FIOD: ‘zorgen dát Nederland blijft draaien’. Is de kop van een STER reclame van de  FIOD

Je moet maar durven en je moet wel erg hard nieuwe tolgaarders nodig hebben, maar om dan juist nu en met deze slogan:

‘wij zorgen dát Nederland blijft draaien’, aan te komen is wel erg boud.

Of bedoelen ze:

 • Nederland de nek omdraaien zoals bij veel ondernemers.
 • er omheen draaien, zoals bij de toeslagen affaire?
 • Nederland elk dubbeltje twee keer laten omdraaien, als de fiscus is geweest.
 • Nederland een loer draaien, als je met omgekeerde bewijslast wordt geconfronteerd.
 • ambtelijke molens draaien langzaam, als je aan de belastingtelefoon of op een bezwaar zit te wachten?
 • Nederland een poot uitdraaien, hoeft geen verklaring bij.
 • in zijn graf omdraaien, als je hoort wat de successie rechten zijn.
 • met de duimen draaien, als je een minnelijke oplossing voorstelt.
 • Nederland de duimschroeven aandraaien, als je probeert cash wat bij te verdienen
 • Nederland een rad voor de ogen draaien, als de FIOD je van iets verdenkt en je er op gewezen wordt dat je geen rechten hebt.

Wanneer mijn draai aanvullingen zo zouden worden opgevat, kan ik achter deze campagne staan, maar ik vrees dat met het door ons opgehoeste geld, deze campagne anders is bedoeld.

Maar nee, nu weet ik het: ze hebben zorgen, dat Nederland blijft draaien. De citroen is uitgeperst en ze krijgen geen gemotiveerd personeel meer: puur lijfsbehoud van de FIOD, dat zijn de zorgen dat Nederland, lees FIOD, blijft draaien.

4 REACTIES

 1. FIOD staat voor: Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Het is een onderdeel van de belastingdienst. Maar ik denk inderdaad dat zij zelf, bij de belastingdienst, bij de overheid in het algemeen, en bij het overgrote deel van de burgers het beeld bestaat dat zij (de overheid) er voor zorgen dat Nederland blijft draaien. Ongeacht hoe lang ze datzelfde land in een lockdown de adem afklemmen.

 2. De moordenaar gilt het uit van de pijn terwijl hij het hakbijl in je nek ploft.

 3. Satans misleidingen overstijgen het zwart-wit kleuterniveau. Het is meer zoals een ui, met laag op laag, nadat je een pel hebt afgetrokken stoot je weer op een nieuwe pel. The rabbithole is diep, heel diep..
  Maar eens je zijn legioen herkent en de gedaantes die het aanneemt, vallen de schillen in hoog tempo.

  Denk aan de speech van Kennedy, die net als Pim fortuyn een goed acteur was, die z’n rol goed speelde tot hij het podium mocht verlaten. Deze acteurs mochten de NWO oppositie verzamelen in een boot vol hoop, om vervolgens de hoop in wanhoop om te toveren met een mooi gescript einde in holywoodstijl. Psychologische operaties ter demoralisatie volgens het boekje zoals beschreven door Yuri Bezmonov. Demoralisatie en afschrikkingseffect voor politici van buiten de cult. Angst is altijd het wapen geweest net als vandaag. Om angst te genereren is de goed uitgewerkte illusie net zo effectief als the real thing. Uit de bijbel: “Satans sterke misleidingen en geloof in leugens voor hen die de waarheid niet liefhebben en zich liever wentelen in zonde en onrecht.”

  “But we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding it’s fear of influence, on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific, and political operations. It’s preparations are concealed, not published. It’s mistakes are buried, not headlined. It’s dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned. No rumor is printed. No secret is revealed.” – J.F. Kennedy

Comments are closed.