Vrijspreker heeft afscheid genomen van Twitter en zit nu op Gab. Twitter is van een redelijk objectief platform naar een subjectieve publicist gegaan. Daarmee zet Twitter zichzelf als promotiekanaal voor het libertarisme buitenspel. Daar zijn andere en betere mogelijkheden voor waar wij liever energie in steken.

Het aantal volgers op Twitter bleef na een eerdere sterke groei hangen op 3.500 en daar zat geen beweging meer in. Een gelijke trend was merkbaar bij soortgelijke personen en sites. Na de ban van Trump, het opvoeren van shadowbanning en selectief hanteren van de huisregels vertrokken er steeds klanten. En daarmee de doelgroep voor de Vrijspreker.

Door het wegpesten van alles dat niet links-globalistisch is, vormt Twitter zich om van breed platform naar een beperkt propagandakanaal. Uiteindelijk is Twitter een online versie van de New York Times, vooringenomen, leugenachtig en druk bezig om hun eigen waarheid op te leggen aan anderen. Of om met een Nederlands voorbeeld te spreken Nujij wat verworden is tot een gelijkgeschakeld clubhuis voor gehersenspoelden.

Vorige week kreeg Vrijspreker een ban van Twitter en dat was een mooie gelegenheid om er een punt achter te zetten en door te gaan op Gab. Daar hebben we inmiddels 250 volgers en de verwachting is dat we eind dit jaar op een veelvoud daarvan zitten. Naast Gab worden andere platforms als MeWe, Minds, Parler en Hives bekeken.

De toekomst is decentraal, vrijheidslievend en onafhankelijk. Free speech verdwijnt op Big Tech, hoog tijd om Alt Tech op te stoten in de vaart der volkeren !

 

 

2 REACTIES

  1. Naast de faculteit Rechtsgeleerdheid komt nu ook een faculteit Linksgeleerdheid

  2. Mee eens. Twitter was interessant ergens rond 2010. Nu is het een riool voor deugende linksmeningen.

    Een belangrijk detail rond Twitter is dat sinds een aantal jaren de heersersfamilie van Saoedi Arabie grote belangen in Twitter heeft genomen. Sindsdien is het er niet beter op geworden.

Comments are closed.