Marlies en Yvonne. Twee zorgmedewerkers die zich durven uit te spreken. Soms bijna huilend. Empathisch. Dagelijks mensenlevens proberen te redden. Zien mensen in eenzaamheid sterven. Doorzien de leugens van de Jonge en Mark Rutte. Zijn zeer bezorgd over de ontwikkelingsschade bij jongeren. Kinderen die zonder klachten worden getest en een trauma wordt aangepraat. Hopeloos. Zelfmoord. Dood.

7 REACTIES

 1. Tsja, heel soms schrijft Ratio een foute emotionele bijdrage….. Ik hoop dat het me wordt vergeven. Alle respect voor deze dappere dames.

  • Hoe zo vergeven, het bewijst dat je een mens bent! Wat een waanzin zijn we in terecht gekomen.

 2. Als ik emoticons op mijn toetsenbord had, gaf ik u een duimpje omhoog :0)

 3. Ik begrijp niet zo goed dat je om vergeving vraagt bij het plaatsen van deze video.
  Alsof het emotioneel gezeur is. Zo van, nou weten we het wel.
  Nee dus, dit is er 1 uit het echte leven zo als mensen het ervaren en mee maken.
  Dit moet verteld worden want wij worden op een gruwelijke manier zwaar in de zeik genomen.
  De gevolgen zijn al tijden niet meer te overzien en vele zullen daar nog het slachtoffer van worden.
  Je moet stevig in je schoenen staan wil je hier nog ongeschonden uit komen.

 4. Emotie moet een plaats hebben in je leven. Het wordt echter keer op keer misbruikt om mensen te manipuleren. Gewetenloos. Door politici, door bedrijven, door goede doelen organisaties. Daarom zie ik het inspelen op emotie als een soort van zwaktebod. Het is wel effectief. Maar ik speel liever niet in op emotie en op angst. Er hoort eigenlijk een scheiding te zijn tussen emotie en politiek. De politicus die met emotie en angst komt, die kan enorm manipuleren, en daarmee de mensen onderdrukken. Zie corona, zie klimaat, zie zure regen, zie WO 1 etc. Het verbond tussen emotie, angst en politici is zeer schadelijk gebleken.

Comments are closed.