Het World Economic Forum heeft een fijne nachtmerrie voor Europa en de VS in de startblokken staan: de Great Reset. Het corona-angstmodel leent zich uitstekend om hier grote stappen naar toe te gaan maken. Politici voeren enthousiast hun marsorders uit en de bevolking heeft het nakijken. Of toch niet ?

Het World Economic Forum heeft een groot aantal partners die hun beleid en de Great Reset ondersteunen. Op deze link kan je zien welke bedrijven dat allemaal zijn. O.a. Heineken, ABN Amro, Apple, Carlsberg, Deloitte, Facebook, Google, Goldman Sachs, Henkel, Illycaffé, ING, Johnson & Johnson, KPMG, LinkedIn, Mitsubishi, Nestlé, Netflix, PepsiCo, Pfizer, Rabobank, Shell, Philips, Siemens, Sony, Tetrapak, Lego, Coca Cola, Unilever, UPS, Vattenfall en Uber.

Al deze bedrijven vinden de Great Reset een bijzonder goed idee en ondersteunen deze vernieuwde vorm van onderdrukking, uitbuiting en censuur. Als u dat een heel erg slecht idee vindt dan kunt u het volgende doen:

 1. Hun producten niet langer afnemen. Bijvoorbeeld lokaal bier kopen in plaats van Heineken, dat is veel lekkerder en gezonder ! Google kan je boycotten en zoeken doe je met DuckDuckGo, beter voor je privacy. De bankrekening bij ABN Amro, Rabo of ING opzeggen en kiezen voor Revolut – ook nog veel goedkoper.
 2. Hun aandelen dumpen. Talloze beleggers hebben hun positie in Pfizer verkocht vanwege hun experimentele vaccin waar nu de bevolking als gratis proefkonijnen voor wordt gebruikt. De bekende – Great Reset – multinationals zijn daarnaast meer commodities dan dat je er qua rendement veel wijzer van wordt.
 3. Het boycotten van hun reclame. Een AdBlocker is altijd handig maar daarnaast kan je hun advertenties specifiek blokkeren en op TV en radio wegzappen.
 4. Het aanspreken van deze bedrijven op social media over hun houding ten opzichte van de Great Reset. Hoe meer mensen weet hebben van hun voorkeur, hoe beter.

Stuk voor stuk zijn het kleine dingen maar als velen deze kleine zaken doen, heeft het een massieve impact. Wereldwijd zijn er miljoenen burgers die gekant zijn tegen de Great Reset. Door de financiele basis van de WEF te ondergraven, help je niet alleen hun plannen om zeep maar bevorder je gelijk het midden- en kleinbedrijf en internationale ondernemingen die wel positief bezig zijn.

 

24 REACTIES

 1. Het is onmogelijk om al deze bedrijven te boycotten. Heineken : niet-te-zuipen, geen probleem.
  ABNAMRO : kom ik niet vanaf (hypotheek). Vattenfall : die wilde me ‘helpen naar een fossielvrije
  toekomst” , gelijk overgestapt. Maar er zijn teveel bedrijven met (niet benoemde) dochters….
  Dit is niet te boycotten. Veel van deze bedrijven staan op de website omdat een of andere onderknuppel
  het boeiend vind. Als de board dit weet, zou het snel gewist kunnen zijn..

 2. Jammer heb ik toch weer even niet goed opgelet.
  Ging van Rabo + Knab naar ING omdat je daar niet verplicht wordt een smartphone te hebben.
  Wist het bestaan van Revolut niet.

  Zie ook dat de rolletjes rolo en echte chocomelk besmeurd zijn met kwaadaardigheid.
  Dat is toch btje jammer.

  • Bij die Revolut bank. Moet je dus ook een smartphone hebben.
   Daar zie ik geen vooruitgang in.
   Je kan ook geeneens via de computer een vraag stellen.
   Laat natuurlijk staan gewoon een mens van vlees en bloed spreken.

   Wat is dan erger.
   Dat je gevolgd kan worden in your every move door zo’n smartphone. En gegrild wordt door de straling.
   Of dat je bij een kwaadaardige bank zit. Maar waar je nog wel op papier zaken kan doen. En gewoon nog Miep bij de balie kan spreken. Ja zelfs koffie krijgt.

   Ik weet wat ik doe 🙂

   • Dus Miep van de balie was erg aardig. En die bij de deur ook. Er werken ook nooit lelijke mensen bij banken valt me op. En de koffie was ook echt erg lekker.

