Klik hier voor meer informatie

3 REACTIES

  1. Toch gemakkelijk zo’n onbeperkte geldprinter. Alleen als straks iedereen bulkt va het geld net als in de Weimar republiek is het geen flikker meer waard. Straks met een kruiwagen vol Euro’s gaan aanschuiven in de rij op straat voor de bakker voor een brood dat er niet meer is. Goederen en voedsel produceren zichzelf niet! Vraag maar aan Venezuela. Men haalt echt alles uit de kast om hyperinflatie en hongersnood uit te lokken. Boeren moeten oprotten, terwijl de grenzen openzetten voor meer monden om te voeden, want voedsel is maar bijzaak, eet je waardeloze nep Euro’s maar.

    Als satan’s aardse legioen nu nog een WW3 aanzwengelt en er dus geen voedselimport meer mogelijk is, terwijl de boeren verjaagd zijn en half Nederland met vaccinatieschade ligt te rotten in hun bed of rolstoel, kan dit offerfeest van de satanisten naar de grote climax. Het is gemakkelijker om mensen te bedriegen, dan om hen te laten inzien dat ze bedrogen werden. Schijnt een dingetje te zijn met gekwetste ego’s en schouderklopjes van de kudde ipv. liefde voor de waarheid.

    “Do not be afraid of those who kill the body but cannot kill the soul. Instead, fear the One who can destroy both.”

Comments are closed.