Bericht overgenomen van de Libertaire Partij: Vanaf vrijdag geldt waarschijnlijk in heel Nederland een avondklok vanaf 20:30 tot 04:30 uur. Je mag dan niet buiten zijn, op straffe van een boete van 95 Euro. Zo wil het de huidige “demissionaire regering“. De politie is er blijkbaar al klaar voor. Op het moment dat we dit schrijven moet het “voorstel” nog aan de Tweede Kamer ter instemming voorgelegd worden.

Ter herinnering: op 10 november 2020 werd er in de Tweede Kamer gestemd over de motie-Wilders over het niet overgaan tot een avondklok. Die motie werd met meerderheid aangenomen. We zullen gauw weten welke partijen dit “avondklokembargo” gaan breken. Als dit niet gebeurd mag het een wonder heten, en gaat Nederland misschien haarscherp aan een burgeropstand voorbij.
Er zijn mensen die de overheid tenminste het voordeel van de twijfel willen geven en geen actie willen ondernemen. Misschien ook onder LP leden. Meningen van anderen zijn altijd te respecteren. In de LP is geen groepsdwang en zal er ook nooit komen.We vinden dat het nu het juiste moment is om die partijen, die in November tegen de avondklok hebben gestemd, aan hun standpunt te herinneren. Email daarom nu je protest aan Tweede Kamerleden, bij voorkeur van die partijen waarvan je vermoedt dat ze zich zouden kunnen laten ompraten, Te denken valt bij voorbeeld aan D66, PvdA en Groen Links. Adressen vind je hier

 

Robert Valentine ging al voorop:Geachte (voornaam achternaam,)

Op 10 november 2020 werd er in de Tweede Kamer gestemd over de motie-Wilders over het niet overgaan tot een avondklok. Die motie werd met meerderheid aangenomen. Ook uw fractie stemde tegen deze avondklok. De corona maatregelen met als kers op de taart deze avondklok zijn verregaande maatregelen in een vrije samenleving die het welzijn van een steeds grote groep mensen onder druk zet. Het kabinet lijkt zich blind te staren op het voorkomen van het aantal besmettingen en meet hun beleid niet af op het aantal gezonde levensjaren en het kwaliteit van leven wat het voortbrengt. Op 10 november leek uw partij zich dit te realiseren. Ik hoop dat u dit niet vergeten bent. We hopen dat u laat zien dat de politiek nog betrouwbaar is en zich aan hun eigen beloftes houdt.

Groeten,

Robert Valentine

Voorzitter LP

 

 

9 REACTIES

  • Heel raar…fietste daar net in het donker toen plotseling m’n verlichting uitging..ja..maar nu komt ’t, terwijl ik mijn terugtraprem aansprak ging ik inplaats van tot stilstand te komen achteruit te fietsen. En nu ben ik zover terug dat ik achteruit fietsend in mijn oude krantenwijk als 12 jarige de kranten weer uit de brievenbussen vis. Raar toch.. https://youtu.be/5i0duYakqLY mijn oude leventje heb ik weer terug…geen politiek..geen zorgen..gewoon fietsen met de wolken en de wind…..

 1. Als toevoeging op dit bericht, ik zou de mail iets anders verwoorden zodat het niet op smeken lijkt:
  Beste XXXX
  Ik eis bij deze mijn rechten op en vertrouw erop dat u uw standpunt met betrekking tot de avondklok niet herziet. Dit is een buitenproportionele ongrondwettelijke maatregel. Bovendien ook nog eens niet doelmatig noch doeltreffend. Als uw fractie hier draait dan bewijst u dat u de rechten van de mens met de voeten treedt. Om uw partij hoort vervolgens een cordon sanitaire gelegd te worden gezien de ontkenning van de meest basale menselijke waarden. Ik vertrouw erop dat deze mail onnodig is en dat u in dit dossier op uw morele kompas blijft varen.
  Hoogachtend
  YYYY

 2. De kortste mails worden misschien gelezen.
  Van de meeste TK-leden (D66, PvdA en GL -> dat zijn de meest waarschijnlijke swing parties denk ik) krijg je een automatisch antwoord met het mailadres van de secretaresse (allemaal meisjes) of de persvoorlichter, die zitten misschien voor de televisie en kijken NPO.

  • @ Edwin. Klopt, echter als er heel veel mails binnenkomen dan is dat wel iets dat wordt opgemerkt. Ik heb ooit in een naievere periode in mijn leven bijna alle politieke partijen gemaild maar kreeg geen echte reacties. Een mail bombardement wordt echter wel opgemerkt, zonder dat je als individu een goed antwoord krijgt.

 3. Yep. Hoe meer hoe beter. We zien wel wat het uithaalt. Wordt vervolgd.

 4. Email filter tweedekamer:
  Als: Onderwerp bevat “avondklok”
  Dan: Verplaats naar prullenbak
  Aanvinken (indien beschikbaar): Pas ook toe op postvak in.
  OK
  Doei

  Ik denk dat wij van dit zooitje (vul compliment naar keuze in) niets te verwachten hebben.
  Een demissionaire regering mag geen controversiele maatregelen nemen. Als dit niet controversieel is, wat dan wel? Zou geen discussie over hoeven te zijn. Maar ik zou van ±150 opportunisten in dat nepparlement geen hoge verwachtingen hebben.

  • Herhaal bovenstaande met onderwerp “motie wilders”.

   Zo, nu fuifen en naar de hoeren in Des Indes.

Comments are closed.