    Maar ze vonden het wel erg ingewikkeld allemaal. Ook al dat ik zonder mondkapje kwam tsja wat moet je daar nou mee.
    En ze dachten dus dat ik niet doorhad waar ik aan begon. Niet digitaal willen bankieren. Het is ongehoord. Kreeg hele verhalen erover waarom dat geen goed idee was. Ze hadden ook erg veel moeite om alles goed in het systeem te verwerken. De leidinggevende moest erbij komen. Het was me de dag wel. En nu moet ik zelfs nog een keer terug.
    Maar het is het waard. Ik zeg gewoon nee tegen al die digitalisering. En al helemaal tegen bankieren met smartphone. Moet niet gekker worden.
    On a roll 🙂

 3. Als de wolven beginnen te janken dan spelen ze het spel van medelijden en onschuld wekken of hebben ze de staart nu tussen de benen en knijpen ‘m?

  ….”LONDON (Reuters) – Microsoft co-founder turned philanthropist Bill Gates says he has been taken aback by the volume of “crazy” and “evil” conspiracy theories about him spreading on social media during the COVID-19 pandemic, but said on Wednesday he would like to explore what is behind them.

  In an interview with Reuters, Gates said the millions of online posts and “crazy conspiracy theories” about him and about top U.S. infectious disease expert Anthony Fauci had likely taken hold in part because of the combination of a frightening viral pandemic and the rise of social media.

  “Nobody would have predicted that I and Dr. Fauci would be so prominent in these really evil theories,” Gates said.

  “I’m very surprised by that. I hope it goes away.”……

  Boycotten en met de kromming van de aarde gelijk maken. Wanneer hebben we eindelijk eens door wat voor ziek spel er buiten ons om en dwars door en over ons heen wordt gespeeld. Hebben we nog steeds niet de buik vol, vol van al deze doorgedraaide dna gemanipuleerde reptiel-achtigen en hun corporatistische vuilbekkende multinationals. Zij die met een druk op de knop miljarden blijven scheppen uit het niets en daarmee de huidige macht denken te kunnen uitbouwen naar totale wereldmacht richting en na een zoveelste in scène gezette giga economische collaps. Gaan we dit slaafs en domweg onderdanig accepteren en toelaten, willen we nog langer -geloven- dat deze reptielen en fossielen het beste met ons voorhebben?

  Eerder had Adolf Hitler het beter met ons voor dan deze hand-overspelende reptielen, die grote delen van de ‘overbodige mensheid ‘zachtjes’ willen afmaken met een zogenaamd ‘vaccin’. Een ‘vaccin’ dat een griep met label “corona” moet bezweren?

  Wordt wakker uit de gedresseerde coma..enough is enough!!

  • En zo is het

   Ik ben wakker
   In een plaatsje van 13000 inwoners.
   Nog geen wakkere ziel ontmoet verder.
   Ja 2 meiden. Maar die liggen op bed te huilen en laten het hoofd hangen.
   Die zeggen gewoon iedereen zoekt het maar uit.
   Dus daar bereik je niks mee.

   Maar wat zou je willen voorstellen dan?
   Met een bord om mijn nek bij de super gaan staan waarop staat
   Let op dit vaccin kan uw einde betekenen
   Of
   Kom in verzet. Want u wordt gereset.

   Mensen zouden je volledig voor gek verklaren en het zou alle uitwerking missen.
   Ik spreek mensen 1 op 1 aan. En dat probeer ik op verschillende manieren.
   Willen ze niet dan laat ik ze ( lijden en sterven)
   Ik deel ook tijdschriften uit aan mensen waarvan ik denk die kunnen nog ontwaken.
   En ik negeer zoveel mogelijk de maatregels.

   Hoe stel jij dan voor mensen wakker te maken? Of anders gevraagd. Wat doe jij?

   • @Esther

    Wat ik doe (of eigenlijk deed) is alles, alles wat met mijn laatste beetje positieve energie en er nog in mijn vermogen ligt en waar het nog zinvol lijkt te overtuigen, te helpen, objectief uiteen te zetten, wat tot nu toe erg vruchteloos bleek. Niet langer overtuigen, wat niet valt te overtuigen. Ben door de zombies om mij heen jarenlang bespuugd en bespot, dat heeft mij tijd, geld, bloed, zweet, tranen en energie gekost en ben daar uiteindelijk alleen maar slechter af, maar ben nog niet op mijn knieën gegaan en heb geprobeerd duidelijk te maken dat we onszelf kunnen redden door anderen te informeren. Niets met dwang, en met het idee dat we samen sterk zijn.

    Het tegen de stroom zwemmen en mijn vrije en dwarse aard blijven volgen, vechten voor mijn zelfstandige leven en vrijheid, het zijn als toonbeeld voor anderen, dat is achteraf niet het meest verstandige gebleken. Het enige wat ik nu nog doe is varen op mijn natuurlijke kompas, mijn hart en verstand, en volg mijn lot, indien mogelijk, stuur het bij.
    Wie mee wil is welkom, maar dat zonder ho’s en maar’s. Geen tijd te verliezen aan de grillen van anderen, geen zin meer in koetjes en kalfjes.

