Hoe zit dat eigenlijk:

als we in ’21

een vaccin tegen COVID ’19 krijgen?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

20 REACTIES

 1. Het Vaccin – het gaat er eigenlijk meer om wat er gebeurt als je Het Vaccin weigert. Dat zou wel eens heel vervelend kunnen worden. Laten de weigeraars een voorbeeld nemen aan Job: hij werd ook geplaagd maar weigerde te buigen.

  Zojuist met de politie gebeld – ‘ik heb een vraag over de mondkapjes’. Allereerst de vraag of zij de handhaving doen. Dat werd bevestigend beantwoord, inclusief boa’s. ‘Ik mag geen mond-neus-masker dragen vanwege religieuze redenen, hoe ga ik hiermee om?’ Antwoord, vrij vertaald: ‘Pech voor je, je moet gewoon een smoelmasker dragen, met jouw religie hebben we helemaal niets te maken.’

  2. ‘Ik heb een beperking waardoor ik geen mondmasker kan dragen, en ik draag een ontheffing bij me, die ik op verzoek toon: https://www.vilans.nl/vilans/media/documents/files/uitzonderingskaart-mondkapjes.pdf
  Als een winkelier mij de toegang ontzegt vanwege mijn beperking, waardoor ik geen masker kan dragen, hoe ga ik daar mee om?’ Antwoord: ‘Pech voor je, een winkel, etc. mag iedereen weigeren, bepaalt hun eigen toegangsbeleid.’

  ‘Een gehandicapte weigeren omdat hij een handicap heeft, dat is in Nederland toch absoluut onacceptabel?’ Agent: ‘Nee, weigeren kan/mag, dat bepaalt de winkelier.’ Ik verbaasd, ‘sinds wanneer is het in Nederland normaal om gehandicapten te weigeren vanwege hun handicap???’ Agent: ‘Nee, ze worden geweigerd omdat ze geen smoelmasker op willen’. Geit: ‘Ja, maar dat is vanwege hun handicap’.

  Geit: ‘Stel dat mij de toegang tot een winkel wordt ontzegt vanwege mijn beperking, kan ik daar aangifte van doen?’ Agent: ‘Nee, dat kan niet want het is geen misdrijf. U moet dan een advocaat nemen en een civiele procedure starten.’

  • Een gehandicapte de toegang ontzeggen omdat hij een beperking heeft waardoor hij geen masker kan dragen schijnt wel gewoon strafbaar te zijn. De politie kletst onzin. De rechter zal ook wel onzin kletsen. De massamedia hetzelfde. Conclusie: je bent vogelvrij – laat dat maar goed tot je doordringen. We moeten voorop lopen in de transitie.

  • Wat maakt de waarheid nog uit als die bedolven wordt onder nonstop propaganda van een globalistische cult die de hele wereld tot slaaf wilt maken? Als hele volkstammen gehypnotiseerd voor het Tell-a-lie kastje zitten? Juichend voor hun eigen slavernij omdat ze populariteit belangrijker vinden dan moraliteit en waarheid.

   https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/01/the-sars-cov-2-virus-was-never-proved-to-exist/

   https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/08/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

  • Niemand geloofde hem.
   Vanaf 1914 heerste er in het zuiden van Amerika een epidemie van pellagra, symptomen: buikkrampen, diarree, grote zweren, grote rode vlekken op de huid, algemene zwakte, dementie en verlies van eetlust. De ziekte was zwaar besmettelijk en er was geen geneesmiddel. Mensen die leden aan de ziekte werden dan ook gemeden als de pest, velen stierven.

   Tot Joseph Goldberger ter plaatse ging om de ziekte te bestuderen. Zijn onderzoek leidde hem naar het dieet van de mensen die pellagra kregen. Ze aten voornamelijk maïs en op Maïs gebaseerde producten. Mensen die gevarieerder aten bleken ongevoelig voor de ‘besmettelijke” ziekte. Hij rapporteerde zijn conclusies maar die werden niet geloofd, waardoor pellagra nog een generatie kon doorwoekeren.

   Pas 30 jaar later vechten tegen de bierkaai konden enkele wetenschappers eindelijk de medische wereld overtuigen van de werkelijke oorzaak: tekort aan niacin (vitamineB3).

