De angst regeert – ingezonden bericht. In alle persconferenties vanuit de overheid gaat het vooral om bangmakerij. We hebben immers te maken met een killer virus, zo beweert men. En dus moeten er allerlei maatregelen worden ingevoerd, zoals een avondklok. Maar dat ging niet zomaar, daar was een noodtoestand voor nodig.

Nu zal Nederland niet zijn als we daar zeg maar vier (4 !) varianten op hebben. De noodtoestand, de beperkte noodtoestand, de separate toepassing van de noodtoestand en de separate toepassing van de beperkte noodtoestand. De separate toepassing bestaat uit inlegvelletjes, want daar zijn we in Nederland ook erg bekend mee. Nu kan er natuurlijk weerstand ontstaan, want niet iedereen laat zich foppen en daarvoor moeten we wat zekerheid inbouwen om de mensen die er tegenin gaan een aantal zaken in het vooruitzicht te stellen.

Sinds mei vorig jaar zijn er allerlei wetten met een aantal trucjes doorgevoerd. Soms kon men met simpele wijzigingen de 1e kamer ontwijken en later zelfs de 2e kamer.

Een aantal voorbeelden op een rij: de Wet verplichte GGZ, de Wet LSE, de Wet deelgezag,  aanpassingen Wet publieke gezondheid art 32 en 34 en op 22 januari het uitroepen van de noodtoestand.  Dat laatste is opmerkelijk, want eigenlijk heeft niemand er iets van meegekregen en als dat wel zo is dan weten zelfs kamerleden niet wat dit voor gevolgen heeft (of ze weten het wel en stemmen er dus in toe).

Het werkt zelfs door in de gemeenteraad. Zoals bij demonstraties bijvoorbeeld. In de normale toestand is de veiligheidsdriehoek verantwoordelijk voor openbare veiligheid en worden daar de beslissingen genomen of een demonstratie beëindigd moet worden en met welke middelen wat proportioneel geweld betreft. We zien echter sinds januari dat het toegepaste geweld buitenproportioneel is. Het is zelfs extreem gewelddadig. Want wij in de vrije journalistiek hebben gezien dat het ging om vreedzame demonstranten, die vrijwel wekelijks geconfronteerd zijn met extreem buitensporig politiegeweld.

Na 14 maart, waarop het toppunt van dit overheidsextremisme pijnlijk plaatsvond, zijn er kamerleden en raadsleden vraagtekens gaan zetten bij deze weerzinwekkende toepassing van geweld door de overheid t.o.v. burgers, die geweldloos en vreedzaam demonstreren. Men wil de verantwoordelijke driehoek vragen stellen, maar is deze driehoek wel verantwoordelijk? Het antwoord is nee. We hebben immers een noodtoestand in Nederland, demonstraties mogen wel maar niet als het over coronamaatregelen gaat. En omdat LSE de mensen die zich verzetten tegen deze maatregelen complotdenkers heeft genoemd, die door hun omgeving moeten worden aangemeld volgens de site van LSE, vallen de demonstraties onder de afdeling terrorismebestrijding.

Grapperhaus voert dus zelf het bevel over de politie. Op het moment dat wordt besloten dat de demonstratie wordt beëindigd nemen ze het over. Er moet dan maximaal geweld gebruikt worden. Normaal gesproken worden zittende demonstranten weggedragen. Omdat Grapperhaus het voor het zeggen heeft samen met SGBO, worden de honden en de cavalerie losgelaten en slaan gewapende psychopaten als bezetenen in op vreedzame mensen. Vervolgens worden er honden gedwongen zich vast te bijten in deze mensen. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen leeftijd, geslacht of weerbaarheid. Alles is geoorloofd met maximaal politiegeweld.