    Ik wist, met mijn kleine beetje astrologische kennis en deze bijvoorbeeld te vergelijken met historische koersbewegingen, dat er veel op stapel stond en begrijp ook dat de machten die ons sturen en onderdrukken dat ook doen en hebben van deze kennis m.i. gebruik gemaakt en zelfs de astrologische energieën bewust verkracht en gepasseerd, waardoor ze nu onnatuurlijke wegen kunnen bewandelen en naar een nooit eerder plaatsgevonden finale climax kunnen sturen. Met mijn gevoelige ‘antennes’, noem het zesde zintuig, heb ik vele jarenlang een heel vreemde, beladen en melancholische energie opgepikt en kon deze niet plaatsen, ik voelde dat er iets groots stond te gebeuren en, hoe absurd en vreemd het ook mag klinken, voelde of ‘zag’ (zelfs dromen als een film voorbij komen) dat we verwikkeld raken in grote en duister gehulde opstanden, zouden terechtkomen in anarchie en afgesloten worden van licht, energie en voedsel. Bijna iedereen die ik in het verleden aankeek op straat kreeg ik het beladen gevoel bij dat ze er al niet meer waren, alsof mij ik soms in een andere tijdspanne bevond. Het is erg moeilijk voor mij dit in woorden uit te drukken en heb er eigenlijk ook geen zin meer in, omdat we al zover zijn.

    Mensen willen niet begrijpen en blijven hopeloos hangen in de oude wereld en menen dat het allemaal niet zo’n vaart loopt en blijven stoer, stijfkoppig en hardleers de weg, wat ik denk, naar zelfvernietiging volgen. Blind de psychopatische machten volgen en zelf adoreren en aanbidden, machten die ons genadeloos, zonder veel slag of stoot en verbazingwekkend eenvoudig kunnen/mogen/zullen afmaken.

    Het enige wat ik nu nog voel, zie en weet is dat we -alleen- nog gered kunnen worden als we eendrachtig keihard terugslaan en onze levens vechtend terughalen. Massaal wakker worden is de aanloop, mij is het echter, ondanks waarschuwingen en proberen wakker te schudden, niet gelukt. Heb mij daarom verder ontvriend van slapende familie, vrienden en aanverwante soorten. Opruimen van ongewenste energievelden.
    Mensen, erger dan schapen, een schaap zal zelf namelijk nooit het slachthuis met zoveel enthousiasme tegemoet treden en met de nodige kennis nooit zo toegewijd er aan bijdragen of het faciliteren.

    Wat ik heel soms nog wel doe als de gelegenheid ervoor is: klip en klaar duidelijk maken recht in de domme, dromerige smoel, zonder halen of omwegen, aan welke kant van de waanzin ik sta. Wie niet mee wil en graag als bruikbare idioot in het graf wil, verdient het zelfs niet dat er op z’n graf wordt gezeken.

   • En zo is het het zijn hele stukken om te gaan in hetzelf. Bedankt voor het delen. Nu voel ik me toch wat minder alleen 🙂

    Friese Canadees ook hartelijk bedankt voor de steunbetuiging. Ik heb soms ook te doen met ons. Het had allemaal zo anders kunnen zijn als de Nederlanders niet zo’n slapte aan de dag hadden gelegd. En liever wegkijken. En net wat u zegt. Toen al.

    Ik ervaar alles wat nu gebeurt als heel intens. Het kwaad ontvouwt zich steeds duidelijker voor je ogen. De strijd is nog nooit zo spiritueel geweest.
    Want de uitdaging is niet veroordelen. En het kwaad blijven benoemen. En komt tijd dat kwaad ook op andere manieren bestrijden. Ik ben bereid en gewillig. Al weet ik nog niet hoe verder. Maar dat ontvouwt zich vanzelf.

    Eendrachtig terugslaan zou inderdaad heel mooi zijn. Maar zelfs dan kan de strijd niet gewonnen worden als mensen woede hebben en wrok koesteren tegen hun medemensen. Dan is het kwaad met kwaad vergelden. Dan heb je het voor mekaar krijg je bv. de hele elite plat. Maar er is niks gewonnen als de winnaar met haat zijn tegenstander teneer heeft geslagen.

    Haat je 1 persoon dan haat je de hele wereld.

    Ikzelf zet daarom hoog in op mensen de weg naar zelfinzicht en vergeving te wijzen. Zodat zij vrede kunnen gaan ervaren. Pas dan kan naar mijn idee de strijdbijl goed ter hand genomen worden en kan een strijd vruchtbaar zijn.

    “The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants”

 4. Met afschaffing van: patenten, octrooien, geheimhoudingen en concurrentiebedingen
  kom je een heel eind. Dat zou pas een goede reset zijn.