   Net zoals het geval was bij scheurbuik is ook pellagra een duidelijk bewijs van de terraintheory maar die is niet geschikt voor miljardenwinsten, lockdowns, vaccinatie’s en depopulatie. Dus de globalistische cult blijft de vrirustheory propageren, zelfs na het proces van Stefan Lanka, waarbij bewezen werd dat er geen mazelenvirus bestaat. Nu steeds meer mensen de fraude van virustheory beginnen te ontdekken, maken de globalisten haast met meer censuurwetten. Om ‘disinfo’ te bestrijden…

   https://blog.nomorefakenews.com/category/germ-virus-theory/

   https://twitter.com/HoeyberghsJeff

 2. Ik heb in maart 2020 griep gehad met de verschijnselen van Sars Cov 2. Het slaat op je hart en longen en is best een smerige griep. Binnen twee weken was de griep voorbij, maar ik heb nog wel een half jaar een raar gevoel in mijn longen gehad. De ziekte bestaat, maar de ophef die erover wordt gemaakt is ver, heel ver buiten proporties. Bovendien heeft half Brabant die ziekte al gehad, en dat weten ze.

  Ik denk dat het opblazen van de corona-hype opzettelijk is gebeurd, met voorbedachte rade. Er zit een plan achter, en ik denk dat de aap nog uit de mouw moet komen. Ik denk dat het een heel lelijke aap is, want hij is met angst en leugens in de markt gezet. Veel mensen hebben het gevoel dat er iets kwaadaardigs in de lucht hangt, dat de massa in een ‘demonische hypnose’ terecht is gekomen, of vergelijkbaar.

  Het Vaccin schijnt staatsgeheim te zijn, experimenteel. En daar willen ze de hele wereldbevolking mee in gaan enten. What could possibly go wrong?! Onvoorstelbaar dit. Of ze hebben een plan en weten wat Het Vaccin gaat doen – en dat moet geheim blijven.

  Dwangmaatregelen voor mensen die Het Vaccin niet nemen zijn al openlijk besproken, zoals het niet toelaten tot overheidsgebouwen. Op parkeerplaatsen verschijnen ’teststraten’, omgeven door hekken, bewaakt door militairen. Het kan wel eens heel erg vervelend gaan worden voor ‘weigeraars’. Maar laten de weigeraars, waaronder ikzelf, een voorbeeld aan Job nemen – hij werd zwaar geplaagd, maar boog niet. Vermoord me eventueel, pak al mijn bezittingen af, gooi me in een vieze kerker, maar het is mij niet toegestaan de Corona-God te vereren. Geen masker, geen smetvrees, enz. voor mij. En al helemaal niet ‘Het Vaccin’.

  Filmpje ’teststraat’ Eindhoven: https://www.youtube.com/watch?v=1q-IbS7Jt3s

  • Mijn voelhoorns zeggen me dat dat corona-gedoe kwaadaardig is. Ik wens daar niet aan mee te doen. En als ze dreigen mij te gaan plagen, pesten, achter te stellen, vervolgen, op te sluiten en vermoorden, omdat ik weiger, dat bevestigt mijn vermoedens alleen.

   Ik ben financieel onafhankelijk en heb in principe een lange adem, zolang ik leef. En als het lot heeft bepaald om kwaadaardige krachten op mijn pad te brengen, om te zien hoe ik daar mee om ga – net als bij Job – dan ben ik vastbesloten. Het is mij niet toegestaan voor de corona-god te buigen. Punt. En vergis je niet: het lot is oppermachtig.

   Ik vraag me af of ik volgend jaar kerst nog ga halen.

  • Als het tot een conflict komt doe ik dat liever op religieuze gronden, want corona is een religieus dingetje – ook al zullen ze dat niet erkennen. Voor deze Meest Heilige Kruistocht hebben we strijders nodig met heldenmoed, je beroepen op dat kaartje ‘ik heb een beperking’ is slap.

   De tegenstander: gewapende soldaten die orders krijgen – en volgen – van een demonische macht.

   https://www.grimbertrost.nl/wp-content/uploads/2018/08/don-quichotte.jpg

   Voorlopig maar even binnen blijven.

  • Je zou ook gewoon als reden kunnen geven: ‘slecht voor mijn gezondheid zo’n masker, dus nee’.

   Al die onzin over briefjes van de dokter, ik ben heel goed zelf in staat beslissingen te nemen. Het RIVM is duidelijk genoeg, zie hun website.

  • Amen broeder. Beter dood dan een android onder satan’s commando.

