Het huidige systeem is door-en-door rot, corrupt en voorbij de uiterlijke houdbaarheidsdatum. Dat is in de huidige corona’crisis’ meer dan duidelijk geworden. Het betreft de politiek, de media, de wetenschap en het juridische stelsel die dringend aan vervanging toe zijn. De instituties hebben zich totaal losgezongen van de bevolking.

In Ontaria, Canada hebben burgers het initiatief voor directe rechtspraak in handen genomen. De plaatselijke burgemeester Bonnie Crombie is veroordeeld door een groep van meer dan 200 burgers voor het verplicht stellen van mondkapjes op scholen.

Een Ontario-groep met de naam Stand4Thee heeft het voortouw genomen bij een poging om de gekozen leiders rechtstreeks verantwoordelijk te houden. In plaats van te blijven wachten op de inefficiente en bevooroordeelde uitspraken van het huidige rechtssysteem  heeft Stand4Thee besloten gebruik te maken van de Common Law.

Hier de aanklacht die de burgemeester kreeg van de groep burgers:

Under common law and natural justice

To     bonnie crombie the [woman] acting as the mayor of the Service Corporation of MISSISSAUGA

Whereas you have been accused before the men and women and parents of MISSISSAUGA in that you,

Have committed an ongoing assault and abuse on the children of the service corporation of the REGION OF PEEL and the service corporation of the CITY OF MISSISSAUGA

You are to appear at Mississauga Celebration Square on 20th day of March 2021 at 10:10am.

Issued at the service corporation of MISSISSAUGA, ONTARIO

this 19th day of March, 2021

daniel warren oke, rebecca sheppard, cullen mcdonald

If you do not appear you will be tried in absentia by a jury of twelve of your peers

If you are found guilty and a fine is levied against you it will be handed to the International Tribunal, the International Criminal Court, the International Common Law Court, Interpol and the United States Alliance.

Na de aanklacht en dagvaarding kwam zoals verwacht Crombie niet opdagen. Dit was ingecalculeerd en zoals beloofd in de dagvaarding ging de procedure zonder haar verder.

Nadat de hoorzitting was opgeroepen, spraken ouders die klachten hadden tegen burgemeester Bonnie Crombie hardop een verklaring van arrestatie uit als groep, waarbij ze Bonnie Crombie verantwoordelijk hielden voor de volgende misdaden op basis van haar steun voor en handhaving van maskermandaten voor kinderen op school in Mississauga:

 • Het toedienen van een schadelijke stof aan een minderjarige, in strijd met artikel 245 (1) van het Wetboek van Strafrecht van Canada
 • Foltering plegen, in strijd met artikel 269.1 (1) van het Wetboek van Strafrecht van Canada
 • Lichamelijk letsel plegen, in strijd met artikel 221 van het Wetboek van Strafrecht van Canada
 • Roekeloze bedreiging en het achterlaten van kinderen, in strijd met artikel 218 van het Wetboek van Strafrecht van Canada
 • Criminele nalatigheid, in strijd met artikel 219 van het Wetboek van Strafrecht van Canada
 • Schending van vertrouwen door een overheidsfunctionaris, in strijd met artikel 122 van het Wetboek van Strafrecht van Canada.                                                                  Er is een map met bewijs online die werd aangeduid als onderbouwing van de claims. Na aanvullende getuigenissen van ouders die de jury hun persoonlijke verhalen vertelden, kwam de jury van 12 collega’s bijeen. Na overleg vonden ze burgemeester Bonnie Crombie schuldig aan de beschuldiging en eisten bovendien een onmiddellijk bevel tegen alle pandemische maatregelen die de gezondheid en vrijheid van de kinderen van Mississauga aantasten.

Bij Stand4Thee is er een oprecht en eerlijk gemeenschapsgevoel dat het huidige bureaucratische en subjectieve systeem veruit in de schaduw zet. Een groep bezorgde burgers die samen komen in de hoop en overtuiging dat ze het vermogen hebben om iets recht te zetten dat duidelijk verkeerd is in onze samenleving.

