Herken jij dat ook?

Dat je levensenergie uit je wordt gezogen
Omdat we niets meer mogen
Dat er grote vragen in je opkomen
Waarom je hier bent gekomen

Over liefde gaat het niet meer
Haat wint keer op keer
Dit is niet wat ik wil
Ik weiger mee te doen aan de menselijke kill

Liefde, lucht, licht en leven
Dat is toch de energie die we elkaar moeten geven
Bijna dood heeft mij het licht laten zien
Heel soms verlang ik weer naar het licht, maar nu met een grien

Zelf mag ik niet gaan
Dus vraag ik god, hoe lang laat je mij hier nog staan
Toch weet ik diep van binnen
De ultieme liefde zal winnen

Ik zal het licht meer moeten delen
Niet alleen met jou, maar met velen
Zullen we elkaar weer vasthouden
Dan kunnen we weer van elkaar gaan houden

Uiteindelijk zal het kwaad verdwijnen
En kunnen we het goddelijke licht weer laten schijnen

Met dank aan MarcB en vriendenplek.nl.

Ook vrij en ongecensureerd schrijven? Dan naar vriendenplek.nl

Of stuur je artikel in naar info@vrijspreker.nl of vrijspreker@protonmail.com

32 REACTIES

 1. Vaccinatieplicht, niet naar de supermarkt en noem maar op, regering is niet weg integendeel “Een vaccinatiebewijs aan de deur, wettelijk gezien kan dat gewoon” dat schrijft de gezondheidsraad in een advies aan Minister de Jonge. Iedereen zonder een bewijs van vaccinatie kan dan gewoon geweigerd worden. De K.H.N. laat weten het vaccinatiebewijs niet te schuwen. En ook de evenementenbranche ziet de maatregelen wel zitten.”Willem Westermann van branchevereniging Vereniging voor Evenementenmakers (VVEM) zegt: “We hebben oor naar weer mensen binnenhalen op onze evenementen en we vinden het helemaal niet raar dat dat een tijd vergezeld kan gaan met bepaalde gezondheidsvragen. De mensen die bij ons binnen komen zullen graag meewerken en dat horen we ook aan een mix van maatregelen waardoor we feesten gewoon weer kunnen gaan doen zoals ze waren, namelijk met mensen lekker dicht op elkaar zoals je zo’n feest wilt meemaken”. Koninklijke Horeca Nederland hoort ook bij de foute club

 2. When the beast is crawling in our mind, and despeare is our daily bread, Lets hope we find solutions soon, before all of us drop dead.

 3. Overal heerst ellende
  Overal is pijn
  Overal is het een bende
  En iedereen pist azijn
  Geveinsd medeleven
  Gespeelde empathie
  Onechte zorgen
  Onder tirranie
  Alles is een leugen
  Leven is onecht
  Maar wee je gebeente
  Als je dat eens hardop zegt
  Want de leugen die moet blijven
  Het spel moet doorgespeelt
  Ook al is het duidelijk
  Dat iedereen zich rot verveelt
  Creaturen in de schaduw
  Laag bij de gronds zoals altijd
  Leven van emoties
  Eten van haat en nijd
  Laat je niet lokken
  In deze zwavelpoel
  Gewoon stevig knokken
  Geeft al een goed gevoel
  Dan breken onze ketens
  Gaan we weer wat doen
  Gewoon weer door met leven
  Net als vroeger, net als toen.

  Willem

 4. Ik ga er vanuit dat wat we thans zien gebeuren mogelijk wordt gemaakt door de sterren. Saturnus en Jupiter zouden binnen de dictator-graden staan, vandaar de ellende. Die twee planeten blijven nog twee jaar in dat gebied staan.

  De stand van de sterren zorgt ervoor dat een demonische macht zich op Aarde kan manifesteren. De demon kan zelf niet zo veel, maar heeft mensen nodig die doen wat hij wil. Veel mensen zijn zo dom. Je moet nooit doen wat een demon wil, je moet je niet door een demon laten kwellen of bang laten maken, je energie weg laten zuigen, want daar leven ze van. Je moet gewoon ‘nee’ zeggen, ongeacht de consequenties.

  We gaan een oorlog voeren tegen het Beest, en alle volkeren der Aarde gaan aan die oorlog deelnemen, lees ik in bijbelboek Openbaringen, hoofdstuk 13. Het Beest gaat ervoor zorgen dat mensen die het teken van het Beest niet dragen niets meer kunnen kopen of verkopen.

