9 REACTIES

 1. Geweldloze demonstraties leiden altijd tot het met geweld verwijderen van de demonstranten. Daar moet je als demonstrant  dus rekening mee houden. Je moet bereid zijn in het ziekenhuis te belanden (of erger als er met scherp wordt geschoten) als je hieraan begint.

  Je kan wel een moreel beroep doen op de overheid, maar dat werkt alleen als het politiegeweld tegen de demonstranten overdreven is en een brede publieke verontwaardiging oproept.

 2. Effectiever is om geweld met geweld te beantwoorden. Criminelen weten dat allang. Zodra er ook grote aantallen agenten sterven bij het opbreken van demonstraties zal de overheid zich terughoudender opstellen en de demonstranten noodgedwongen hun zin geven.

  De overheid kan echter ook besluiten om te escaleren en het leger in te zetten. Dan zullen alleen zwaarbewapende paramilitaire demonstranten nog effectief verzet kunnen plegen.

  De overheid wordt dan in het desbetreffende stadsdeel of landsdeel buitenspel gezet en de demonstranten hebben de vrijheid gekregen waar ze naar verlangden. Om deze situatie permanent in stand te houden is wel iets meer toewijding noodzakelijk dan het uitspreken van “we shall not be moved”. ?

  • In veel steden in Frankrijk komt al geen politie meer.
   Iedere politieauto die er binnenkomt, komt er niet meer uit.
   Geweld werkt uitstekend als je bereid bent meer geweld te gebruiken dan de tegenstander.
   Maar Nederlanders zijn daar te slap voor.
   En ja, het is oorlog.

 3. Het lijkt wel of de demonstranten klappen willen krijgen. Ze weten wat ze te wachten staat op het Museumplein. Wat als ze gaan demonstreren bij de Dokwerker, Nieuwmarkt, Dam, bij de Westerkerk, enz.? Al dan niet tegelijkertijd. Daar is veel moeilijker tegenop te treden. Het verbaast mij dat er nog geen tegengeweld is geweest. Volgens sommigen gaat dat komen als het Rammedan is en de avondklok dan nog geldig is.

 4. Je moet iedere keer als je een agent tegen komt roepen “Nee! Niet slaan!” terwijl je afwerende bewegingen maakt.
  Of bel het bureau op, en vraag of je wappies mag slaan.
  Als ze nee zeggen, zeg je “Oh, dat mogen jullie alleen?”.

 5. Remmende katalysatoren,zoals de staat,zorgen dat de klus nooit af komt.en maar voort blijft duren en peperduur wordt?
  Daarbij stimulerende,dat kan alleen als ze dat legertje overheidsdinaren terug schroeven!
  Belangeijke mededeling:

  Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie

  Redactie
  niburu.co
  Er zijn geheime beelden en documenten opgedoken waaruit blijkt dat Pfizer nu al weet dat het virus voor altijd zal blijven. 

  Ook blijkt dat de farmaceutische industrie zo goed als ieder instituut in de Westerse wereld omkoopt om haar vaccins te pushen, inclusief politici.

  Er is een reden dat het land op dit moment in een ijzeren greep wordt gehouden door de medewerkers van Klaus Schwab (voorzitter WEF).

  Dat zal zo blijven totdat zo ongeveer het hele land zich “vrijwillig” heeft laten vaccineren. Dat allemaal in een democratische dictatuur dat geen vaccinatieplicht kent, maar iedereen op alle mogelijke manieren zal chanteren om het toch maar wel te doen.

  Er is natuurlijk maar één echte reden voor de verstikkende coronamaatregelen en, zoals we gewend zijn, heeft dat helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met het creëren van een dwangmiddel om degenen die nog geen vaccin hebben gehaald ertoe aan te zetten dit wel te doen.

  Er is een reden dat winkels en horeca dicht blijven en dat mensen nog steeds niet mogen reizen. Er is een reden dat Schwab medewerker Rutte zo onvoorstelbaar loopt te drammen op een avondklok.

  Dat alles heeft te maken met enerzijds de geplande verwoesting van de kleine zelfstandige ondernemers en anderzijds chantage van de bevolking. Een chantage die inhoudt dat je je vrijheid terug kunt kopen voor een prikkie. Een vaccinatieprikkie dan wel te verstaan. De overheden treden op als regelrechte drugsdealers met eigen lijfwachten en een leger om de bevolking te dwingen zich te laten vaccineren.

  Je kunt op verschillende manieren iets afdwingen. Je kunt het als een plicht afdwingen, maar dat roept veel weerstand op, of je kunt het indirect via chantage afdwingen door ervoor te zorgen dat degenen die zich niet laten vaccineren totaal geen leven meer hebben.

