Artikel overgenomen van vriendenplek.nl Het Nederlandstalige Facebookalternatief met respect voor je privacy:

Dus ik moet maar geloven en aannemen wat er gezegd wordt? En dat moet ik allemaal van de door overheid aangestelde en betaalde instanties. Ik mag niets aannemen en geloven van artsen en professoren, virologen die een andere mening hebben, die het risico nemen hun licentie, hun baan kwijt te raken, omdat zij het noodzakelijk achten een ander verhaal naar buiten te brengen. Al deze deskundigen zijn opeens niet meer deskundig, maar “gewapt”. Natuurlijk bepaalt de overheid dit. Aan wie zou jij meer waarde hechten?

De corrupte media blijft maar overheids-gewenste verhalen plaatsen, daar waar anderen met hun jarenlange deskundigheid net zo makkelijk alles weer onderuit halen.

Als je geboren wordt uit gelovige ouders is de kans groot dat jij hetzelfde brandmerk krijgt. Vanaf dag één word je opgevoed met dat geloof, en ben je haast niet meer in staat anders te denken. Dit doet de overheid nu met de nieuwe generatie, volledig opvoeden met absurde angsten. Mensen angstig maken voor elkaar, geen idee wat dit met volksgezondheid te maken heeft. Je zal er maar in mee gaan als ouders. Ben je dan bezig met liefdevol opvoeden, denk je het dan echt goed te doen? Denk je dan echt aan je eigen opvoeding?

Je kunt zelf prima zien dat de overheid niet echt iets concreets uitvoert, behalve drie zaken. Het heilige vaccineren onder indirecte dwang. Enorm goochelen met cijfers, check de feitelijke sterftecijfers bij het RIVM en zie dat er niets bijzonders aan de hand is. En als laatste en tevens het meest succesvolle, de angstkraan met alle gevolgen volledig opendraaien. En dat is wat de meeste mensen beïnvloedt. Niet de cijfers en het vaccineren. Over het vaccineren is al meerdere keren aangegeven dat er niets verandert na het vaccineren. Alles blijft bij het oude.

Er wordt heel veel gesproken over hoe we de medemens uit die angstmodus kunnen krijgen, of beter bekend als hoe we ze “wakker’ kunnen laten worden. Nu denk ik dat dat sowieso een verkeerde term is. Zeker als je dat ook gaat uitspreken. Zoals sommigen het niet leuk vinden een complotdenker of wappie te worden genoemd, vinden anderen het niet leuk om een “slapend schaap” te worden genoemd.

Een ander punt wat wellicht wordt vergeten is natuurlijk, dat de angstige medemens zo in het verhaal gelooft dat ze het zien als een geloof, de waarheid. Nu, heb je weleens geprobeerd iemand uit bijvoorbeeld de “bible belt” uit het geloof te halen? Of iemand uit een sekte? Het “doel” om iemand “wakker” te krijgen is misschien wel helemaal verkeerd. En natuurlijk, na 100 miljoen linken te hebben gedeeld zal er hier en daar best iemand zijn die anders is gaan denken.

Verder moet je niet vergeten dat velen nog dagelijks de kranten lezen en tv kijken. Ze worden continu in de angstmodus gehouden. Zeker bij tv kijken, we weten nu dat tv kijken een staat van hypnose oproept bij mensen. Niet alleen het apparaat zelf, maar ook de programmering, daarom heet het programma. Een hypnose programma.

Met feiten komen werkt ook niet, sommige mensen zullen het lezen en maar al te vaak komen met de bekende alsen en misschienen. Ook iets wat maar slecht te winnen is. Al neem je ze mee naar de ic afdeling en laat je zien dat er maar twee mensen liggen, komen ze nog met de alsen en misschienen. Het is zinloos om deze mensen met feiten op andere gedachten te krijgen.

Wellicht doen we het allemaal fout. Wellicht is het de bedoeling wel dat dit allemaal zo gebeurt. Kijk bijvoorbeeld eens naar alle mensen die het zo hard laten zien vanuit het goede, denk aan Robert Jensen, Sven Hulleman, Willem Engel etc. Stuk voor stuk mensen die met het goede bezig zijn, maar vooralsnog niet hand in hand lopen en blijven preken voor eigen parochie. Jammer, maar waar. De echte ware verbinding wordt maar niet gevonden.

