Opnieuw sneuvelt er een deel van de angstpropaganda waar media en politiek al een jaar het volk mee vermoeien. Besmettingen met SARS-Cov-2 virussen vinden niet buiten maar vrijwel zonder uitzondering binnenshuis plaats.

Een aantal gerenommeerde wetenschappers op het gebied van aerosolonderzoek hebben een open brief geschreven aan de bondskanselier en de ministeries van Volksgezondheid. Onder de ondertekenaars zijn Dr. Christof Asbach, voorzitter van de Society for Aerosol Research en Dr. Gerhard Scheuch, voormalig voorzitter van ISAM (International Society for Aerosols in Medicine). In hun brief klagen ze erover dat politici de wetenschappelijke consensus al maanden negeren en maatregelen blijven opleggen, zoals een verplicht mondmasker bij het joggen. “De overdracht van de SARS-CoV-2-virussen vindt vrijwel zonder uitzondering binnenshuis plaats. Transmissies buitenshuis zijn uiterst zeldzaam en leiden nooit tot ‘clusterinfecties’ zoals binnenshuis kan worden gezien ”, zegt hij.

De wetenschappers pleiten ervoor om de focus van het bestrijden van pandemieën te verleggen naar binnengebieden: “De voortdurende discussies over wandelen over rivierpromenades, verblijven in biertuinen, joggen of fietsen zijn al lang contraproductief gebleken. Als alle vormen van interpersoonlijk contact aan onze burgers als gevaarlijk wordt verkocht, vergroot dat paradoxaal genoeg de pandemische vermoeidheid die overal opduikt.” De avondklok belooft meer dan dat ze kan waarmaken.

De wetenschappers tonen ook een uitweg uit de lockdown omdat veel harde maatregelen uiteindelijk niet effectief zijn: “Als dit op de juiste manier wordt gecommuniceerd, zullen mensen in deze moeilijke tijd een deel van hun bewegingsvrijheid terugkrijgen. Wie in het voetgangersgebied koffie drinkt, hoeft niemand in zijn woonkamer uit te nodigen. ”

De wetenschappelijke basis voor Merkels beoogde harde nationale lockdown schudt op haar grondvesten: volgens dit rapport zouden noch de avondklok, noch de sluiting van openluchtrestaurants, parken en alle samenkomsten in de buitenlucht iets wezenlijks kunnen voorkomen. Het zijn ineffectieve dwingende interventies tegen de maximaal hoogste maatschappelijke prijs.

Bron: Tichys Einblick 

7 REACTIES

 1. iemand enig idee wat de kerkimmuniteit aan ic-opname heeft geeist; urk of volendam, staphorst of andere biblebelt mag ook

 2. Je kunt schrijven en procederen wat je wilt maar het is naïef om te denken dat dit een verschil gaat maken.. Er wordt een script uitgerold en we kunnen ons hier simpelweg niet uit stemmen of gehoorzamen, dat zou na ruim een jaar toch wel duidelijk mogen zijn…….hoop ik althans. Het VK en Canada hebben al aangegeven dat een chemische injectie niet de uitweg is, alleen lock downs zullen tot het gewenst resultaat leiden. Dat resultaat kun je terugvinden op de sites van het IMF, WEF, VN, Rockenfellers e.d.

 3. Deze olluminati bedoel niet ollongren,zijn schijnbaar in paniek,ze maken steeds doorzichtelijke fouten
  Expres?

  • Ja, fraai ‘hit piece’.

   Een klup hobbie-ambtenaren zit weer wat onzin te ruften om hun nutteloosheid niet teveel op te laten vallen.

   Een andere nutteloze ambtenarenhobbie gaat het wel eventjes rondtoeteren.

   Dat het geweld bij de demonstraties door terrorist nummer 1 wordt veroorzaakt zeggen ze er niet bij. En wie is terrorist nummer 1 ook alweer? Toch niet de overh… ja die dus.

   Hoe is het eigenlijk afgelopen met het voornemen om kritiek op de overheid in het handboek psychiatrie op te nemen? Dat is een staaltje kwakzalverij uit oude Sovjet tijden.

  • Gewone mensen beginnen door te krijgen dat ze als kleuters worden behandeld door het kabinet met het OMT als dekmantel.
   Wat je leuk vindt mag niet meer en als dat maar lang genoeg duurt, komen mensen vanzelf in opstand tegen wat ze als onrecht ervaren.
   Als er dan ook nog eens agressief gereageerd wordt door de politie en het OM, dan gaan demonstranten vanzelf steeds verder om hun recht te halen; dat heet escalatie!
   De overheid gaat nu hopelijk beseffen dat hun gezag in elkaar zakt; daar hebben ze het met hun vaccinatie- en andere warboel overigens zelf naar gemaakt.

Comments are closed.