  Via uitgelekte informatie is nu bekend geworden dat de grote farmaceut Pfizer de huidige corona pandemie al endemisch heeft verklaard. Dit betekent dat corona nooit meer weg zal gaan en voor altijd aanwezig zal zijn. Dat betekent dan weer dat er regelmatige boostervaccins zullen komen, misschien zelfs meerdere keren per jaar.

  Een journalist van The Intercept, Lee Fang genaamd, heeft de hand weten te leggen op een aantal interne documenten van Pfizer. Documenten die eigenlijk bedoeld zijn voor investeerders.

  Uit die documenten blijkt dat Pfizer nu druk bezig is met het pushen naar drie vaccins in plaats van twee, om volledige bescherming te bieden. En dan zullen daarna de jaarlijkse boosters volgen, net zoals nu de griepprik.

  Ook wordt er intern bij Pfizer al druk gesproken over dat ze binnenkort de prijzen voor hun vaccins drastisch zullen verhogen, zodat het bedrijf nog veel aantrekkelijker wordt voor investeerders. Nieuwe investeerders betekent meestal ook dat de aandelen in waarde zullen stijgen en alle executives bij Pfizer zullen waarschijnlijk zelf ook over een fiks aantal aandelen beschikken.

  Afgezien van de grotere agenda is het ook een zaak voor de farmaceutische industrie en hun aandeelhouders om letterlijk handen vol met geld te verdienen aan deze nep pandemie.

  Lee Fang heeft de hand weten te leggen op beelden van een Zoomvergadering van een aantal Pfizer Executives met een vertegenwoordiger van de bank. En dan hoor je dat ze er vanuit gaan dat de pandemie zal overgaan naar iets endemisch, waardoor er voor hen een prachtige gelegenheid ontstaat om heel veel geld te verdienen.

  Dit zou op de voorpagina’s van alle mainstreampublicaties moeten staan. Een bedrijf als Pfizer dat maar één doel voor ogen heeft en dat is zoveel mogelijk mensen injecteren zodat zij een Godsvermogen kunnen verdienen.

  Als je dan verder bedenkt dat het gehele medische establishment voor een groot deel wordt betaald door de farmaceutische industrie, dan weet je alleen al op die basis zeker dat het virus er voor altijd zal zijn.

  Dan blijkt uit het jaarverslag van Pfizer dat er maar liefst een lijst is van 37 pagina’s vol met goede doelen organisaties die door hen financieel worden gesteund. Al deze clubs zullen uiteraard optreden als ambassadeurs voor hun weldoener.

  Het blijft niet bij goede doelen, ook politici worden niet vergeten in hun campagnes en het zal dan ook niemand verbazen dat Joe Biden bovenaan die lijst staat.

  Het is niet alleen Pfizer dat geld doneert aan politici, zowel Democraten als Republikeinen, want AstraZeneca, Moderna en Johnson en Johnson doen precies hetzelfde.

  Het zijn dan weer diezelfde politici die uiteindelijk de overheden vormen die de burgers net zolang opsluiten totdat ze bereid zijn om een prik te halen. Een prik die hen weer wat vrijheid geeft die ze anders niet zullen krijgen.

  Door al dat lobbyen en financieren van de farmaceutische industrie promoot op dit moment bijna ieder instituut in de Westerse wereld vaccins.

  Blijf thuis, samen tegen corona. Grotere nonsens moet nog bedacht worden.

  Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie

  Redactie
  niburu.co
  Er zijn geheime beelden en documenten opgedoken waaruit blijkt dat Pfizer nu al weet dat het virus voor altijd zal blijven. 

  Ook blijkt dat de farmaceutische industrie zo goed als ieder instituut in de Westerse wereld omkoopt om haar vaccins te pushen, inclusief politici.

  Er is een reden dat het land op dit moment in een ijzeren greep wordt gehouden door de medewerkers van Klaus Schwab (voorzitter WEF).

  Dat zal zo blijven totdat zo ongeveer het hele land zich “vrijwillig” heeft laten vaccineren. Dat allemaal in een democratische dictatuur dat geen vaccinatieplicht kent, maar iedereen op alle mogelijke manieren zal chanteren om het toch maar wel te doen.

  Er is natuurlijk maar één echte reden voor de verstikkende coronamaatregelen en, zoals we gewend zijn, heeft dat helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met het creëren van een dwangmiddel om degenen die nog geen vaccin hebben gehaald ertoe aan te zetten dit wel te doen.

  Er is een reden dat winkels en horeca dicht blijven en dat mensen nog steeds niet mogen reizen. Er is een reden dat Schwab medewerker Rutte zo onvoorstelbaar loopt te drammen op een avondklok.

