The MF001 is a Boeing 737-200 which has flown for Air France, Ryan Air and Merpati before being converted into a tribute to Nobel Laureate Milton Friedman, who almost singlehandedly did more for the promotion of free-market capitalism than anybody else during the second millennium (the port side is dedicated to Warren Buffett, the world’s most famous investor (port).

Please visit our website for more  photos: https://miltonfriedmanboeing737.com/ 

Image Gallery

 

She can be visited on the island of Bali after an appointment with her owner Hugo J. van Reijen, who can be contacted through his office in Guernsey (+44 1481 711742 or hugovanreijen@yahoo.com).

Hugo van Reijen

4 REACTIES

 1. Leuk! Alleen jammer dat Warren Buffett zo’n Hillary Cinton (Joe Biden) supporter is geworden.

  Het vliegtuig ziet er van binnen in elk geval ruimtelijker uit dan de B747 die in de tuin van het Corendon hotel staat. Daar mocht ik een keer rond kijken en die was (toen) nog in originele staat.
  https://goo.gl/maps/WBYoZoQfz9VRbBzDA

  Het was bijvoorbeeld verrassend dat zo’n groot vliegtuig zo’n benauwde cockpit heeft. Een vliegtuig ervaar je zo anders dan wanneer je in het vliegveld sfeertje zit.

 2. Wat is het verhaal achter het vliegtuig? Waarom een Boeing 737? Waarom in Bali, in de tuin van een hotel? Waarom een eerbetoon op een vliegtuig? Zoiets moet een aardig bedrag kosten om te realiseren.

  Het zou wel leuk zijn om zo’n vliegtuig te parkeren in de achtertuin van de Harvard of Stanford universiteiten Kijken hoe snel de aldaar studerende sneeuwvlokjes psychotisch worden bij het zien van een portret van een ‘kapitalist’.

 3. De tweedehandsvliegtuigen liggen (helaas) voor het opscheppen en ik voorzie dat velen er een zullen kopen, want je kunt er desgewenst in wonen; kost een fractie van een huis, ZONDER onroerendgoedbelasting, want een vliegtuig is een roerend voorwerp. Een verhaal zit er niet achter.

Comments are closed.