Een schrikbewind dus, waarbij ook willekeurige aanhoudingen plaatsvinden. Angst aanjagen; wappies meppen zoals de meeste agenten het noemen. Wie niet mee doet is een loser in de ogen van collega’s. Vreedzame mensen die hun vrijheid terug vragen, met hartjes ballonnen bewapend, mogen zich verheugen op de meest gruwelijke aanpak met politiegeweld. De extreme manier waarop ze tekeer gaan hebben we nog nooit eerder in Nederland gezien. Het sadisme druipt er af, en de vooruitzichten op deportatie in de toekomst voor vaccinatie-weigeraars lijken alvast een generale repetitie gehad te hebben op 20 maart: mensen werden massaal aangehouden en lieten zich zonder weerstand gewillig als slachtvee in bussen duwen, nadat ze uren kletsnat in de kou op straat gevangen en ingesloten waren. Vervolgens werden ze ergens ver weg buiten Amsterdam gedumpt door de politie.

Logisch dat men vragen stelt in de kamer en in de raad. Maar waarom stellen ze die vragen? Omdat niet alleen de bevolking bedonderd wordt, maar ook de politici. Dit is geen democratie,  dit is een dictatuur waarbij de staatsgreep heel stilletjes heeft plaatsgevonden.

Sinds januari is ook Opplan 10 in werking getreden,  waarbij de krijgsmacht wordt ingezet voor de derde hoofdtaak. Het leger onder politiebevel, ook nog nooit eerder voorgekomen in Nederland. En wat is daar nu naar buiten gekomen bij de persconferenties? Helemaal niets, de bevolking en politici zijn niet geïnformeerd. En als politici wel op de hoogte zijn dan zijn ze medeplichtig aan deze staatsgreep. Opmerkelijk dat onze koning alle wetten om deze staatsgreep mogelijk te maken gewoon heeft getekend. Voor hen die de eed hebben afgelegd en touw hebben gezworen aan volk, koning en vaderland is dit een mes in de rug. Deze koning heeft getekend voor het doodvonnis van onze democratische rechtstaat. Wie ga je nu verdedigen als je het monopoly op geweld hebt als agent, of het recht om te doden als militair? Het volk, de mensen achter de staatsgreep waarvan je geen enkel benul hebt dat die heeft plaatsgevonden of de koning die het ondertekend heeft en daarmee zijn eigen volk, inclusief krijgsmacht heeft uitgeleverd aan een dictatuur?

Als je de feiten opsomt: wet ggz, wet publieke gezondheid, wet lse, wet deelgezag, spoedwet, covipas reeds besteld in mei 2020, niet werkende mondkapjes die wel verplicht zijn, verplicht testen, in mei 2021 toegangstest, lockdown, economische ondergang, leger onder bevel politie,  noodtoestand, avondklok die ook 24/7 kan worden ingevoerd, grondwet uitgeschakeld,  schending van mensenrechten, extreem politiegeweld tegen eigen onschuldige bevolking, geestelijke en lichamelijke kindermishandeling met verplichte mondkapjes, geestelijke mishandeling bevolking met aantoonbare leugens en manipulatie,  gedwongen faillissementen, gigantische schulden creëren die in 3 generaties nog niet kunnen worden afbetaald, en dat alleen omdat het levensgevaarlijk is met een killer virus waarvan al een jaar lang 0.01 % van de bevolking in het ziekenhuis ligt.

Naast de bevolking moeten toch ook politici, waarvan het niet aannemelijk is dat ze allemaal betrokken zijn bij deze staatsgreep,  inzien dat we gevangen zijn in een dictatuur die ook nog eens experimentele DNA muterende vaccins wil verplichten.

Dit is de laatste wake up call, die ook bij politie en strijdkrachten serieus overwogen moet worden want een groot deel van de bevolking gaat dit nooit accepteren. Die zal je moeten doden.

We kunnen concluderen, dat de Nederlandse democratische rechtstaat sinds januari 2021 compleet is afgeschaft. Denk na of je daar mee kan leven. Kom uit je hypnose en gebruik je verstand. Of nog liever…volg je hart.

Landelijk Steunpunt Extremisme

Het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) video (1:08)

De wet verplichte ggz (Wvggz) video (3:22)

Wvggz cliënteninformatie zorgmachtiging video (4:11)

De Wvggz tijdens de coronacrisis

Landmacht – Rode baretten tegen terreur

Defensie – Handen ineen tegen terreur

Militaire Spectator – Gereed voor de derde hoofdtaak ?

https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

Artikel 32 – Wet publieke gezondheid

https://www.bhbw.nl/nieuws/nieuwsbericht/255/wet-buitengewone-bevoegdheden-burgerlijk-gezag

Raad van State – Voort­du­rings­wet ar­ti­kel 8 Wbbbg.