  Dat alles heeft te maken met enerzijds de geplande verwoesting van de kleine zelfstandige ondernemers en anderzijds chantage van de bevolking. Een chantage die inhoudt dat je je vrijheid terug kunt kopen voor een prikkie. Een vaccinatieprikkie dan wel te verstaan. De overheden treden op als regelrechte drugsdealers met eigen lijfwachten en een leger om de bevolking te dwingen zich te laten vaccineren.

  Je kunt op verschillende manieren iets afdwingen. Je kunt het als een plicht afdwingen, maar dat roept veel weerstand op, of je kunt het indirect via chantage afdwingen door ervoor te zorgen dat degenen die zich niet laten vaccineren totaal geen leven meer hebben.

  Via uitgelekte informatie is nu bekend geworden dat de grote farmaceut Pfizer de huidige corona pandemie al endemisch heeft verklaard. Dit betekent dat corona nooit meer weg zal gaan en voor altijd aanwezig zal zijn. Dat betekent dan weer dat er regelmatige boostervaccins zullen komen, misschien zelfs meerdere keren per jaar.

  Een journalist van The Intercept, Lee Fang genaamd, heeft de hand weten te leggen op een aantal interne documenten van Pfizer. Documenten die eigenlijk bedoeld zijn voor investeerders.

  Uit die documenten blijkt dat Pfizer nu druk bezig is met het pushen naar drie vaccins in plaats van twee, om volledige bescherming te bieden. En dan zullen daarna de jaarlijkse boosters volgen, net zoals nu de griepprik.

  Ook wordt er intern bij Pfizer al druk gesproken over dat ze binnenkort de prijzen voor hun vaccins drastisch zullen verhogen, zodat het bedrijf nog veel aantrekkelijker wordt voor investeerders. Nieuwe investeerders betekent meestal ook dat de aandelen in waarde zullen stijgen en alle executives bij Pfizer zullen waarschijnlijk zelf ook over een fiks aantal aandelen beschikken.

  Afgezien van de grotere agenda is het ook een zaak voor de farmaceutische industrie en hun aandeelhouders om letterlijk handen vol met geld te verdienen aan deze nep pandemie.

  Lee Fang heeft de hand weten te leggen op beelden van een Zoomvergadering van een aantal Pfizer Executives met een vertegenwoordiger van de bank. En dan hoor je dat ze er vanuit gaan dat de pandemie zal overgaan naar iets endemisch, waardoor er voor hen een prachtige gelegenheid ontstaat om heel veel geld te verdienen.

  Dit zou op de voorpagina’s van alle mainstreampublicaties moeten staan. Een bedrijf als Pfizer dat maar één doel voor ogen heeft en dat is zoveel mogelijk mensen injecteren zodat zij een Godsvermogen kunnen verdienen.

  Als je dan verder bedenkt dat het gehele medische establishment voor een groot deel wordt betaald door de farmaceutische industrie, dan weet je alleen al op die basis zeker dat het virus er voor altijd zal zijn.

  Dan blijkt uit het jaarverslag van Pfizer dat er maar liefst een lijst is van 37 pagina’s vol met goede doelen organisaties die door hen financieel worden gesteund. Al deze clubs zullen uiteraard optreden als ambassadeurs voor hun weldoener.

  Het blijft niet bij goede doelen, ook politici worden niet vergeten in hun campagnes en het zal dan ook niemand verbazen dat Joe Biden bovenaan die lijst staat.

  Het is niet alleen Pfizer dat geld doneert aan politici, zowel Democraten als Republikeinen, want AstraZeneca, Moderna en Johnson en Johnson doen precies hetzelfde.

  Het zijn dan weer diezelfde politici die uiteindelijk de overheden vormen die de burgers net zolang opsluiten totdat ze bereid zijn om een prik te halen. Een prik die hen weer wat vrijheid geeft die ze anders niet zullen krijgen.

  Door al dat lobbyen en financieren van de farmaceutische industrie promoot op dit moment bijna ieder instituut in de Westerse wereld vaccins.

  Blijf thuis, samen tegen corona. Grotere nonsens moet nog bedacht worden.

  Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie

  Redactie
  niburu.co
  Er zijn geheime beelden en documenten opgedoken waaruit blijkt dat Pfizer nu al weet dat het virus voor altijd zal blijven. 

  Ook blijkt dat de farmaceutische industrie zo goed als ieder instituut in de Westerse wereld omkoopt om haar vaccins te pushen, inclusief politici.

  Er is een reden dat het land op dit moment in een ijzeren greep wordt gehouden door de medewerkers van Klaus Schwab (voorzitter WEF).

  Dat zal zo blijven totdat zo ongeveer het hele land zich “vrijwillig” heeft laten vaccineren. Dat allemaal in een democratische dictatuur dat geen vaccinatieplicht kent, maar iedereen op alle mogelijke manieren zal chanteren om het toch maar wel te doen.