  Het loopt niet mooi af met de sympathisanten van het Beest. Ze krijgen allemaal bulten en zweren, of erger. Ze zullen de dood zoeken maar niet kunnen vinden, de dood vlucht van hen weg. De heiligen die strijden tegen het Beest staat natuurlijk het eeuwige heil te wachten, in volkomen zaligheid. De bijbel voorspelt ook dat de heiligen deze oorlog gaan winnen.

  We leven in interessante tijden. De overheid heeft het volk de oorlog verklaard. Als het een beetje mee zit waait de gekte over. Misschien zijn we aan het Eind Der Tijden beland, de Apocalyps met massagraven en zo. Mooi.

  • Pluto (domineert wereld?) lijkt misschien een onbelangrijk object vanwege de afmeting en afstand tot de aarde, maar vorig jaar maart (ingaan wereldwijde lockdown) stonden de planeten Mars, Jupiter, Saturnus en Pluto tussen 17° en 29° in steenbok. https://noordknoop.nl/pluto-in-steenbok/

   1774-75 Pluto was in Capricorn at the degree it’s at now. This was when the 13 colonies formed the Continental Congress against Britain leading up to the establishment of a new nation (USA) and the American Revolutionary War.

   De Groninger boer Geert Reinders schrijft een brief aan stadhouder Willem V over zijn bevindingen met de vaccinatie van kalveren tegen veepest. <….Virus = gif of bacterie??

   In ieder geval is koeioneren actueler dan ooit.

   “Als niet gevaccineerde mensen een gevaar vormen voor gevaccineerde mensen betekent dit dat het ‘vaccin’ niet” werkt!

   Misschien werkt het juist wel als er een ander doel is dan mensen beschermen tegen een ‘onzichtbaar virus’.

   • Met dat argument kom je niet ver, want ze zeggen dat het 95% (of welk percentage dan ook) effectief is en daarom alleen werkt als iedereen het neemt…

    Als social distancing werkt, waarom dan de mondkapjes? Als beide werken, waarom dan een lockdown? Als alle drie werken, waarom dan nog vaccinaties? In hun ogen zijn het allemaal puzzelstukjes die je moet hebben.

   • Precies ja, de invloed van Pluto. Het zal een terugkerend proces zijn dat zo’n 3,5 jaar duurt? We wachten af. Het eerste jaar is al verstreken.

   • Pluto (domineert wereld?) lijkt misschien een onbelangrijk object vanwege de afmeting en afstand tot de aarde, maar vorig jaar maart (ingaan wereldwijde lockdown) stonden de planeten Mars, Jupiter, Saturnus en Pluto tussen 17° en 29° in steenbok. https://noordknoop.nl/pluto-in-steenbok/

    1774-75 Pluto was in Capricorn at the degree it’s at now. This was when the 13 colonies formed the Continental Congress against Britain leading up to the establishment of a new nation (USA) and the American Revolutionary War.

    De Groninger boer Geert Reinders schrijft een brief aan stadhouder Willem V over zijn bevindingen met de vaccinatie van kalveren tegen veepest. <….Virus = gif of bacterie??

    In ieder geval is koeioneren actueler dan ooit.

    “Als niet gevaccineerde mensen een gevaar vormen voor gevaccineerde mensen betekent dit dat het ‘vaccin’ niet” werkt!

    Misschien werkt het juist wel als er een ander doel is dan mensen beschermen tegen een ‘onzichtbaar virus’.

    @A. Bombari

    Een effectiviteit van 95% betekent dat het experimentele mRNA middel niet werkt, zelfs niet als iedereen is ingespoten. Kort gezegd: “een waardeloos, gevaarlijk experimenteel middel, mits het inspuiten ermee een ander breed doel heeft dan beschermen tegen een zogenaamd ‘corona virus'”. Welk breed doel het is moeten de verlichte geesten maar voor zichzelf bedenken.

    https://youtu.be/w7_6Gzeyy-c

 5. Ik zie wat schapen om me heen die door het ijs gezakt zijn: de wereld waarin ze dachten te leven is verdwenen. De rechtsstaat en democratie waar ze in geloofden is weg, de waarde van hun koopwoning is ongewis, net als de toekomst van hun baan/bedrijf/kinderen. Kortom: hun bestaan is opeens erg onzeker geworden. Het ijs was veel dunner dan ze dachten.

