teken ze allemaal.
  Bezigheidstherapie is het, elke petitie.
  Om de mensen toch het idee te geven dat ze toch nog ergens goed voor zijn bezig geweest, een ander doel heeft het niet.

 2. Als Baudet echt het beste met ons voorhad zou hij de mensen aanmoedigen en steunen de maatregelen niet te volgen.

  Evengoed is hij zo’n beetje het hoogste poppetje om verhaal te halen.
  We moeten iets.
  Ik teken.

  • Er is geen echte oppositie, Baudet is een acteur net als de rest in Den Haag. Echte oppositie krijgt geen financiële steun en geen media aandacht en kan dus nooit genoeg mensen bereiken om voldoende stemmen te halen. Als het stemmen op zich al niet volledig vervalst wordt.

   Baudet is controlled opposition(de uil van minerva). Dus zo’n online petitie is zo onbetrouwbaar als de pest en kan gebruikt worden om het idee in leven te houden dat er maar een klein percentage tegen de lockdown is.

   Al stemmen er 15 miljoen mensen tegen, op een computer is het kinderlijk eenvoudig om 1 of 2 nullen te schrappen. Geen burger die het kan controleren.

   Dit is perceptie management, heel belangrijk om te voorkomen dat mensen moed krijgen door aantallen. Youtube en bittube passen dit ook toe, ze manipuleren de views en likes onder video’s om te voorkomen dat mensen zich gesteund voelen door aantallen. Het is zo kinderlijk gemakkelijk allemaal, een kind snapt hoe het werkt. Lees de prins van Machiavelli in pdf te vinden.

 3. Laat de pleuris en chaos maar uitbreken en hoop werkelijk dat de lockdown nog dieper gaat. Het leger op straat met een kogel door de burger in bodybags, zo de demonen in de ogen kijken en de economie tot onder de fundamenten afgebroken. Dromers, de zoetsappigen en politiek correcten bedriegen zichzelf en “geloven” dat je met een onduidelijk en niet getest vaccin (human killer) gered bent en alleen zo uit deze door de cabal aangestichte waanzin kunt komen naar een communistische-fascistische schijnheiligheid en werelddominantie. Tref het hoog en laagopgeleide plebs maar diep in hun levens, laat ze de hete adem van het beest in hun nek voelen, totdat ze de ijzigkoude waarheid om het hart slaat.

 4. We lopen massaal te hoop tegen de lockdown, maar waarom vraagt niemand zich af waar dit virus opeens vandaan komt?
  Dat verhaal van die markt is uiterst ongeloofwaardig want die markt bestaat al meer dan 100 jaar. En als je wijst naar de Bio-labs in Wuhan, ben je complotgekkie; terwijl dat toch de meest reële mogelijkheid is.
  Bio-labs heb je in heel veel landen, van de USA, UK, China, Duitsland en vele andere. Ja, ook in ons land.
  Hoe kan men anders de werking van vaccins controleren voor men aan de grote tests op bijwerkingen begint? Je hebt het virus nodig om te zien of een vaccin werkt.
  Wat dat betrreft wordt er heel veel voor ons verborgen gehouden.

  • Ben je daar weer met je virusfantasie? virussen bestaan niet, alleen in animaties en tussen jouw oren, daar geplant door het echte virus, die lichtgevende sprookjesdoos. Als virussen bestonden waren er allang geen mensen meer om erin te geloven. Dan liep iedereen constant ziek rond met 300 besmettelijke ziektes. Gebruik je verstand toch eens vriend. Als je wilt kan je leren logisch denken.

   Hier lees dit eens alles mooi kort samengevat in het nederlands, besmettelijke virussen zijn fantasie, door de rechtbank bevestigd. Wat wil je nog meer: https://www.burgerfront.nl/virusbewijs/

Comments are closed.