 3. Ik heb een paar jaar geleden een longinfectie gehad die ik op eigen kracht heb uitgeziekt, nadat voorgeschreven medicijnen het alleen maar erger maakten. Daar voel ik af en toe nog steeds iets van. De interval wordt steeds langer maar dit soort dingen herstellen niet van de ene op de andere week.

  Agenten zijn nou niet direct het volk om discussies over ‘handicaps’ mee te voeren. Vinden zij het ook best als mensen in rolstoelen worden geweigerd in winkels? Hun collega’s vroeger gingen snel Duits leren toen dat moest, nu praten zij het politieke beleid recht. Een echte vent wordt geen …

  Dat ‘vervelend’ gaan wij wel zien. Eigenlijk vind ik de slaafse gehoorzaamheid van ambtenaren en burgers aan het onredelijke politieke beleid zorgwekkender dan het grillige beleid van Pinokkio Rutte en ‘Clowntje Clusterfuck’ (zoals ik hem laatst ergens genoemd zag worden).

  “Stel dat er een bevel uit Den Haag komt, maar niemand gehoorzaamt er aan…”

  • ‘Vinden zij het ook best als mensen in rolstoelen worden geweigerd in winkels?’

   Iedereen kan in een rolstoel gaan zitten. Een rolstoel is geen ontheffing, zo’n kaartje wel.

   Ik denk dat ik eerst maar Alice in Wonderland uit ga lezen voordat ik weer naar buiten ga.

 4. Opmerking over het kaartje: Das totaal verkeerd aangepakt omdat iedereen zo’ n kaartje kan downloaden en printen. Een Betere oplossing was geweest om dergelijke kaartjes voorzien van niet te vervalsen kenmerken uit te geven via b.v. huisartsenpraktijk. Met dezelfde info die er nu op staat. Niks meer, niks minder. De kans op misbruik werd dan gelijk een stuk kleiner.

  • Ik heb geen arts nodig om te bepalen of ik wel of geen masker moet/kan dragen. De psychiaters zitten voorlopig helemaal vol met zeer ernstige gevallen, dus dat is ook geen optie. Ik ben geen scholier die een briefje moet halen.

   Niet alleen die kaartjes zijn fout aangepakt, die hele wet is verkeerd aangepakt. Als ik om wat voor een reden dan ook geen masker wil dragen moet ik daar vrij in zijn – binnen bepaalde grenzen. We hebben het niet over rondlopen op de intensive care maar over normaal boodschappen doen.

   Die mondkapjes zijn gewoon een gestoord dingetje van de NWO, wereldwijd. Het zal wel met de financiële reset te maken hebben, dat mensen even moeten voelen hoe erg Covid is. En Nederland moet gewoon even meedoen.

 5. Men kan wel teststraten bouwen, maar geen noodhospitalen voor extra capaciteit.

  In Duitsland lopen de cijfers op, ondanks al maandenlang mondkapjesplicht.

  Mondkapjes zouden zelfs een bron van verspreiding kunnen zijn.
  Bij sommige is geen verschil tussen voor of achterkant te zien.
  Ze liggen overal. In huis, auto’s, parkeerplaatsen, bossen, enz,….

  Nertsen worden weer opgegraven in verband met verspreiding en deze dingen liggen overal.

  In de medische wereld worden ze eenmalig gebruikt en dan direct weggegooid. (vernietigd)

 6. Al dat gekke gedoe is begin dit jaar begonnen. Dat was toen die komeet voorbij kwam. Blijkbaar bevindt planeet Aarde zich nog steeds onder invloed van die komeet, of weer een nieuwe, kometen komen meestal niet alleen. Er hangt een gitzwarte sfeer in de lucht, het moet demonisch zijn, mogelijk gemaakt door de stand van de sterren.

  Het zal niet de eerste keer zijn dat planeet Aarde dit meemaakt, kometen komen eens in de zoveel tijd voorbij. Maar kometen trekken gewoon voorbij, en daarmee ook de demonische hypnose waarin de massa zich bevindt.

  Ondertussen is de transitie begonnen, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Doe er je voordeel mee. De schade/veranderingen die al dit gedoe veroorzaakt is/zijn natuurlijk echt. Het is net zoiets als een storm die over raast – de storm gaat voorbij maar na de storm ziet alles er anders uit.

 7. Simone via Twitter:

  Waarom waarschuwen zoveel medici ons voor het vaccin? Waarom blijf je geloven dat onze overheid het beste met ons voorheeft? Waarom zouden al deze medici hun reputatie op het spel zetten? WAAROM?

Comments are closed.