  • Misschien zijn ze boos op me, want ik ben niet door het ijs gezakt. Misschien schamen ze zich omdat ze een schaap zijn. Ze dachten het allemaal onder controle te hebben, maar het ijs bleek veel dunner dan ze dachten. En nu weten ze niet hoe ze verder moeten. Ze zijn in zekere zin in paniek, omdat hun wereldbeeld uit elkaar is gespat.

   Eerst laat de overheid ze door het ijs gaan, dan komt de overheid mogelijk ‘te hulp’. Het blijven schapen.

   • Alle mensen zijn schapen. Mensen lopen andere mensen na. Of idealen. Of beide tegelijk. Zolang het verschillende zijn en niet dezelfde is er niets aan de hand. Hier loopt men weg met Manders of Ayen Rand. Schapen zijn het of geiten.

 6. Elkaar vasthouden… afgelopen week heb ik mijn vijftigste verjaardag gevierd en iedereen waar ik van hou, was er. Een ouderwetse verjaardag met veel visite. Ik heb me nooit strak aan de maatregelen gehouden, maar toch. De spanning die er op ligt en dan toch al die mensen, al die liefde. Ik heb ’s avonds zitten huilen van geluk en dankbaarheid.

  • @Marjolein

   Je huilde misschien vanuit je onderbewustzijn en onbewust realiseer je je dat het leven wereldwijd nooit meer wordt of zal worden zoals het was? In een mens zit meer dan we willen aannemen. Moest ooit een keer spontaan heel diep huilen in bijzijn van mijn vriendin zonder te weten waarom, maar pas veel later daarop een antwoord kreeg en het bleek te maken te hebben met het plotseling overlijden van mijn vriendin. Heb ook altijd ‘gevoeld’ dat we niet bij elkaar zouden blijven. Klinkt vreemd, maar heb achteraf gezien gehuild om iets wat nog moest plaatsvinden. Schaam mij er niet voor, waarom ook(?), dit hier te delen.

   Energie, alles energie en zijn wij ook, energie. Een kamer vol met mensen kan positieve energie of negatieve energie brengen. Zodra ik ergens binnenstap en de energie staat mij niet aan of zuigt, dan ben ik weg of accepeer het om daaruit iets te leren of te doen wat schijnbaar moet plaatsvinden.

   Ongevraagde kwaadaardige energie kan ook naar je toekomen, in je kostbare energiezuinige domein. https://youtu.be/bpSHnn5drdU

   Zelfs hier reageren is uitwisseling van energie.

   • En zo is het Gecondoleerd met het verlies van je vriendin…
    Soms begint een verwerkings proces al nog voordat iets gebeurt is.

    Over dat kostbare energiezuinige domein. Ik had voorheen last van de energie van de buurvrouw. Die is apathisch en heeft een doodse / stilstaande energie bij zich. Het kwam gewoon door de muren heen. En zo heb ik als gevoelig persoon vaker van doen met energieen van anderen die me uitdagingen geven en me verder helpen.
    Die politie agenten op dat fimpje vertegenwoordigen met recht het kwaad in je eigen huis. En zo kun je bepaald worden op je geestelijk pad.

    Als zelfs Jesse Lee Peterson bezeten is geweest door een demoon dan weet je dat het hoort bij een spirituele strijd die je zelf niet kunt winnen. Hij keek in de spiegel en zag een diepe duisternis in zijn ogen die niet van hem was. Hij legt het uit als het werk van de duivel. En zegt nooit te luisteren naar je gedachtes. Zelf probeerde hij een keer zelfmoord te plegen ook. Vergeven is key voor vrede in je hart.
    https://www.youtube.com/watch?v=LL_Q-xfAN0E

    Iemand als Mooij noemt het mind attacks. En dat gebeurt juist als je de stilte gaat opzoeken.
    https://www.youtube.com/watch?v=vdKs13kf13A

    Een Amrikaanse dominee die de nieuwe gospelbands ontleedde noemt het Kriyas. En dat er door een bepaalde beweging van het hoofd zichtbaar is dat er een demon bezit van iemand neemt. Door de kracht van herhaling van muziek. Het wordt aangezien als het werk van God.
    https://www.youtube.com/watch?v=dhNtTr8Xn1s

    Wat nu gebeurt is niet meer en niet minder dan een spirituele strijd. Al het andere is bijzaak.
    Wij kunnen zelf die strijd niet winnen. Dat kan alleen God voor ons doen.
    Pray without ceasing.
    Vrede op aarde begint met vrede in de harten van mensen.

