Voor de meeste Nederlanders is Turkije al een brug te ver, laat staan Pakistan.

Toch kan ik een bezoek aan Pakistan, vooral nu, warm aanbevelen.

 

Emirates, Etihad en Qatar Airlines brengen u naar Islamabad of Peshawar in circa 12 uur tijds voor een retourtarief vanaf circa € 500,00.

Op de luchthaven staat uw chauffeur klaar, die u tegen betaling van circa 70 euro via een fantastisch landschap naar Chitral rijdt, niet ver gelegen van de grens van Afghanistan, waar de eigenaar van het meest comfortabele hotel van de provincie u een warm welkom bereidt. Het kan iedere vrijdag uit Islamabad voor 30 euro ook per vliegtuig, maar deze vlucht wordt soms geannuleerd.

Hotel Hindukush Heights is eigendom van Siraj Ulmulk, nazaat van de lokale vorstenfamilie en biedt u een volkomen veilige en gezonde omgeving op een hoogte van 1600 meter, met een schitterend uitzicht op de omringende bergen. Er zijn weinig plaatsen ter wereld, die ik zo zeer kan aanbevelen als dit paradijs, waar de eigenaar er persoonlijk voor zorg draagt, dat het in uw suite met fantastisch uitzicht aan niets ontbreekt, zoals ik persoonlijk al een aantal keren heb mogen ervaren.

Het hotel werd in 1997 geopend. Voor de inauguratie vlogen naar Chitral 13 Engelse privévliegtuigen met een aantal zeer prominente gasten, onder wie de kleinzoon van Winston Churchill.

Bel NU Siraj Ulmulk op + 92 943 413151 of mail info@hindukush.com.pk voor een van de meest onbezorgde vakanties van uw leven! Twijfelt u nog? Lees dan de reviews!

Hugo van Reijen

7 REACTIES

 1. Ik ben in die buurt geweest in Islamabad Peshawar Gilgit Kheber pas Swat vally Karachi voor werk en een beetje sightseen

 2. Zal best prachtig zijn, maar vanwege de Pakistaanse streng Islamitische achtergrond en politieke gezindheid, toch maar liever niet. Ik wil liever in leven blijven.

  • @Winston. Als je in Pakistan bent dan zijn er gebieden waar je beter niet naar toe kan gaan. En als vrouw kan je het land beter niet bezoeken. Maar er zijn ook gebieden waar je zeer welkom bent. Je zou het als je de kranten en TV mag geloven niet zeggen maar Iran en delen van Pakistan zijn zeer gastvrij. Door gastvrij te zijn kunnen ze punten verdienen voor het hiernamaals. Iran wil ik nog eens bezoeken, Pakistan ben ik geweest.

   • Zelden zo een vriendelijk volk meegemaakt als in Teheran.
    Zoals overal heb je er ook enorme eikels. Bijvoorbeeld een geheim agent die je 2 uur lang zit aan te staren in first class.
    Mocht je er ooit geraken dan kan ik een restaurant aanbevelen in Ebne Sina Street ter hoogte van 7th-9th street. Ik heb het beste lamsvlees daar gegeten ooit. En dat was naar mijn smaak zelfs beter dan Dome te Antwerpen.
    En bezoek de Tabiat Bridge met de vele aantallen bars en restaurants erlangs. Bruisend tot in de late uurtjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in