Deze bijeenkomst had duidelijk een ‘energieke’ component die erg positief en verfrissend was. Iedereen nam deel op een waardige, gefocuste manier, verenigd in een doel, gegrondvest op waarheid en liefde. Dus ongeacht wat ieders overtuiging is over de betekenis van het ‘energetische’ rijk in menselijke aangelegenheden, de meeste deelnemers bleven achter met het gevoel dat dit de manier is waarop juridische zaken die belangrijk zijn voor burgers in onze samenleving moeten worden behandeld. En dat de manier waarop onze het huidige systeem werkt, het tegenovergestelde hiervan is. Ik geloof dat hoe meer energie mensen beginnen te besteden aan het Common Law-systeem, en hoe minder waarde ze hechten aan het oude systeem, hoe meer er op natuurlijke wijze verandering in de echte wereld zal plaatsvinden om een ​​harmonieuzere wereld te creëren. Dit is verre van een symbolisch gebaar, maar eerder een katalysator voor een verschuiving in bewustzijn die de macht terug zal geven aan de mensen.

Bron: Collective Evolution 

8 REACTIES

 1. Goede zaak! In NL is er ook een trend om niet langer te gaan zitten wachten tot het OM eindelijk optreedt.

  Nu bestuurders van bedrijven inmiddels persoonlijk aansprakelijk zijn, wordt het tijd, dat ook politici persoonlijk kunnen worden aangesproken op wanbeleid.

  Laten we beginnen met Rutte c.s.:
  https://youtu.be/pm0_RdJtEMk

 2. Een slechte zaak, dat een groep mensen gaat bepalen, wat goed of niet goed is. Ook al is het gebaseerd op common law.
  Dat mensen gaan nadenken over de situatie waarin zij zitten, en alternatieven zoeken, is een goede zaak. Maar, ruling of the mob ligt op de loer.

  • Het standaard antwoord van de heersende macht. Het zal ze niet redden van de ondergang.

  • “Een slechte zaak, dat een groep mensen gaat bepalen, wat goed of niet goed is.”

   Er is niets iets anders hier op aarde dan mensen die gaan bepalen wat goed of niet goed is.

  • “Een slechte zaak, dat een groep mensen gaat bepalen, wat goed of niet goed is. Ook al is het gebaseerd op common law.”

   Jij laat liever de maffia bepalen wat goed of niet goed is.
   Bij de mob is nog enig moreel besef, bij de maffia is hun eigen ego baas.
   De idiote gedachte die bij veel mensen nog steeds heerst is dat mensen met macht ook een hoogstaand moreel zouden hebben. Kennelijk lezen ze niest, kijken ze niet en horen ze niets.Ik wordt liever door de MOB geruled dan door maffiose stanisten

 3. Rechtspraak en mediation is een dienst als andere diensten. Geen enkele reden waarom dit niet door de vrije markt kan worden verzorgd. Ook de wetgeving zelf en de politietaken en het gevangeniswezen kunnen beter door commerciële organisaties in onderlinge concurrentie worden aangeboden dan door een monopolist als de overheid.

  http://www.daviddfriedman.com/Libertarian/Machinery_of_Freedom/MofF_Chapter_29.html

  De wetgeving zal dan veel beter zijn toegesneden op de behoeften van de lokale gemeenschap dan nu het geval is en de handhaving ook. Zo werkt de particuliere beveiligingsdienst van onze wijk tenminste voor haar geld. Zij komen midden in de nacht nog uit hun patrouillewagens om met zaklampen de achtertuinen te controleren en geven ook waardevolle anti-inbraak adviezen. Dat heeft onze gemeentepolitie nog nooit gedaan.

  https://www.ad.nl/binnenland/geen-dader-in-beeld-dan-fietsendief-laten-lopen-zegt-korpschef~a0b9b673/

 4. Opmerkelijk is, dat op het wegnemen van iemands fiets 4 jaar gevangenisstraf staat en op diefstal met braak (doorknippen of doorslijpen van het slot) zelfs 9 jaar. Het is echter nog nooit voorgekomen dat een fietsendief in NL, ook niet een hardnekkige recidivist, tot 9 jaar is veroordeeld, terwijl er jaarlijks toch voor honderden miljoenen aan fietsen worden gestolen. De gemeenschap draait op voor de schade, terwijl de politie zijn gemak er van neemt en af en toe het bureau verlaat om een paar vreedzaam demonstrerende burgers in elkaar te slaan. Alles onder het motto “waakzaam en dienstbaar”.

 5. Hoe is het nu afgelopen met burgemeester Bonnie Crombie daar hoor/lees ik niets over.
  Is ze nu uit haar ambt gezet /ontslagen of op non-actief gezet?
  Of veroordeeld en zit ze in de gevangenis ? En zijn het verplicht stellen van mondkapjes op scholen
  nu terug gedraaid /opgeheven?
  Anders heeft het geen enkele zin
  graag reactie
  mart

Comments are closed.