    https://www.youtube.com/watch?v=bYLMHuu1b-c&list=PLVqjzIOc_QoOfiKxCXWoe_Lo_KopkGj5x&index=40

   • Hoi Esther,

    Dank in alle opzichten voor je reactie. Het is toch vreemd dat we hebben geleerd ons van de dood af te wenden i.p.v. het te zien als onderdeel van het leven. Niet dat we ons daarmee constant hebben bezig te houden, want leven gaat voor de dood, in alles en zie het leven als strijden voor het leven, recht en vrijheid. Hoewel ik mij geestelijk wel steeds meer oplaad en voorbereid op de dood, daar is uiteindelijk de huidige status quo debet aan. Niets is meer als vanzelfsprekend en laat de dood dan maar komen, maar blijf strijdvaardig en zal blijven vechten en heb daarover nogal uitgesproken spartaanse ideeën.

    Begrijp wel dat als je jong bent en nog vol levensenergie zit en meer vechtlust bezit graag doelen stelt en daar niet teveel mee bezig wilt zijn. Naarmate je ouder wordt ga je anders over leven en dood nadenken, hoewel ik ook nog graag iets uit het leven zou willen halen maakt de huidige situatie dat feitelijk bijna onmogelijk en draag ik daarom mijn energie en leven over op mijn zoon die ik zie als een voortzetting van mijn leven. Bedenk tegelijkertijd ook weer in hoeverre wij werkelijk nog de regie over ons leven voeren als geestelijk verziekte geesten met verziekte kracht van het universum daar een stokje voor proberen te steken. Moeten we daar dan genoegen mee nemen of energie in stoppen als het van ‘boven’ zo is bepaald? Dat spel speel ik echter niet mee. Echter, ik leef in het heden, in het hier en nu en bij de dag en zal hoe dan ook terugslaan als het nodig is en moment en de mogelijkheid daar is. Hoewel ik mijn heel menselijke zorgen ken, ben ik echter voor niets en niemand bang en zal iedereen in dit bestaan of zelfs tot in het hiernamaals dat teruggeven wat ze hebben uitgedeeld, als vredig persoon die het non aggresie principe respecteert en wat ook betekent uit zelfverdediging het recht te nemen onverbiddelijk terug te slaan. De natuurlijke wetmatigheid van overleven. Wat de goden voor mij niet regelen, regel ik zelf wel, op mijn manier, op mijn moment, als de tijd daar is. Wil in vrede leven, maar wie een deathwish heeft, be my guest.

   • En zo is het Bedankt. ik ben soms nog wel bang. Vooral doordat mensen zo duidelijk tonen dat de duivel hun vader is. En ik me dan laat misleiden door allerlei gedachtes daarover. En waar die gekte toe kan leiden. Niet alleen in de mensen zelf maar daardoor ook op grote schaal zoals met die isolatie kampen enzo.
    Maar daardoor kan ik leven als dankbaar mens want hierdoor kan ik leren veroordeling over anderen los te laten. En ook over mijzelf. Want het is niet helpend als je tegen jezelf gaat zeggen verdorie nu veroordeelde ik weer! Waar oordeeloosheid nodig is helder onderscheid te kunnen maken tussen goed en kwaad. Veroordelen is aan God.
    En dat te mogen leren is Amazing 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=zlAewix_59k

    En dan nu sleetje rijden zo blijft men jong 🙂

 7. ik herken het ook
  maar kan niet kiezen uit 1 van de 3
  =
  1) wat te stemmen; links – midden – rechts
  2) welk shotje van de 3
  3) of uit de laatse van deze 3; net doen alsof je neus bloedt.
  =
  Wie van de 3 binnenkort op de buis; starring
  W.A.
  M.R.
  JvD.
  in iets gewijzigde opstelling
  Raad de Stem
  =
  Moet overigens niet gekker worden met deze hoge waterstanden!
  Alvast de groeten uit
  Amersfoort aan Zee

   • Misdadiger Rutte wil niet samen regeren met Baudet. Is dat arrogantie, Haagse bluf, de peilingen of al weten wat de gefraudeerde uitslag zal zijn. Dat laatste.

    We hebben een gebrek aan middeleeuwse steroïden, daar hebben politiek, overheid en chemische industrie wel voor gezorgd. Met politiek correct gebazel hebben we het duidelijk niet gered en zijn daardoor zelfs in de huidige shit terechtgekomen, met pappen, nathouden, fluwelen handschoenen, plas-glas ‘beschaving’. Steroïden: https://youtu.be/6ine98zBCkw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in