Tweede Kamer – Rapportage demonstraties in coronatijd

Veligheidsregio Referentie Architectuur – Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden

Amnesty wil onderzoek politiegeweld Malieveld

12 REACTIES

 1. Voor zulke gevallen heeft men in de US of A dus vrij wapenbezit.
  Dit was het moment om daar in Nederland gebruik van te maken.

  • Absoluut! Thomas Jefferson begreep precies hoe het zat:

   “The strongest reason for the people to retain the right to keep and bear arms is, as a last resort, to protect themselves against tyranny in government.”

   En

   “When government fears the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.”

  • Inderdaad en voeg Canada daar nog even aan toe
   Die trudope probeert al geruime tijd om het wapen bezit in het honderd te jagen
   Maar dat zal niet lukken
   Living here:free as a bird

  • Maar in de US gebruikten ze hun wapens niet, veel geschreeuw geen wol
   Maar we zien wat er gebeurt, politie gaat ook schieten en de doodstraf is ingevoerd, maar ik was gek toch? Ik overdreef toch? Jullie wisten alles toch beter? We gaan er gewoon aan hoor.

 2. Tja, velen zijn nog steeds van mening dat we ons hieruit kunnen stemmen of gehoorzamen.

 3. De politie heeft het ook niet makkelijk. Zij worden geconfronteerd met de mafkezen van de samenleving. Een samenleving die het geloof aan de kant heeft gezet, en vervangen door het geloof in de staat. Opvoeding en kennis overdracht is steeds meer een zaak geworden van het onderwijs.
  De politie en hulpverleningsdiensten worden dagelijks aangevallen, bedreigd en vaak moet de brandweer en ziekenwagen de hulp in roepen van de politie. Dat de politiemensen beginnen door te draaien, vind ik niet vreemd. Ja, het professionals, maar het zijn ook maar mensen. En helaas er zitten ook gekken en vooral meelopers bij.
  Wetten en regels zijn bekend bij de juristen en advocaten maar veelal niet bij de bestuurders en politici. Die vinden wetten en regels nogal vervelend. Dus, zij gaan besluiten nemen, omdat zij de baas zijn en omdat die vinden, dat zij de autoriteit zijn en het recht hebben om besluiten te nemen.
  De regelgeving die nu gemaakt wordt zal niet meer verdwijnen. Erger nog, ga er maar vanuit dat die zelfde regels ook voor andere situaties gebruikt gaat worden. Bijvoorbeeld een echte economische depressie.
  Dit gaat niet stoppen. Degene die de besluiten nemen, zitten vast in een bepaalde denkwijze. Kijk maar naar de uitslagen van de verkiezingen. VVD, D66, FVD en Bij1 winnen. Allemaal collectivisten. Maar het is nog erger, het wanbestuur, de toeslagen ellende, etc zijn niet afgestraft. Hieruit kun je afleiden hoe de bevolking denkt over de ellende van de afgelopen 4 jaar. De alternatieve media klinken prachtig, maar er komt geen verzet.
  Als je individueel met mensen praat, zijn zij vooral op tegen wat de overheid doet. Maar, als diezelfde mensen in een groep zitten, maken zij een draai van 180 graden, en ineens zijn de maatregelen prachtig.

  • Karel, persoonlijk ken ik wat agenten. Ook die erbij gezeten hebben.
   De mensen die de laatste 30 jaar zijn aangeworven en nog steeds bij de politie zijn hebben 2 belangrijke karaktereigenschappen, domheid en volgzaamheid.
   De wellicht 20% die deze eigenschappen niet bezitten, zijn toch een minderheid.

 4. Maar we zien wat er gebeurt, politie gaat ook schieten en de doodstraf is ingevoerd, maar ik was gek toch? Ik overdreef toch? Jullie wisten alles toch beter? We gaan er gewoon aan hoor.

Comments are closed.