Uiteindelijk en zoals altijd, getuige de geschiedenis, zullen we het zelf moeten doen. En misschien moeten we het zo wel laten gebeuren. Het is niet anders. Mensen kiezen en sommige mensen denken te kiezen, moet je dat willen veranderen, kun je dat veranderen? Na twintig jaar alternatieve media begin ook ik af en toe het geloof in hun te verliezen. Er is ook daar veel verdeel heers, en hun eigen parochie is belangrijker dan verbinding en eenheid, de woorden die ze zo vaak gebruiken of moet ik zeggen misbruiken? De MSM kan ik niet meer geloven evenals de overheid. Die maken zich volkomen belachelijk, kinderlijk gewoon! Persoonlijk neig ik er steeds meer naar om mijzelf wat terug te trekken uit de mediawereld. Beide werelden zijn continu bezig met angstverspreiding en niet met gezondheid en liefde.

Ben zo langzamerhand in staat dat een ieder maar moet doen waarvan men denkt dat ze moeten doen. Wil jij graag de shot, take it! Maar laat mij dan ook vrij in die keuze en dwing mij niet! Geloof je de angst? Prima, laat mij de keuze dat niet te geloven, en geef mij niet jouw angst. Deal er zelf mee!

Ik heb steeds meer de behoefte aan verdieping, aan open en waar. Beide kanalen duwen mij weer terug naar de bron, de ware bron. Ooit was ik die verdieping, ben er geweest, echter het afgelopen jaar heeft mij verplicht weer op deze planeet gegooid. Een mooi jaar is het niet geweest. Polariseren, mensen uitspelen tegen elkaar, woordelijk en fysiek geweld, nee, dat is niet mijn wereld, daar wens ik geen deel vanuit te maken. Dacht dat we menselijke mensen waren, en geen wilde apen in het bos.

Natuurlijk kom ook ik er niet helemaal omheen, maar alles wat je aandacht geeft, groeit. In dit geval is het tijd voor in ieder geval minder aandacht. Ga weer proberen wat serieuzer te schrijven over dingen die ertoe doen in de mind, body and soul. Heb nog wat lastige documentaires en boeken liggen waar ik aan moet werken, dingen die ik niet begrijp en wil begrijpen.

En als ik ondertussen sterf in een mogelijke (burger)oorlog of aan een griepje dan is dat maar zo. Daar lig ik niet meer wakker van. En dat zou u ook niet moeten doen… it’s life!

Ook vrij en ongecensureerd schrijven? Dan naar vriendenplek.nl

7 REACTIES

 1. Goed stuk. Geschreven door een helder persoon.
  Truth stream media maakt ook content over zaken als hypnose.
  En nog veel meer.
  https://www.youtube.com/watch?v=9ysYujG0U9I
  https://www.youtube.com/watch?v=fznpRaM1wIg

  Soms inderdaad denk ik ook wel eens jammer dat mensen met podium niet meer de hand naar elkaar reiken.
  Maar aan de andere kant zou ik het een teleurstelling vinden als Jensen met Sven ging samenwerken.
  Die jongen heeft meteen de eerste de beste rechtszaak met de bond tegen overheidszaken verknalt.
  En heeft op zijn merchandise vreemde tekens. En bij doneren ook vreemde oplopende getallen.
  Dat riekt een beetje naar de vrij metselarij.
  Waar ik Jensen nog nergens op heb kunnen betrappen wat vraagtekens geeft.

  Verder zoeken naar body mind and soul.

  De vraag is. Wat is onze spirituele uitdaging?
  Is het To speak up but don’t resent.
  En To be in the world but not of the world.
  Of is het terugtrekken van aardse zaken.
  Omdat andere mensen het je wel erg moeilijk maken.

  The one thing missing….
  https://www.youtube.com/user/BONDActionInc

 2. De sleutel tot het heden is verborgen in het verleden , hoe kun je het heden begrijpen , waar men het verdomd het verleden te onderzoeken.

  Waar denk jij dat het PARLEMENT de afgelopen 70 jaar mee bezig is geweest …..?

  En nu vallen alle schaakstukjes op hun plek….terwijl men sliep.

  Vrede zij met u.

 3. Schitterend stuk. Dank aan de schrijver/schrijfster.
  Wanneer mensen verantwoordelijkheid voor zichzelf nemen heeft de overheid geen schijn van kans meer.

 4. Iedereen heeft zijn/haar eigen snelheid om persoonlijke ontwikkeling en inzichten te verkrijgen.
  Het gezegde gaat dan ook;
  “je kan een paard wel naar het water brengen, maar je kan het niet dwingen om te drinken”.

 5. Zeker kan je anderen wakker maken. Maar betekent dat dan ook dat ze je dan maar moeten volgen. Wees blij dat mensen niet zo volgzaam zijn. Of is schaap zijn of worden nu ineens een verdienste?

 6. Willem Middelkoop en “The Big Reset”.
  https://youtu.be/-tN9f_uOLOA

  Leuk adverteren en opdat u het maar even weet dat uiteindelijk alles (geldsysteem opblazen, corona zwendel, klimaatverandering, lockdown) gebeurt en is gebeurd met een bedoeling en doel.

Comments are closed.