  Er is natuurlijk maar één echte reden voor de verstikkende coronamaatregelen en, zoals we gewend zijn, heeft dat helemaal niets te maken met gezondheid, maar alles met het creëren van een dwangmiddel om degenen die nog geen vaccin hebben gehaald ertoe aan te zetten dit wel te doen.

  Er is een reden dat winkels en horeca dicht blijven en dat mensen nog steeds niet mogen reizen. Er is een reden dat Schwab medewerker Rutte zo onvoorstelbaar loopt te drammen op een avondklok.

  Dat alles heeft te maken met enerzijds de geplande verwoesting van de kleine zelfstandige ondernemers en anderzijds chantage van de bevolking. Een chantage die inhoudt dat je je vrijheid terug kunt kopen voor een prikkie. Een vaccinatieprikkie dan wel te verstaan. De overheden treden op als regelrechte drugsdealers met eigen lijfwachten en een leger om de bevolking te dwingen zich te laten vaccineren.

  Je kunt op verschillende manieren iets afdwingen. Je kunt het als een plicht afdwingen, maar dat roept veel weerstand op, of je kunt het indirect via chantage afdwingen door ervoor te zorgen dat degenen die zich niet laten vaccineren totaal geen leven meer hebben.

  Via uitgelekte informatie is nu bekend geworden dat de grote farmaceut Pfizer de huidige corona pandemie al endemisch heeft verklaard. Dit betekent dat corona nooit meer weg zal gaan en voor altijd aanwezig zal zijn. Dat betekent dan weer dat er regelmatige boostervaccins zullen komen, misschien zelfs meerdere keren per jaar.

  Een journalist van The Intercept, Lee Fang genaamd, heeft de hand weten te leggen op een aantal interne documenten van Pfizer. Documenten die eigenlijk bedoeld zijn voor investeerders.

  Uit die documenten blijkt dat Pfizer nu druk bezig is met het pushen naar drie vaccins in plaats van twee, om volledige bescherming te bieden. En dan zullen daarna de jaarlijkse boosters volgen, net zoals nu de griepprik.

  Ook wordt er intern bij Pfizer al druk gesproken over dat ze binnenkort de prijzen voor hun vaccins drastisch zullen verhogen, zodat het bedrijf nog veel aantrekkelijker wordt voor investeerders. Nieuwe investeerders betekent meestal ook dat de aandelen in waarde zullen stijgen en alle executives bij Pfizer zullen waarschijnlijk zelf ook over een fiks aantal aandelen beschikken.

  Afgezien van de grotere agenda is het ook een zaak voor de farmaceutische industrie en hun aandeelhouders om letterlijk handen vol met geld te verdienen aan deze nep pandemie.

  Lee Fang heeft de hand weten te leggen op beelden van een Zoomvergadering van een aantal Pfizer Executives met een vertegenwoordiger van de bank. En dan hoor je dat ze er vanuit gaan dat de pandemie zal overgaan naar iets endemisch, waardoor er voor hen een prachtige gelegenheid ontstaat om heel veel geld te verdienen.

  Dit zou op de voorpagina’s van alle mainstreampublicaties moeten staan. Een bedrijf als Pfizer dat maar één doel voor ogen heeft en dat is zoveel mogelijk mensen injecteren zodat zij een Godsvermogen kunnen verdienen.

  Als je dan verder bedenkt dat het gehele medische establishment voor een groot deel wordt betaald door de farmaceutische industrie, dan weet je alleen al op die basis zeker dat het virus er voor altijd zal zijn.

  Dan blijkt uit het jaarverslag van Pfizer dat er maar liefst een lijst is van 37 pagina’s vol met goede doelen organisaties die door hen financieel worden gesteund. Al deze clubs zullen uiteraard optreden als ambassadeurs voor hun weldoener.

  Het blijft niet bij goede doelen, ook politici worden niet vergeten in hun campagnes en het zal dan ook niemand verbazen dat illuminati als Joe Biden,soros,etcbovenaan die lijst staat.

  Het is niet alleen Pfizer dat geld doneert aan politici, zowel Democraten als Republikeinen, want AstraZeneca, Moderna en Johnson en Johnson doen precies hetzelfde.

  Het zijn dan weer diezelfde politici die uiteindelijk de overheden vormen die de burgers net zolang opsluiten totdat ze bereid zijn om een prik te halen. Een prik die hen weer wat vrijheid geeft die ze anders niet zullen krijgen.

  Door al dat lobbyen en financieren van de farmaceutische industrie promoot op dit moment bijna ieder instituut in de Westerse wereld vaccins.

  Blijf thuis, samen tegen corona. Grotere nonsens moet nog bedacht worden.

Comments are closed.