Hoezo al die opwinding: het Capitool wordt dagelijks binnengevallen door een stelende bende!  

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. Niets is wat het lijkt, we zijn gewoon karakters in de Truman show. All the world is a stage. Het is niet voor niets dat de Simpsoms en de illuminatie cardgame zo mooi de toekomst kunnen voorspellen. Het is een script, we leven in een gescripte realiteit. kapingen, pandemieën, ontvoeringen, beurscrashes, aanslagen, revoluties, het is de matrix.

  Is Trump a Freemason? Trump Tower 666 – Temple of Baal
  https://www.youtube.com/watch?v=m-F3FOkZsog

  How To Murder the Minds of the Masses – Society Control
  https://www.youtube.com/watch?v=HyGz1wkyk4w

  How the game is played (1968 truth)
  https://www.youtube.com/watch?v=JukgmjzCUTU

  • Daar begint het behoorlijk op te lijken dat we in slechte serie mee spelen zonder dat we het weten.
   Elke dag begint weer met een nieuwe uitdaging met weer een nieuw script.

 2. Deze ex-farma sales afgevaardigde van Big Farma werd vaccin klokkenluidster. Ze werd naar verluid dood gevonden door haar zoontje van 10 op 8 december 2020. Ze had een website learntherisk.org

  Een van haar laatste lezingen over de onwetenschappelijke gang van zaken achter de schermen van Big Farma. “We moeten onszelf redden, de overheid grijpt niet in, de wetenschap wordt gekocht” https://www.youtube.com/watch?v=KzpdaJgjh8c

  • Interessante historische grafieken die aantonen dat vaccins NIET verantwoordelijk zijn voor het verdwijnen van ziektes.” Did diseases decline because of vaccines? Not according to history…” learntherisk(dot)org/vaccines/diseases/

   Toevallig stijgt het aantal gevallen van autisme, chronische ziekten en kanker rechtevenredig met het aantal vaccinaties. Gelukkig zijn de fabrikanten noch de politici of virologen/aandeelhouders aansprakelijk. Dat scheelt een hoop wappie gedoe over pietluttige details zoals aantonen dat virussen geïsoleerd zijn en voldoen aan de postulaten van Koch. Immers moderne wetenschap is zoals sprookjes schrijven, het belangrijkste is een mooie hypothese bedenken, die aannemelijk klinkt. En goede marketing doet de rest.

   Waarom zou je moeten bewijzen dat besmettelijke ziekten werkelijk bestaan door experimenten? Experimenten zijn alleen maar lastig, zeker als ze keer op keer het sprookje van de virustheorie tegenspreken. Daarbij, enkel wappies vragen naar bewijs en wappies moeten gewoon leren luisteren naar mensen met veel geld. Mensen die nadenken en bewijs vragen zijn gewoon dom.

   Daarbij het is niet omdat kwik, aluminium en formaldehyde (neuro)toxisch zijn, dat het daarom niet zou kunnen helpen tegen een ziekte die je niet hebt. Of niet effectief zou zijn tegen onbestaande virussen.

   You inject toxins, you get diseases. Plain and simple. In recent years the vax schedule has catapulted to insane levels since no accountability exists. As has the cancer rate in children. The more vaccines added, the higher the rate of chronically ill children. It’s not rocket science. learntherisk(dot)org/vaccines/

   Lever wetenschappelijk bewijs dat het coronavirus bestaat en verdien vandaag nog 1 miljoen dollar.
   https://healthglade.com/1000000-reward-for-proof-that-covid-19-exists/

   Hoewel dat nog nooit gelukt is, ook niet toen er 100.000 EURO klaarlag voor bewijs van virussen: https://www.burgerfront.nl/virusbewijs/

   De Duitse Viroloog/vrijheidssloper Drosten heeft nog steeds niet gereageerd op het door burgers opgehaalde bedrag van 147.000€ dat hij krijgt als hij wetenschappelijk bewijs kan leveren van het bestaan van het coronavirus. Lees de uitdaging: https://www.paypal.com/pools/c/8uTeNtStlk

   IERSE AUTORITEITEN GEVEN TOE DAT CORONAVIRUS NIET BESTAAT. https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/ierse-autoriteiten-geven-toe-dat-coronavirus-niet-bestaat/

   Terwijl er dus na 10 maanden nog altijd nergens ter wereld bewijs geleverd wordt van een virus, ondanks de enorme bedragen die eenvoudig en snel verdiend kunnen worden , wordt er overal volop, horen, zien en zwijgen gespeeld of over bijzaken geschreven. Vreemd dat de oppositie zulke essentiële zaken niet aanhaalt? Het huis staat in brand maar in plaats van de gaskraan dicht te draaien wordt er gesproken over hoe de asregen op de stoep te vermijden.

   “Apathy is the glove into which evil slips its hand. “, “Silence in the face of evil is evil itself. Not to act is to act. Not to speak is to speak.”

Comments are closed.