Bericht van de libertaire partij: Je kunt de verkiezingsspot van de LP al morgen, DINSDAGAVOND om 22.42 uur op TV bekijken. Hier zijn de tijdstippen van alle uitzendingen. Ook op de publieke radio zijn we vanaf vrijdag, 26 februari present.

LP op TV:
Di 16/2 ned 3, 22:42 uur
Vr 19/2 ned 1, 12:57 uur
Za 20/2 ned 1, 00:26 uur
Di 23/2 ned 1, 12:57 uur
Di 2/3 ned 2, 21:25 uur
Wo 10/3 ned 1, 17:56 uur
(Uitzendingen 3 min)
LP op Radio:
Vr 26/2 radio 5, 17:00 uur
Za 27/2 radio 4, 07:00 uur
Za 27/2 radio 3, 20:00 uur
Zo 28/2 radio 2, 07:00 uur
Zo 28/2 radio 1, 21:00 uur
Wo 10/3 radio 5, 06:00 uur (10 minuten)
Do 11/3 radio 5, 12:00 uur
Vr 12/3 radio 3, 07:00 uur
Vr 12/3 radio 3, 18:00 uur
Za 13/3 radio 1, 07:00 uur
(Meeste uitzendingen 1 minuut, behalve 10/3)We zien het als onze grootste uitdaging om de partij bij een groter publiek bekend te maken. We hebben een unieke situatie in Nederland: een overheid die op allerlei terreinen bezig is de burger compleet tegen zich op te zetten. Onze overtuiging dat er veel teveel overheidsinvloed is wordt door steeds meer mensen gedeeld, We groeien gestaag. De LP is nog nooit zo groot geweest als nu.

Wij vinden dat de individuele vrijheid vanzelf groter wordt naarmate de invloed van de overheid op de samenleving minder wordt, en mensen hun leven en hun manier van samenleven meer zelf kunnen besturen.
De LP heeft voor deze transitie een aantrekkelijke en realistische “roadmap“, die zich uitdrukt in ons verkiezingsprogramma en in onze standpunten. Je kunt trots zijn op een club die bestaat uit mensen zoals jezelf, die eerlijk ervoor uitkomen dat ze niet veel ophebben met de manier waarop de overheid en de politiek functioneert. Je hoeft je er waarachtig niet om te schamen.

Vrijwilligers om flyers en kranten rond te brengen en posters te plakken.
Ons budget stelt ons in staat ook met “klassieke” verkiezingspropaganda voor een stem op de LP te werven: met flyers, posters en een echte krant. Deze worden op dit moment gedrukt en aan onze “hubs” verdeeld, waarvandaan ze verder gedistribueerd worden.
We zijn op zoek naar vrijwilligers voor het rondbrengen van flyers en kranten en het plakken van verkiezingsposters op de gemeentelijke aanplakborden. Zo kun je bijvoorbeeld zo’n 500 flyers in anderhalf uur in brievenbussen verdelen, in villawijken wellicht 200. Of je kunt bij een supermarkt gaan staan en zo een hoop buurtgenoten leren kennen. Wat en hoe je maar wilt.

En tegelijk doe je iets goeds voor je fysieke gezondheid 😉

Meld je alsjeblieft zo spoedig mogelijk aan bij campagne@stemlp.nl

We doen niet alles tegelijk. We beginnen met de posters, waarvan we vandaag een grote voorraad van de drukker geleverd krijgen. Daarna volgen de flyers en als klap op de vuurpijl verspreiden we begin maart de LP verkiezingskrant. We hebben hiervoor alle hens aan dek nodig

De inhoud van de flyers en de poster (die je ook aan je raam kunt plakken) kun je alvast op https://stemlp.nl/verkiezingsposter/ bekijken. Mensen die zich verder in ons verkiezingsprogramma willen verdiepen kunnen dit vinden op: https://stemlp.nl/verkiezingsprogramma/

4 REACTIES

 1. Natuurlijk een stap in de goede richting maar,
  het toestaan van een vaccinatie eis voor winkels, mag wel heel goed toegelicht worden.

  In het verborgen linkje in de kieswijzer, die bijna niemand aanklikt zie je pas, dat het ook mogelijk moet zijn, om niet gevaccineerden of beide toe te laten naar eigen keuze vrijheid van de ondernemer.

  Ik vraag me af, hoe dat uit zou pakken. Veel nog bestaande regels maken het de markt moeilijk, om snel een andere doelgroep te bedienen.

  Zelf vind ik de kieswijzers zeer dubieus, maar helaas gebruiken mensen die wel.

 2. Sorry maar ‘jouw toekomst jouw keuze’ is een nietszeggende slogan die van elke partij zou kunnen zijn.

  • Dat viel mij ook op. Deze kreet had net zo goed van Groenlinks kunnen zijn. Of van de Gristenunie.
   Dan liever “Belasting is diefstal”. Die zou best actueel zijn geweest nu de toeslagenaffaire nog naettert.

   • Jouw toekomst jouw keuze geeft me een beetje een feministisch idee

    My body my choice

    Women’s rights are human rights

    Ik had liever iets gezien als
    Make the netherlands great again

    Of anders iets met zelfbeschikking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in