  Weg met: Het intellectuele eigendom.
  Ik en jij kunnen hetzelfde uitvinden, terwijl we elkaar nooit gezien of gesproken hebben, geen
  communicatie hadden, zonder boeken, internet,…

  Bovendien is een uitvinding hypocriet. Bijna alle nieuwe uitvindingen bestaan uit samenstellingen van
  andere oudere “uitvindingen”

  Maak de regulering van geld lenen een stuk eenvoudiger.

  • Zeker een goed idee ZP
   Maar de lobby is gigantisch. Al die multinationals drijven op het IP.

  • Waarom zou ik dan nog de moeite nemen om iets uit te vinden als ik daar niet de vruchten van mag plukken? Ik ben helemaal niet verplicht om mijn kennis en inzicht te gebruiken voor anderen.

   En los daarvan, ik weet dat veel uitvindingen niet worden gepatenteerd maar simpelweg gedeponeerd worden bij een notaris. Heb het zelf ook gedaan bij mijn werkgever.
   Een patent is immers op te vragen en geeft altijd wat informatie; dat moet je niet willen.

   • Om met de innovatie-voorsprong geld te verdienen en deze te behouden.

    Hiermee voorkom je extreme rijkdom, maar je kunt jezelf goed onderhouden. Geen big tech.

    Hoe wou je anders extreme rijkdom en machtsmisbruik een halt toeroepen. Communisme ?

    Vele uitvindingen worden bovendien misbruikt. Wil je dat?

    Een computer zou mijn leven eenvoudiger maken. Is dat wel zo ?

    Willen we helemasl niets meer doen en alleen naar de sportsschool om te bewegen?

    Willen we ons steeds zwakker maken en steeds meer afhankelijk maken van de farma ?

    Wanneer zijn we tevreden?

   • Als ik privé een idee heb, dat idee niet patenteer maar gratis aan een ander ter beschikking stel, dan ben ik niet strafbaar. Mijn idee is mijn persoonlijk intellectueel eigendom en van jezelf kun je niet stelen.

 5. @Esther en zo is het
  Ik heb met jullie te doen!

  Eerst voor jezelf zorgen, op elk gebied!!, want anders kun je ook niet een ander helpen( mocht dat nodig zijn)
  Kijk, en dat weten jullie al, Nederland/ Europa zullen zeer waarschijnlijk naar de knoppen gaan:
  -Ongebreidelde stroom van parasieten, lijkt onoplosbaar
  -Groene onbewezen waanzin navolgen, geen nat gas meer etc
  -Opgeklopte Corona situatie die ook veel economische onoverkomelijke gevolgen zal veroorzaken, ie werkeloosheid,faillissementen etc etc

  Ziehier de bakermat van great reset/WEF
  Luister
  De gemiddelde hollelander was in de jaren 70 al volledig politiek geradbraakt
  Voorbeeld persoonlijk:
  Na dat de treinkaping bij Wijster in 1977 “opgelost”was,werd er een debriefing gegeven voor alle ‘betrokkenen
  Op een bepaald ogenblik vroeg ik, in klein groepsverband, aan ir.Manusama -waarom een trein kapen met totaal onschuldige mensen, en zelfs executeren
  Waarom niet het Binnenhof kapen, want die zitten en zaten aan de knoppen(zijn verantwoordelijk voor jullie predicament)
  Grote ogen en stamelend: maar dat is ONZE regering!

  Tegelijkertijd vond ik, toen al, dat heel veel Nederlanders meer met hun vakanties ,naar het zonnige zuiden , bezig waren, anderen rugklachten hadden met alsgevolg outkiering etc en daarnaast met sympathisanten in een snelle Opel ascona naar moffrika scheurden om daar zwart te werken. Dubbel op nietwaar
  Je begrijpt hopelijk wel dat eea teleurstellend werkt en het toen nog aanwezige persoonlijk idealisme wegkwijnt
  Er zijn in 1 jaar 3 van ons gezin vertrokken, mede op advies van mijn vader(beschadigt in ww2 and for WHAT)

  Het motto van 323 squadron (vlb leeuwarden) is: niet praten maar doen
  Ik zeg dan maar: niet MEER praten maar doen
  You can’t change stupid
  Take care

  • @Friesecanadees

   Prachtig, “hollelander”. Ga ik vanaf nu ook gebruiken bij het begroeten van de goedgelovige corona religieuzen en volgers, steek de arm 45 graden in de lucht en bij het laten zakken zeg ik nog even rap “val dood met de groeten van psycho Kill Gates”.

 6. Off topic

  Ik hoor net dat dubbele mondkapjes verplicht gaan worden.
  En anale testen.
  Dat had Styxhexenhammer gezegd.

  Dus het wordt een mooie janboel.
  En ikke doe mooiniemee!! 🙂

Comments are closed.