Thomas Sowell is een kritische libertariër, hij is het niet met alle libertarische standpunten eens. Hij is tegen white privilege. Een overzicht van zijn werk ontbreekt op de mises bibliotheek. Op de mises bibliotheek zijn een enorme verzameling gratis boeken te downloaden. Echter niet van Thomas Sowell. Moet je dan toch zijn boeken kopen op Amazon? Neen. Iemand heeft een verzameling audio boeken van hem verzameld en ingestuurd. Zeer nuttig. Echter. Veel van de boeken duren 8 uur of langer. Zie dit vooral als naslag en als mogelijkheid gratis kennis te maken met zijn gedachtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 REACTIES

  1. Thomas Sowell is een van de meest intellectueel mensen wij hebben in Verenigde Staaten. Het verlangt moed voor svarte konservativer uit te spreken. Wij moeten steunen hun.

Comments are closed.